Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bugün kendiliğinden geçer inşallah. Migren deyince içim kötü oluyor, ben de 8 senelik raporlu migren hastasıyım. Gebelik öncesi mutlaka her ay o ayda 3 kere atılan haptan içerdim. Çok şükür eylülden beri olmadı ama sen yazınca ağrıyı beynimde hissettim sanki

Amiiiin canım, inşallah geçer.

İnşallah hiç tutmaz senin. Bazılarının hamilelikle geçiyormuş.

Parol hap veya parol iğneye izin var.
Hapı içemem bu bulantıyla da tekrar çıkarırsam mecbur iğne vurulacam.

.

İnşallah canım.

İnşallah hiç tutmaz senin de.
Cidden zor bir ağrı.

.

Rabbim gönlüne göre versin canım çok güzel sağlıklı hayırlı bir kizin olsun amin

3 doz yapılınca 10 yılda bir yeniletmeniz gerekiyormuş. Belki sizden istemezler uzun zaman geçmediyse söyleyin gittiğinizde
Bunu öğrendiğim iyi oldu sorayım benim üstünden 11 yıl geçti oyuzden herşeyde acemi gibiyim hiç birşey bilmiyorum bide ozamn yaşım küçüktü pek anlamıyordum bu işlerden kaynana yanında yaşadım için o ne derse onu yapardık şuan sanki ilkkez anne oluyor gibiyim çok sorarsam mazur görün

Canım. Beeo nun propolisli boğaz spreyi var o kadar etkili ki kimyasal da değil onu kullanıyorum ben çantada ayrı evde ayrı var boğaz ağrısı farenjite tonsilit e dönmeden toparlıyor Allahin izniyle. Lütfen al eczaneden çok çok memnunuz biz.

Evet, ben de onu kullanmıştım bi ara.
Tadı başta garip geliyo ama alışıyorsun sonra.

.

Yavvv bi çocuğa değill bize bile lazım oluyor herşey yaaa daha doğum dan sonra sıkılaştırıcı korse almamız gerekir o bu şu bune dedimm
Hiç bilmiyorum daha doğumdan sonra ne lazım olacak ayrı ona da alışveriş listesi yapalım bilen yazsın
9 ay sonunda panda gibi yuvarlanmasam bari kızz zaten boyum yok 1.62 yim hahahahyy
Tırsıyorum ben de kendimden. Boyum uzun ama uzun boyda da kilo berbat duruyor. Bodyshaming olarak algılanmasın ben sevmiyorum kendimde diyim. Bazılarına çok yakışıyor kilo garip bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…