Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar iyi akşamlar bu aralar iş yerinden dolayı duygusal yoğunluk yaşıyorum rüyalarıma da yansımıştı bugün de ağlayarak uyandım hatta dualar ettim her neyse normalde 11+2deyim 12.ya da 13. Haftada giderim diyordum. İçim rahat etsin diye buradaki bir tıp merkezine gittik cihazı çok iyi değil ama bebem 11+5 gün çıktı doktor iyi gördü. Bundan önce bebem hep sattan ufak çıkıyordu neyse içim rahatladı. Tam bitti ultrason kağıdını verdi eşim sordu cinsiyeti belli mi diye şöyle baktı erkek gibi ama kesin değil dedi. Ramziye göre kız niyeyse bana da kız gibi geliyordu burada çoğunluğun erkekmiş ben de yazayım dedim kesin değil ama bir de sonraki gidişte kız diyormuş hahaha ben merak edip sormadım bile tek dileğim sağlıklı olması elbette hele ki bugün çok kötü uyanınca şükürler olsun minicik ya gene uyuyordu kızlar hahahs dün yazdım ya geçen uyuyordu eşim diyor sen uyuyorsun ya bebek de uyuyor yerim onu kendime geldim resmen enerjim geldi şimdi özel hastaneye randevuyu ne zamana alsam kızlar 13 te mi 14te mi gitsem sizce ona ildışına gidiyorum daha iyi cihazları

Evet ben YouTube da öyle görüp yaptım çelik demlik eskisinden iyi oldu gözüne sinen varsa at içine bisiler daha doğal nolcak ama o ucu kesin
Hhahahaha tamamm çelikte iyi olur ya zaten etkisi çokta benimki granit çaydanlık deniycem onu yarın

Evet canım, Cumartesi.
Acayip korkuyorum ben de.
Bugün rahim ağrısı da oldu biraz, iyice evham yaptım sanırım.

.
Bende de çok aşırı oluyor doktor normal diyor ama bence değil. Geçmiyor ağrılarım artık düşünmemeye çalışıyorum. Ama sen biraz diyorsun rahim büyüdüğü içindir canım canını sıkma

hamilelikte böyle rüyalar görebiliyomuşuz, gözün aydın bak her şey yolundaymış e bi erkek daha ister tabii bu grup

bana artık ayda 1 veriyor randevuyu ama sen göresin gelirse git yine

Yaş 27
SDoguM 15.06.2022
1.
Kese Gorme 5+0
Kalp AtiSi 6+2
Kİz Sehİr mugla
Umarım

İkili yaptırmış mıydın canım hatırlamıyorum

Ben de kötü rüyalar görüyorum. Yana yakıla hastane arıyordum rüyamda bulamıyordum gerçekten de doğumu hangi hastanede yapacağımı arıyorum hala. Korkularımız yansıyor sanırım. Ama korkularımız bizi haklı çıkarmıcak her şey çok güzel olacak Bi bakmışız doğurmuşuz inşallah

Evet tatlım, mantıklı düşünebilsek zaten...
Allah’tan Parol iğneyi yaptırmadım, yoksa kesin bişiy oldu diye acildeydim şimdi.

Güzel düşünmeye çalışıyorum. Kasık ağrısı falan aksine sevindiriyo beni.
Ama bu sürekli rahim ağrısı biraz canımı sıkıyo.
Çok şiddetli değildi ama 1,5 saat kadar sürdü.

Cumartesi inşallah 13+0 canım, 2.trimestere giriş yapıyorum Allah’ın izniyle.

.

Eger ikili yaptirmicaksan 15. Hafta da git. Çünkü sonrasında 4 hafta sonra gel dicek 19 olacak on günde kontrol hakkında yani 20. Haftada da detaylı ultrason var.

Güle güle kullan canım gercekten büyük rahatlık istediğin gibi daralıyor da üstte düğme kısmı var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…