Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay çok şaşırdımtüh demek ki bu son zamanlarda çok daha hızlı yayılıyor. Bazen asansörde maske takmıyordum dikkat ediyim bari ya

Asansörler çok önemli canım yaa, bence de dikkat et.

Benden önce covidli biri hapşırmışsa diye çok korkuyorum asansörlerden.

.

Elimizden geleni yapıyoruz canım.
Bu hastalığın nereden geleceği belli olmuyo.

Allah korusun bizi ve tüm hamileleri.

.

Aynen aynenn kuzumm ben rahattımm eşime test yaptıkları için kendime şüphelenmedim pekk çünkü nisandayken eşim korona olmuştu sonra hemen bana geçmiştiii olsa olsa mutlaka geçmişti oyüzden bide üşüttümm mutfakta soğuk rüzgar havada camları açtım yemek yaparken farketmesim ordna burdan üşütmüşüm üstüne bide terledimm

Cnm Hülya Kayhanın bazı ürünlerini kullanıyorum çevremdekilerdende çok kullanan var.belki migren ağrısı için de güzel bir yağ karışımı vardır araştır istersen..
Arkadaşımın oğlunun kulağında sıvı birikmesinden dolayı iki kez antibiyotik kullandı doktor en son ameliyat dedi.sonrasında bu kadının yağını kullandı Doktor buna ne yaptın dedi sıvı kaybolmuş ameliyattan kurtuldu çocuk..

Kızlaaarrr epeydir okuyamadım okulda yorulup eve gelince de hiç halim olmadığından yatıp kalıyorum herkes iyidir umarım biz bugün hastaneye gittik bir erkek bebişte benden geliyor %70 dedi nettir heralde
Ahaa geldi gene erkekk coştu buralarrr pipi

Ben net göremedim gösterdi aslında ama anlayamadım yani neresi olduğunu
Burayı okudukça kesin benim de erkek olacak diyordum zaten
Yaaa bu sene en çok erkek kaynıyorr zatenn bakalımm benimm pazartesi cinsiyet neolcakk bide demesin kızz diyee vallahaa hanginize verecem kocayaa

Evet biliyorum Hülya Kayhan’ı, bi bakayım canım.
Eczacı bir velim satıyo ürünlerini.
Hatta ilk onda görmüştüm, bit ve grip için Fly Mix diye bir şey kullanıyordu kızına.

.

Tıkalıysa ondandır hemen tat koku gideceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…