Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum çok geçmiş olsun. Bebişin iyiymiş bak korkutma hiç kendini. Çok stres yaptın sen son zamanlarda eşinin iş için gidecek olması falan her şey üst üste geldi. No stressssss
Güzel gelişmelerinin haberlerini bekliyoruz bebeğim

Bence bizim gruba nazar değdi

Bende bugün midem bi dalgalı. Halsizim uykum var gibi. Başım ağrıyacak gibi.
Ay olabilir valla inanırım.

Kii en sorunsuzlardan biriyim herhalde ben de normalde, bugün ağlama krizlerindeyim, sinirim bozuk, sürekli ağlayasım var ve sürekli ağlıyorum da durduramıyorum. Kızıma da bağırdım o sinirle, oturdum bi de onu üzdüm diye ağlıyorum. Bebege bir şey olur mu diye düşünüyorum bir daha ağlıyorum,. Kısır donguden çıkamadım. Bugun hayrolsun inşallah.

Merhabalar
Sayfaları okumayı yeni bitirdim şükürler olsun ağzınıza sağlık
Ben sayfaya göre biraz geriden geliyorum 30 haziran gösteriyor doğum için
henüz bir kez gittim doktora 14 aralıkta randevum var sata göre 11+5 olucam inşallah
takip ediyorum ama çok fazla yorum yapamıyorum.
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum

Merhaba hosgeldiniz.

Bence bizim gruba nazar değdi

Bende bugün midem bi dalgalı. Halsizim uykum var gibi. Başım ağrıyacak gibi.
Geçmiş olsun bencede nazara geldik yarın randevum var bakicam dayanamazsam akşam acile gidicem dizlerim bile ağrıyor bu nasıl bisidir
Valla katiliyorum grupca nazarlandik benimde kasigim sancilaniyor hafiften ve grip var
Hay Allah cidden nazara geldik galiba
Gruba ada çayı yakacağım

Geçmiş olsun bencede nazara geldik yarın randevum var bakicam dayanamazsam akşam acile gidicem dizlerim bile ağrıyor bu nasıl bisidir
Geçmiş olsun sana da yaa
Aynen kuzum bende öyle düşünüyorum, baksana hasta olmayan yok
Aynen tek tek döküldük
Olabilir var ya. Benim de 2 gündür midem her zamankinden daha kötü ve başım ağrıyor acayip
Valla bulantı hapını da içtiğim halde bi dalgalı garip. Başım dün az ağrıdı geçti bugünde başlayacak gibi valla
Rabbim yardımcımız olsun valla. Dolunay falan mı var retro falan acaba

Tatlım sen nasil oldun. Daha iyi misin İnşallah daha iyisin?

E
gözün aydın, ense kalınlığı çok iyi
ben de özledim valla daha 10 günden fazla var

ohh minnoşunu da gördün videoya çekmediysen pazartesi çek mutlaka sonra izlemek çok güzel oluyo
Ahhh dimi dimi, video izlemeyecek yerdeysem de açıp açıp fotosuna bakıyorum siz de kavuşun hemencik

Kızlar bugün 13+4 olduk, şimdi farkettim göğüslerim agrimiyor dünde çok sancim vardı
Bebek iyi midir ya, kurt düştü içime
Canını sıkma bence aramızda bir hafta var bende de bir ağrı vs yok herkeste değişiklik gösteriyordur Ağrılarını takip et çok olmaya devam ediyorsa mümkünse kontrole gidersin

Canını sıkma bence aramızda bir hafta var bende de bir ağrı vs yok herkeste değişiklik gösteriyordur Ağrılarını takip et çok olmaya devam ediyorsa mümkünse kontrole gidersin
İnsallah öyledir canım ya, çok ağır bir grip geçirdim şiddetli öksürük var insanlarda hep korkuttu beni zaten ay bebek düşecek falan fistan, hepsi felaket tellalı

Gözün aydın canım benim, çok sevindim.
Bak sen şu yaramaza, demek elleri kolları oynattı.

.

İnşallah kuzum.

Bebeğine bir şey olmaz, sen kendine iyi bak.
O en korunaklı yerde annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…