Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun canım ıhlamur kaynat limonlu boğazını yumuşatır

Reactions: kdv
Gecen benimde canim deli gibi tursu suyu icmek istedi aslnda biraz midemi bozarmiyim diye cekindim cünki felaket aciydi icmedim kaynanam ne olcak ic dedi oylelikle ictim hayatimda ilk defa tursu suyu ictim bebisimin sayesinde ü
Ohhh afiyet olsun bişey olmadıysa midene devam bu bebişler daha neler yaptıracak bize bakalım

kızlar önceden sevdiği yemeklerden tiksinen ya da yemeyen oldu mu ? ben her şeyi daha çok sevmeye başladım haşlanmış yumurtayı seviyordum şimdi hastasıyım
Kırmızı et önce normal yerdim şimdi tiksiniyorum kokusu gelince midem bulanıyor başka bişey yok galiba

Rapor istedim doktordan 2 gün verebiliyorum en fazla dedi. Hadi oradan dedim içimden ama 2 gün 2 gündür bakarsın cuma günü de rapor patlatırım 1 gün
Geçmiş olsun canım ıhlamur kaynat limonlu boğazını yumuşatır
Eve geldim şimdi eşimden direk patates kızartması istedim yanında içerim onu da kuzu. Bütün doktorlar kadın doğumcu dahil C vitaminine yönlendirdi. Hatta yarım limonu ye dedi ama sakın abartma tansiyonun yerinden oynamasın dedi

Ayyhhh başıma gelenler geceden sabaha kadar göğüs ucu ağrısyla döndüm durdum dokunamıyorum bile ucu büyümüştü zâten bu sefer de süt mü hazırlıyor acaba

Uyumadan önce kurtarıcım olan bir kase yoğurt yedim acıkmiyim diye, gece lavaboya kalktım aklım mideme takıldı yine neyseki baş ucumda yedek yoğurt kesesi vardı yiyip uyuyabildim korkumdan evde yoğurt eksik etmiyorum sütçü gelecek süt alıp yoğurt mayalarım bol bol

O zaman harikaaa

Reactions: kdv
Aayyy o meme ucunu benimde çok ağrıdı dün ya akşam ençokta sol göğüs ucumda çok kötü be ağrısı

Ayağının altına limon sür kalın çorap giy. Günde 2 kere yap bunu. Çok geçmiş olsun

Külot bez şimdiden almam aslaaaa yeğenim kiloluydu içine giremedi vallaaaa. Çocuk toplu olursa olmaz

Benden bi tane daha bende alıyorum hep

Günaydın kizlar

Kızımın park yataği, bebek arabasi , ana kucağı gibi şeyleri duruyor çok şükür ki. Onlar da olmasa ne yapardım şu an bilemiyorum. İlk alacaklara Allah yardımcı olsun
Benimde yeğenimden var hep yatak park beşik hamak falan hiç kullanılmadı gibi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…