Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
hamilelikte böyle rüyalar görebiliyomuşuz, gözün aydın bak her şey yolundaymış e bi erkek daha ister tabii bu grup

bana artık ayda 1 veriyor randevuyu ama sen göresin gelirse git yine
Allahım çok heyecanlı. Şükürler olaun öylw rahatladım ki doktora da söyledim hamilelikte normal böyle dedi çok şükür Allahım korusun bebeklerimizi görmek o kadar iyi geldi ki mucizeye şahit olmak.
İkili yaptırmış mıydın canım hatırlamıyorum
Yaptırmadım canım burunla enseye baktırmayı düşünüyorum sadece zaten ona da bakıyormuş doktor ya
Bugünkü rüyamda böyle bir şeydi Allah korusun hepimizi gerçekten annelik hep bir diken üstünde olma hali gib bir şey şükürler olsun ki inşallah atlatıp zaman geçmiyor gibi gelse de nasıl ya nasıl şimdi kucağımızda yavrularımız diyeceğiz inşallah
Eger ikili yaptirmicaksan 15. Hafta da git. Çünkü sonrasında 4 hafta sonra gel dicek 19 olacak on günde kontrol hakkında yani 20. Haftada da detaylı ultrason var.
Çok mantıklı geldi bu çok teşekkür ederim canım yaptırmam muhtemelen tam da yılbaşından sonraya denk geliyor dediğin gibi o zaman gitsem daha iyi olur. Peki detaylı ultrasonu kontrol hakkından sayarlar mı? Duyduğum kadarıyla muayene ücretinden çok daha fazla oluyormuş detaylı fiyat olarak

İkili yaptırmayacaksan 14 de git bence
Yaş 27
SDoguM 15.06.2022
1.
Kese Gorme 5+0
Kalp AtiSi 6+2
Kİz Sehİr mugla
Umarım
Merhaba hoş geldiniz eklerim

Canım negatif çıktı ama uyudum uyandım tat koku gitti. Sonuç yanlış mı çıktı acaba
Oh çok şükür canim . Normal grip olmuşsun gripta zaten yıllarca hep tat koku gidiyordu. Artk insana ağız tadiyla grip olmaya izin vermiyorlar hep kafamızda bi soru işareti. Iyi olacaksin canim hem dinlen hemde kızlarda yazdı herşeyi uygula hemencecik iyileş inşallah

Kuzum bu yeni bir grip virüsü ben de hamile kaldığımda olmuştum 3 gün ne tat aldım ne koku test negatifti. Kendiliğinden geliyo bebeğim bol bol limon portakal ye

Detaylıyı kendi doktorumuz yapmıyor ki canım?

Radyolog veya perinatolog yapıyor.

.
Haklısın canım. Bizim hastanede belli günler drun kendisi geldiği için bir an öyle düşündüm.
Kuzum bende tam bilmiyorum . Ama bir doktorunla detaylı konuş ona göre ayarla tarihini ben bugün 15. Haftadayim. Kontrol için gitmiştim. Bana bir ay sonra gel kontrol döneminde de detaylı ultrason için bakarız dedi. Ben bır an aynı doktor bakacak diye düşündüm.

Kızlar size bişey sorucam ya biz yattığımız halde bebekler nasıl öyle değişik şekillerde duruyorlar
Bilmiyorum ama çok tatlış benimki en son yüzüstü yatıyordu başı aşağı bakıyordu ödüm koptu bebeğe bişi mi oldu diye normalmiş suyun İçinde balık gibiler işte

Kızlar size bişey sorucam ya biz yattığımız halde bebekler nasıl öyle değişik şekillerde duruyorlar

ben şey okumuştum; onların bulunduğu yer, yerçekimsiz ortam gibiymiş
o yüzden rahatlıkla takla vs atabikeceklermiş ilerleyen dönemlerde doğduğunda takla atmayı bilirler ama o ortamdan çıktıkları için artık yapamazlar diyordu

Evet bir sonraki gidişimde doktora sorayım onu yani inşallah seninki gibidir detaylıya da kendi doktorum baksın isterim açıkçası ilk haftalar hatta hamile miyiz derken o zamanlara da geleceğiz inşallah çok heyecanlı

Benim kendi doktorum bakmayacak kuzum perinatolog belli günlerde hastaneye geliyormuş. Öyle bakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…