- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #17.961
Aynen kuzum bende öyle düşünüyorum, baksana hasta olmayan yokBence bizim gruba nazar değdi
Bende bugün midem bi dalgalı. Halsizim uykum var gibi. Başım ağrıyacak gibi.
heyecan hatsafhadaDün 12+2 de gelişimi erkeğe benziyor dedi doktorum banaBelki tahmin yürütülebilir
Olabilir var ya. Benim de 2 gündür midem her zamankinden daha kötü ve başım ağrıyor acayipBence bizim gruba nazar değdi
Kuzum çok geçmiş olsun. Bebişin iyiymiş bak korkutma hiç kendini. Çok stres yaptın sen son zamanlarda eşinin iş için gidecek olması falan her şey üst üste geldi. No stressssssKızlar doktoruma geldim sancılardan dolayı. Hastaneye yatisim yapılıyor rahim ağzı her şey çok iyi bebeğim de iyi ama doktor önlem amaçli düşük tehliken olabilir 1 gün antibiyotik ve serum tedavisi yapacağım dedi. Dualarınıza talibim
Ay olabilir valla inanırım.Bence bizim gruba nazar değdi
Merhaba hosgeldiniz.Merhabalar
Sayfaları okumayı yeni bitirdim şükürler olsunağzınıza sağlık
Ben sayfaya göre biraz geriden geliyorum 30 haziran gösteriyor doğum için
henüz bir kez gittim doktora 14 aralıkta randevum var sata göre 11+5 olucam inşallah
takip ediyorum ama çok fazla yorum yapamıyorum.
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
Bence bizim gruba nazar değdi
Geçmiş olsun bencede nazara geldik yarın randevum var bakicam dayanamazsam akşam acile gidicem dizlerim bile ağrıyor bu nasıl bisidir
@Balkiz94 ve-C-A-N-A-N- geçmiş olsun kızlar. Hersey yoluna girecek bunlar geride kalacak eminim. Bizim pitirciklar bizi korkutmak istiyor, doğunca bir şaplak atarız dötlerine
Bende bugün biraz toparlanabildim çok şükür, baya ağır geçti gribim, bebeğe bisey olacak diye çok korktum. İnsallah hepimiz sağlıkla doğurup alacağız kucağımıza yavrularımızı
Hay Allah cidden nazara geldik galibaValla katiliyorum grupca nazarlandik benimde kasigim sancilaniyor hafiften ve grip var
Çok iyi olur kuzucumHay Allah cidden nazara geldik galiba
Gruba ada çayı yakacağım
Yak vallaHay Allah cidden nazara geldik galiba
Gruba ada çayı yakacağım
Geçmiş olsun sana da yaaGeçmiş olsun bencede nazara geldik yarın randevum var bakicam dayanamazsam akşam acile gidicem dizlerim bile ağrıyor bu nasıl bisidir
Aynen tek tek döküldükAynen kuzum bende öyle düşünüyorum, baksana hasta olmayan yok
Valla bulantı hapını da içtiğim halde bi dalgalı garip. Başım dün az ağrıdı geçti bugünde başlayacak gibi vallaOlabilir var ya. Benim de 2 gündür midem her zamankinden daha kötü ve başım ağrıyor acayip
Rabbim yardımcımız olsun valla. Dolunay falan mı var retro falan acabaAy olabilir valla inanırım.
Kii en sorunsuzlardan biriyim herhalde ben de normalde, bugün ağlama krizlerindeyim, sinirim bozuk, sürekli ağlayasım var ve sürekli ağlıyorum da durduramıyorum. Kızıma da bağırdım o sinirle, oturdum bi de onu üzdüm diye ağlıyorum. Bebege bir şey olur mu diye düşünüyorum bir daha ağlıyorum,. Kısır donguden çıkamadım. Bugun hayrolsun inşallah.
Tatlım sen nasil oldun. Daha iyi misin İnşallah daha iyisin?Kuzum çok geçmiş olsun. Bebişin iyiymiş bak korkutma hiç kendini. Çok stres yaptın sen son zamanlarda eşinin iş için gidecek olması falan her şey üst üste geldi. No stressssss
Güzel gelişmelerinin haberlerini bekliyoruz bebeğim
Ahhh dimi dimi, video izlemeyecek yerdeysem de açıp açıp fotosuna bakıyorumgözün aydın, ense kalınlığı çok iyi
ben de özledim valla daha 10 günden fazla var
ohh minnoşunu da gördünvideoya çekmediysen pazartesi çek mutlaka sonra izlemek çok güzel oluyo
Güneş tutulması olmuştu galiba en son 4 aralıktaRabbim yardımcımız olsun valla. Dolunay falan mı var retro falan acaba
Canını sıkma bence aramızda bir hafta var bende de bir ağrı vs yok herkeste değişiklik gösteriyordurKızlar bugün 13+4 olduk, şimdi farkettim göğüslerim agrimiyor dünde çok sancim vardı
Bebek iyi midir ya, kurt düştü içime
İnsallah öyledir canım ya, çok ağır bir grip geçirdim şiddetli öksürük var insanlarda hep korkuttu beni zaten ay bebek düşecek falan fistan, hepsi felaket tellalıCanını sıkma bence aramızda bir hafta var bende de bir ağrı vs yok herkeste değişiklik gösteriyordurAğrılarını takip et çok olmaya devam ediyorsa mümkünse kontrole gidersin
Merhabalaaarsabahtan ikili testim vardı bebişi gördük gözlerimden kalpler çıka çıka dolaşıyorum. Ense kalınlığı 1.2 çıktı çok şükür. Önce sırtı dönüktü, 15 20 dk tatlı yedim yürüdüm de yan döndü çok şükür. Doktor öksür diyor, ben öksürünce elleri kolları sallıyor yaa çok tatlıydı 12+5im ama cinsiyet göremedik, sonuç için de pztsi gel dedi
@Balkiz94 ve-C-A-N-A-N- geçmiş olsun kızlar. Hersey yoluna girecek bunlar geride kalacak eminim. Bizim pitirciklar bizi korkutmak istiyor, doğunca bir şaplak atarız dötlerine
Bende bugün biraz toparlanabildim çok şükür, baya ağır geçti gribim, bebeğe bisey olacak diye çok korktum. İnsallah hepimiz sağlıkla doğurup alacağız kucağımıza yavrularımızı
Kızlar bugün 13+4 olduk, şimdi farkettim göğüslerim agrimiyor dünde çok sancim vardı
Bebek iyi midir ya, kurt düştü içime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?