Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay teşekkür ederim kuzum eşime aldırayım eczaneden

Hiç mi yok biraz bile mi yok
Yok canım az önce farkettim eşim yemek yaparken sarımsak kokladım yok gelmedi kokusu
Sonra mandalina yiyeyim dedim tat gelmedi
Arkadan salatalık yiyeyim dedim yine yok
Negatifse negatiftirr sana diyorumkii gripten oluyor iştee tad gider koku giderr benim öyle oldu iyileştimm yerine geldiii
Ay inşallah öyledir
Sonuçlara asla güvenim yok da. Tat koku 4-5.günde gidiyor ama genellikle. Süper grip de öyle oluyormuş belki öyle bir durumdur.

Hiç mi yok sıfır mı? Burnun açık ama almıyor musun?
Burnum şu an da tıkalı sanki
Biraz daha zaman geçsin yarın da böyle devam ederse yine gidip test vericem.
Bugün ilk günü belki dediğin gibi süper grip tarzı bir şey oldum

Canım sweetgirlcandy yazmış aynen bende de 4. Gün gitmişti tat koku burnum tıkalı falan değildi zerre almıyordum hatta kelle paça içtim o kadar almıyordum
Dediğin gibi yarın da devam ederse tekrar test verirsin Ama olsaydı çıkardı çünkü kuluçka bitmiş oluyor çoktan ilerleyip sinirlere yerleşiyor ondan sonra tat koku gidiyor

Ben bile alamazdımm koku bakk gerçekten geçen ben çayı yaktımm ev duman olmuş ben kokuyu almıyordumm allahtan eşim evdeydii de farkettii yanii yanık kokusunu bile alamıyordumm sarımsağı almaman normall

Canım çok sevindim dicem ama aradan bı kaç gün daha geçsin ikinci testi öyle ver bu arada vitamini eksik etme. İnşallah burun tıkanıklığından ötürüdür. zaten burun tıkalı olunca genelde tadı da kesiyormuş .olmazsa bir kaynar su buharında dur ,biraz da tuz dök içine kuzum.
Senin dediğin Mehmet Uludağ di sanki kuzum. Ya bende eğer bir teşhis söz konusu olursa umarım ki olmaz o zaman Recep has i aklıma yazdım. Ama bilmiyorum belki iki defa da baktirabilirim. Hepimiz o günleri de. Rahat bir şekilde atlatalim Amin. Ataşehir avicenna hastanesi canım.

Ay demi bence de inşallah değilimdir ya
Ben bile alamazdımm koku bakk gerçekten geçen ben çayı yaktımm ev duman olmuş ben kokuyu almıyordumm allahtan eşim evdeydii de farkettii yanii yanık kokusunu bile alamıyordumm sarımsağı almaman normall
Hahahaha Allah iyiliğini vermesin

Reactions: Jou
Negatifse negatiftirr sana diyorumkii gripten oluyor iştee tad gider koku giderr benim öyle oldu iyileştimm yerine geldiii

Negatifse negatif diye bir şey yok canım yaa, maalesef.

Testlerin güvenilirliği yüzde yüz değil.

Kayınvalidemde tüm semptomlar vardı, kayınpeder pozitif o negatif çıktı.

Yine de karantinanızı alıp covidmiş gibi vitaminler almak lazım.

.

Öğretmen arkadaşım 2 doz olmuştu, gam 3.nün vakti geldi, randevu alacaktı ki covid oldu.

Onun için korkuyorum.

.
Ama evdesinn biyere gitmiyosunn sadece dr a gidiyorsun gitmişkende hastanede 2 maskeyle girr içerii olurmu kuzu hepimiz korkuyoruzz eşinde çok dikkat etsin tabii allah korusunn hassas dönemlerdeyiizz vallaha benim hastane bile korona dolu

Oh, çok şükür canım.

.
Ay sevinemiyorum ama tat koku gitti
Ayyyy inşallah öyledir. Ben şimdi deniz suyu yapayım yine. O aslında çok işe yarardı ama şimdi hiç yaramıyor. Yaptığım an tıkanıyor tekrar burnum

Olabilir var oylelerii amaa belli yanii hepimiz zaten grip olmuşuzz kuzu ondan canını sıkmasın diye dedim

Yok kuzum, Mehmet Uludoğan.
İsmini yazınca direkt Fetus Prenatal Tanı çıkıyo zaten.

.

Olabilir var oylelerii amaa belli yanii hepimiz zaten grip olmuşuzz kuzu ondan canını sıkmasın diye dedim

Can sıkacak bir şey yok canım, grip gibi atlatıyorsak zaten çok sorun yok.

Ama işte karantina önemli.
Ben olsam tat koku gitse, negatif bile çıksam doktor randevumu ertelerdim.

Allah korusun çünkü, bulaştırmaktan korkarım.
Hele de başka bir hamileye, çünkü herkes aynı şekilde geçirmiyo hastalığı.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…