Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tabii ki, acaba hangi tatlar gitti diye Maria’s Cheesecake’den karışık cheesecake bile istedik.

4 farklı ürünün 4’ünün de tadı aynıydı.

Ben baktım sevdiğim yemeklerin tadı geliyor gerisini çok sallamadım ama hala çamaşır suyu kokusu yok bende. Evi temizlediğim zaman o mis gibi kokuyu alamıyorum artık

Ben baktım sevdiğim yemeklerin tadı geliyor gerisini çok sallamadım ama hala çamaşır suyu kokusu yok bende. Evi temizlediğim zaman o mis gibi kokuyu alamıyorum artık

Kız hala çamaşır suyu ile mi ev temizliyorsun?

Kokusu gelmiyo diye çok dökme bari.

.

Kız hala çamaşır suyu ile mi ev temizliyorsun?

Kokusu gelmiyo diye çok dökme bari.

.

Korona olunca her yeri dezenfekte etmek için yerleri onla silmek zorunda kaldım birde kullandığım lavaboyu. Ama bi defa farkında olmadan abartmışım gözlerimi 2 gün açamadım umarım bir sıkıntı olmaz. N95 maske vardı Ozaman.

Sirke ile silseydin kuzum.
Olmamıştır inşallah.

.

Ben malesef halen cesaret edemiyorum ilişkiye kasık ağrılarım çok oluyor indirim sayfasını gördüm kuzum

İnşallah canım.
Canım karaca3443 nın da Cuma günü randevusu.

Hayırlı haberlerle gelin.

.
Heyecan dorukta Canancım gün yaklaştıkça biraz korku kaplıyor içimi ama pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah hareket ederken görürüm ben de çok istiyorum

Senin de cumartesi dimi randevun

Heyecan dorukta Canancım gün yaklaştıkça biraz korku kaplıyor içimi ama pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah hareket ederken görürüm ben de çok istiyorum

Senin de cumartesi dimi randevun

Evet canım, Cumartesi.
Acayip korkuyorum ben de.
Bugün rahim ağrısı da oldu biraz, iyice evham yaptım sanırım.

.

Evet canım, Cumartesi.
Acayip korkuyorum ben de.
Bugün rahim ağrısı da oldu biraz, iyice evham yaptım sanırım.

.
Bazen ben de hissediyorum rahim ağrısı ama olabiliyormuş.
Aslında mantıklı düşününce büyüyor rahim yani ağrı olması da normal.
İşte korkular yakamızı bırakmıyor her şeyden panik oluyoruz.
Güzel düşünelim olur mu? Sen şimdi 1. Trimesteri atlatmış oldun dimi?

Evet ben YouTube da öyle görüp yaptım çelik demlik eskisinden iyi oldu gözüne sinen varsa at içine bisiler daha doğal nolcak ama o ucu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…