- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #17.661
Ay teşekkür ederim kuzum eşime aldırayım eczanedenGerçekten söylemiyorlar . Fonksiyonel tip dr ları öneriyor. Bende kullanıyorum canim ayrıca ventura lipozomal c kullanıyorum onu da kullanabilirsin meyvelerden kasa kasa yersek anca istenilen düzeyde almış oluruz oda mümkün değil. Ozellikle c vitamini takviyesi seni baya toplarlar insallah gebelikte kullanılıyor
Ben ikinci dozu olmadım daha 6 ay sonra olurum ilki zaten gebeliğim ilk haftalarına gelmis.Ben hep 3-6 ay arası diye biliyordum zaten.
Dün hemşire de aynısını söyledi.
Yine de araştırmak lazım tabii.
.
Yok canım az önce farkettim eşim yemek yaparken sarımsak kokladım yok gelmedi kokusuHiç mi yok biraz bile mi yok
Ay inşallah öyledirNegatifse negatiftirr sana diyorumkii gripten oluyor iştee tad gider koku giderr benim öyle oldu iyileştimm yerine geldiii
Burnum şu an da tıkalı sankiSonuçlara asla güvenim yok da. Tat koku 4-5.günde gidiyor ama genellikle. Süper grip de öyle oluyormuş belki öyle bir durumdur.
Hiç mi yok sıfır mı? Burnun açık ama almıyor musun?
Onu ben 60 yaş üstünde zorunlu diye biliyordum değişti mi canım o da.
CanımYok canım az önce farkettim eşim yemek yaparken sarımsak kokladım yok gelmedi kokusu
Sonra mandalina yiyeyim dedim tat gelmedi
Arkadan salatalık yiyeyim dedim yine yok
Ay inşallah öyledir
Burnum şu an da tıkalı sanki
Biraz daha zaman geçsin yarın da böyle devam ederse yine gidip test vericem.
Bugün ilk günü belki dediğin gibi süper grip tarzı bir şey oldum
Ben bile alamazdımm koku bakk gerçekten geçen ben çayı yaktımm ev duman olmuş ben kokuyu almıyordumm allahtan eşim evdeydii de farkettii yanii yanık kokusunu bile alamıyordumm sarımsağı almaman normallYok canım az önce farkettim eşim yemek yaparken sarımsak kokladım yok gelmedi kokusu
Sonra mandalina yiyeyim dedim tat gelmedi
Arkadan salatalık yiyeyim dedim yine yok
Ay inşallah öyledir
Burnum şu an da tıkalı sanki
Biraz daha zaman geçsin yarın da böyle devam ederse yine gidip test vericem.
Bugün ilk günü belki dediğin gibi süper grip tarzı bir şey oldum
bak ben de bunu bilmiyodum öğrendiğim iyi oldubebeler büyüyecek okula gidecek ileride
2ci dozu eylülde oldum ben martta olmam gerekir demekkii hiç duymadım eşimde söylemedii işyerinden de söylüyolardıda ondan şaşırdım
Kızlar sonucum çok şükür negatif çıktı. Negatif çıktığını görünce yattım uyudum. 2 3 saat sonra uyandım ne tat var ne koku gitmiş birden. Sonuç mu yanlış acaba. Yoksa hastayım diye mi böyle anlamadım
Canım çok sevindim dicem ama aradan bı kaç gün daha geçsin ikinci testi öyle ver bu arada vitamini eksik etme. İnşallah burun tıkanıklığından ötürüdür. zaten burun tıkalı olunca genelde tadı da kesiyormuş .olmazsa bir kaynar su buharında dur ,biraz da tuz dök içine kuzum.Kızlar sonucum çok şükür negatif çıktı. Negatif çıktığını görünce yattım uyudum. 2 3 saat sonra uyandım ne tat var ne koku gitmiş birden. Sonuç mu yanlış acaba. Yoksa hastayım diye mi böyle anlamadım
Senin dediğin Mehmet Uludağ di sanki kuzum. Ya bende eğer bir teşhis söz konusu olursa umarım ki olmaz o zaman Recep has i aklıma yazdım. Ama bilmiyorum belki iki defa da baktirabilirimBenim dediğim doktor işte, Fenerbahçe’de.
