Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız el kadar şeyi bir iki kere giydirirsin hemen küçülecek bence değiştir paran heba olmasın
Yaaa niye öyle dedin şimdi ben de aldım böyle bir kaç takım el kadar. Her gün 2 3 kere değiştiriliyormuş zaten üstündekiler. İlk 1 ay giyse yeter. Sonra saklayıp bak sen bu kadar küçücüktün dicem

Ben de aynı şeyi planlıyorumannemmmm bak bu kadardın dicem. Yerim onun ballarını
Zaten hediyeler de hep 3 aydan büyük alırlar hatta 6 ay alırlar bunları ilk üç ay normal giydiririz gibi. 5 kilo falan doğmazsatövbe allah korusun

Kalmış mıdır acaba bende sipariş edicem. Gerçi bizim cinsiyet için doktor yüzde 60 erkek dedi ama kız da olursa giydiririm canım nolcak

ahahaa ben de öyle dedim valla kutunun üzerine de kız yazmışlar ama ben net giydirirdim bunu çok güzel şimdi baktım tekrar sepete ekle çıkıyo var galiba

Eklentiler

• 536A95B8-9F02-49A0-A02D-C967CA774DCF.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 86
Ya ne bilim hediyeliklerde çok geliyor ya öyle düşündüm

İnsallah öyledir canım ya, çok ağır bir grip geçirdim şiddetli öksürük var insanlarda hep korkuttu beni zaten ay bebek düşecek falan fistan, hepsi felaket tellalı
Ağzı olan konuşuyor gerçekten yıllarca böyleymiş şimdi de değişmeyecek malesef Moralin ne kadar yüksek olursa bebek de o kadar iyi olur kötü düşüncelere girmemeye çalışıyoruz

İnsallah öyledir canım ya, çok ağır bir grip geçirdim şiddetli öksürük var insanlarda hep korkuttu beni zaten ay bebek düşecek falan fistan, hepsi felaket tellalı
Böyle bişi düşünse bile insan söylemez ya gerçekten inanılmaz. Duyma canım hiç. Onlar korunuyor öksürsen de tıksırsan da. Hiçbir anne hasta olmadan geçirmemiştir hamileliğini. Mutlaka ya üşütüyoruz ya grip ya başka bişi. Hiçbir şey olmayacak hiç canını sıkma

ahahaa ben de öyle dedim valla kutunun üzerine de kız yazmışlar ama ben net giydirirdim bunu çok güzel şimdi baktım tekrar sepete ekle çıkıyo var galiba
Yaa ben erkek sandım, ama her ikisine de gider unisex sağlıklı günlerde giydir canım
Ağzı olan konuşuyor gerçekten yıllarca böyleymiş şimdi de değişmeyecek malesef Moralin ne kadar yüksek olursa bebek de o kadar iyi olur kötü düşüncelere girmemeye çalışıyoruz
Malesef canım malesef.
Aynen canım kesinlikle öyle, ben artık kulağımı tikadim böylelerine

Kızlar ya şuna bi bakın açtım paketi şoke oldum oyuncak bebek sanki, küçüückkkkkkkkk bu kadar küçük bişi nası bakıcam panik atak geldi şu an
Ay bende geçen aldığım şeyler gelince şoka girdim aşırı küçük geldi gözüme.Anneme anne ben bu kadar küçük bebeğe nasıl bakcam ya deyip ağladım bide

Oh oh, çok şükür.
Çok güzel haberler, gözünüz aydın.

Sonunda bir kız daha.

.

Kızlar ya şuna bi bakın açtım paketi şoke oldum oyuncak bebek sanki, küçüückkkkkkkkk bu kadar küçük bişi nası bakıcam panik atak geldi şu an

Çooooooook güzel kuşum, güle güle kullansın meleğin.

İyi ki küçük almışsın, ben de ilk doğduğunda içinde kaybolmalarını hiç sevmiyorum.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…