Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım negatif çıktı ama uyudum uyandım tat koku gitti. Sonuç yanlış mı çıktı acaba

Devam ederse bir kaç gün sonra tekrar yaptır istersen. Yada normal grip mi oldun acaba ondada tat koku giderdi ya inş öyledir.

Canım negatif çıktı ama uyudum uyandım tat koku gitti. Sonuç yanlış mı çıktı acaba

Canım daha önce Covid oldun mu bilmiyorum ama normal gripten tat koku gitmesi gibi olmuyo onda.

Kahve kokluyosun, kokmuyo.
Parfüm kokluyosun, iğrenç bir koku geliyo.
Nane ve kekiği ayırt edemiyorsun.

Tat da şöyle gidiyo, yediğin şeyin tatlı mı ekşi mi tuzlu mu olduğunu anlıyorsun.
Ama aromalar asla gelmiyo.

Çilek reçeli ve incir reçeli aynı yani.

.

Evet biliyorum Hülya Kayhan’ı, bi bakayım canım.
Eczacı bir velim satıyo ürünlerini.
Hatta ilk onda görmüştüm, bit ve grip için Fly Mix diye bir şey kullanıyordu kızına.

.
Fly mix iki yıldır hayatımda içine paçuli ve selvi yağıda eklettiriyoruz virüslere karşı koruyucu etkisi daha çok artıyor maskeme sıkıyorum evden çıkarken..
Birde nosemix burun açıcısı var.benim sinüzitim var ve hep burun tıkalı gezerim.sürdüğüm anda boğazına kadar etkili oluyor
Aaa tanıdık eczacı olması çok iyi anlat ona durumunu karşımı hazırlar,belki iyi gelir

Bana doktorum ne dedi bugün? cinsiyet bakmis mıydık dedi. Dedim fetal testen gelen sonuç kızdı dedim. Sonra demesin mi evet ya onlarda bana cinsiyet atmamış wtspdan sonradan sordum, sonra mor kalp attılar dedi. Bir an dedim Allah şimdi çocuğuma yeni bir uzuv eklenirse . Ama maşallah bizim evlat da aynı altta olan resim gibi oturur olduğundan orayı da göremedik. Ama ben kız olduğuna inanıyorum sonuçta fetal doğru sonuç veriyor dediler o kadar

%100 mü

Hala kullanıyor musun peki canım?
Hamilelikte bir sakıncası yok mu?

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…