Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnşallah kuzum.

Bebeğine bir şey olmaz, sen kendine iyi bak.
O en korunaklı yerde annesi.
Ahh canım valla öyle de biz başkasına bunları söylüyoruz ama kendimize hep dert yapıyoruz. Ama başkasından güzel şeyler duyunca içim bir nebze rahatlıyor

Yok yok, benim 4 haftadır göğüslerde ağrı yok canım.

Büyüyeceği kadar büyüdü, ondan ağrı olmuyo.

.
Ohh çok şükür canım , valla çok korktum. Araya hastalık girince tedirgin oldum birde çevrenin düşüncesiz konuşmaları

Kızlar bugün ense kalınlığı burun kemiği herşey normal çıktı. Hareketlerini gördüm ilk defa ordan oraya döndü durdu:) ikili test için kan da alındı bi kaç güne sonuç çıkarmış. İnşallah güzel haberler alırız.
Bir de cinsiyetine %80 kız dedi. Ben yine de kesin gözüyle bakamıyorum ama ne olur ne olmaz:) Çok güzel bi duygu yaa minik bi insan içerde büyüyo gelişiyo her geçen gün.

İnsallah öyledir canım ya, çok ağır bir grip geçirdim şiddetli öksürük var insanlarda hep korkuttu beni zaten ay bebek düşecek falan fistan, hepsi felaket tellalı
Çok geçmiş olsun canım sanırım salgın var grip geçse bile öksürük bir süre devam ediyor sanırım kendinize en iyi yapabileceğiniz dinlenmek
Ayy öksürükten bebek düşüyorsa hapşurunca da fırlaması lazım siz kafa vermeyin o söyleyenlere cahil cahil konuşuyorlar

Teşekkür ederim canım ,evet bu salgın çok uzun devam ediyormuş..
Ahahha aynen kız bana da mantıklı gelmedi zaten

Kızlar bugün 13+4 olduk, şimdi farkettim göğüslerim agrimiyor dünde çok sancim vardı
Bebek iyi midir ya, kurt düştü içime
İyidir canım telaş etme. Benimde ara ara geçiyor göğüs agirlarim sonra tekrar geliyor. Kasık ağrıları da normal rahim büyüme çabasında ara ara sancılar yaşamak normal. Sancılar şiddetli olmadığı sürece ve çamaşır da kan görmedikçe hiç bir şeyi sıkıntı etmeyin . Rabbim de göstermesin zaten oyle şeyler

İnşallah canım ya bu 2. Gebeligim aslinda ama aradan 6 yıl geçince unutuyor insan.

Kızlar bugün 13+4 olduk, şimdi farkettim göğüslerim agrimiyor dünde çok sancim vardı
Bebek iyi midir ya, kurt düştü içime
13+5 bende kuzum göğüslerim eski halinde ağrı şişkinlik vs.hiç birşey yok sancı bende de oluyor arada ayakta çok kaldığımda özellikle bence gayet iyidir bebiş kurt düşürme içine sancın çok aşırı değilse bence normal

Evet canım dün ayakta durunca oldu zaten.
İçim rahatladı şimdi sağol canım ❤

gözün aydın sağlıkla gelsin
kız bebeye hasret kalmıştık vallaaa

benim pazar günü e-bebekten aldıklarım da geldi aklımı yetircem yaa 59 lira olan kutudaki 5'li hastane çıkışı dediğim
Kalmış mıdır acaba bende sipariş edicem. Gerçi bizim cinsiyet için doktor yüzde 60 erkek dedi ama kız da olursa giydiririm canım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…