Fetus Prenatal Tanı diye bir klinikte çalışıyo.
Kardeşim 3 gebeliğinde de ona gitti.
Ama arkadaşlar Recep Has’tan bahsedince aklım ona kaydı biraz.
Hangi hastane seninkisi canım?
.
Ay çok şaşırdımÖğretmen arkadaşım 2 doz olmuştu, gam 3.nün vakti geldi, randevu alacaktı ki covid oldu.
Onun için korkuyorum.
.
Ay demi bence de inşallah değilimdir yaCanımsweetgirlcandy yazmış aynen bende de 4. Gün gitmişti tat koku burnum tıkalı falan değildi zerre almıyordum hatta kelle paça içtim o kadar almıyordum
Dediğin gibi yarın da devam ederse tekrar test verirsinAma olsaydı çıkardı çünkü kuluçka bitmiş oluyor çoktan ilerleyip sinirlere yerleşiyor ondan sonra tat koku gidiyor
Hahahaha Allah iyiliğini vermesinBen bile alamazdımm koku bakk gerçekten geçen ben çayı yaktımm ev duman olmuş ben kokuyu almıyordumm allahtan eşim evdeydii de farkettii yanii yanık kokusunu bile alamıyordumm sarımsağı almaman normall
Negatifse negatiftirr sana diyorumkii gripten oluyor iştee tad gider koku giderr benim öyle oldu iyileştimm yerine geldiii
Ama evdesinn biyere gitmiyosunn sadece dr a gidiyorsun gitmişkende hastanede 2 maskeyle girr içerii olurmu kuzu hepimiz korkuyoruzz eşinde çok dikkat etsin tabii allah korusunn hassas dönemlerdeyiizz vallaha benim hastane bile korona doluÖğretmen arkadaşım 2 doz olmuştu, gam 3.nün vakti geldi, randevu alacaktı ki covid oldu.
Onun için korkuyorum.
.
Ay sevinemiyorum ama tat koku gittiOh, çok şükür canım.
.
Ayyyy inşallah öyledir. Ben şimdi deniz suyu yapayım yine. O aslında çok işe yarardı ama şimdi hiç yaramıyor. Yaptığım an tıkanıyor tekrar burnumCanım çok sevindim dicem ama aradan bı kaç gün daha geçsin ikinci testi öyle ver bu arada vitamini eksik etme. İnşallah burun tıkanıklığından ötürüdür. zaten burun tıkalı olunca genelde tadı da kesiyormuş .olmazsa bir kaynar su buharında dur ,biraz da tuz dök içine kuzum.
Senin dediğin Mehmet Uludağ di sanki kuzum. Ya bende eğer bir teşhis söz konusu olursa umarım ki olmaz o zaman Recep has i aklıma yazdım. Ama bilmiyorum belki iki defa da baktirabilirim. Hepimiz o günleri de. Rahat bir şekilde atlatalim Amin. Ataşehir avicenna hastanesi canım.
Amaa kızz hakkatt öylee bildiğin çayı yaktım unutmuşumm yaaa başkada çaydanlığım yok kaçgündür cifliyorum daha bugün iyicene çıktı canım çıktııAy demi bence de inşallah değilimdir ya
Hahahaha Allah iyiliğini vermesin
Olabilir var oylelerii amaa belli yanii hepimiz zaten grip olmuşuzz kuzu ondan canını sıkmasın diye dedimNegatifse negatif diye bir şey yok canım yaa, maalesef.
Testlerin güvenilirliği yüzde yüz değil.
Kayınvalidemde tüm semptomlar vardı, kayınpeder pozitif o negatif çıktı.
Yine de karantinanızı alıp covidmiş gibi vitaminler almak lazım.
.
Senin dediğin Mehmet Uludağ di sanki kuzum. Ya bende eğer bir teşhis söz konusu olursa umarım ki olmaz o zaman Recep has i aklıma yazdım. Ama bilmiyorum belki iki defa da baktirabilirim. Hepimiz o günleri de. Rahat bir şekilde atlatalim Amin. Ataşehir avicenna hastanesi canım.
Olabilir var oylelerii amaa belli yanii hepimiz zaten grip olmuşuzz kuzu ondan canını sıkmasın diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?