Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ah canım ya çalışırken o kadar zor ki. Rabbim kolaylık versin sana
Kuzum zorlama kendini, ben hep evdeyim ama arada dışarıdan istiyoruz.

Tamam, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama arada canım dışarıdan da istiyo.

.
Cano hamburger yiyebiliyor musun ya yiyorsan nereden ya ben çok korkuyorum
Kuzum 14. Haftada toparlıyorsun hiç canını sıkma. Benimde yeni yeni başladı iştah artışı ama ben dışardaki yemeklerden korkuyorum açıkçası toxoplazma negatif çıktığı için daha dikkat etmek gerekiyormus

Canım soğan sarımsak falan hala ben de yiyemiyorum turşuda sarımsak tadı yok ekşi tatlı bi tat var canın çekiyorsa onu bir dene bence geçen canım kısır çekti soğansız yaptım bir şeye benzemedi. Niye soğuduk soğan sarımsaktan acaba çok garip eskiden çok severdim halbuki

Aaa görmedimki ama canımm buaralar iyice saldımm
Ooyyy çok geçmiş olsun ammaa yaa çıkardım derken kustunmu

Gördün de hatırlamıyosun.

Çok teşekkür ederim, geçti, 15-20 gün oldu.

Evet canım, öyle söylemek istemedim kimsenin midesi bulanmasın diye.

En son artık serum takılmaya gidecektim, çok şükür şehriye çorbası ve haşlanmış patates yiyip uyuyabildim.

.

Reactions: Jou
Dışardan çiğ sebze olmamasına dikkat ediyorum sadece, o konuda haklısın iyi yıkanmazsa marul falan sorun oluyormuş ki bence iyi yıkamayı geç hiç yıkamıyorlardır

Niye acaba?

Kız hamileyiz, olacak o kadar.

.

Cano hamburger yiyebiliyor musun ya yiyorsan nereden ya ben çok korkuyorum

Ahhhh, kanayan yaram.
O kadar canım istiyo ki aslında.

Bizim burda Daily Dana var, normal ev hamburgeri gibi etle yapıyorlar ama canım adi et istiyo.
Böyle Burger King, MC Donald’s falan...

Onun için yiyemiyorum maalesef.

Patso mu yesem dedim ama o da çok katı katı, kabız olmaktan korktum.

.

Ben burgerdan yiyorum tavuk yiyorum ama. Iyi pişirin diyorum. Benim de negatif dışarda et yerken pişmiş olsun iyice diyorum. Salata yemiyorum dışardan. Ama çoğunluk dışardan yiyorum çünkü bir şey yemiyorum. Annem yapıyor ama zorla işte yiyemiyorum

Ayy sorma canım kısır derken ağzım sulanıyor olsa yiyemem. Ben de düşündüm de soğan sarımsak olmadan kısırın da bi gururu var ayıp dedim yapmadım

Soğan sarımsak olmayan yemeğim bir tek pilav vardı benim nerdeyse şimdi adı geçince bir fena oluyorum. İnşallah ilerde ilişkimizi kurtarabiliriz

Valla seviniyorum bi bende olmadığı için. Sarımsakta çok aşırı yokta soğan Allahım akıllara zarar ben ki soğan sarımsak aşığıydım

Offf kısır olsa da yesek

Dediğime bakma soğanlı yiyemem soğansız da dediğin gibi güzel olmaz

Ay ben bakmıyorum hiç öyle yaaa şimdi tedirgin oldum

Valla internette çoğu yerde tam tersi yazıyor ekşi erkek, tatlı kız diye uydurma demek ki

Heee yeni oldu sandımm kızz o zamanki gördüm vardı migrende birşeyy
Ooyy canımm yaa atlatıcaksınn bunuda bebiş iyi olsun da sende iyi oll

Aman diim o markalara hiç güvenmiyorum zaten . Hamileliğin başında bir burger yiyelim de yemiştim. O zamandır yemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…