Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cnm çok çok geçmiş olsun..
dün enfeksiyon doktoru normal idrar tahlili çok önemli değil önemli olan idrar kültürü..enfeksiyonla alakalı bir rahatsızlık hissettiğinizde kültür testi yaptırın..

El yıkama takıntım da var elim şuan bana o kadar pis geliyor size anlatamam.
Offf o bende de var. Hep evde 5 litrelik 4 şişe dolu tutarım yedek. Bir keresinde çalışma varmış onlar da bitti Allah affetsin ucuzundan hazır su aldırdım eşime az az elime döktürüp yıkıyordum Öyle bişey yapsan rahatlar mısın biraz?

O kişi hiç düşünme canım hatta video izleyenler oluyormuş sakin öyle bişey yapmayın kendinize kötülük etmiş olursunuz.

Belirtin neydi canım çok geçmiş olsun bana da enfeksiyon var dedi idrarda ama ilaç vs vermedi ben de okuldayım korktum şimdi

Kızlar bana dr pztsi gel dedi ama şimdi sistemden baktım sonucum çıkmış. Benim anladığım bir tek yaştan dolayı risk var dimi?

Eklentiler

• BB24D0D2-F04C-47F8-B1BB-9BE8F6653B11.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 57
O kişi hiç düşünme canım hatta video izleyenler oluyormuş sakin öyle bişey yapmayın kendinize kötülük etmiş olursunuz.
Ben yüzlerce izlemişimdirama kötü etkilemiyor beni tam tersi pırt diye çıkıyorlar oh diyorum rahatlıyorumbi de anne kucağına alır almaz rahatlıyor falan o güzel duyguları geçiyor bana

Yaptım kuzum da benim bir bardağa dokunmamla elimi kirlenmiş gibi hissediyorum. Birde fosur fosur akan su olacak öyle icim rahat ediyor yoksa bende de 5 lt lik 6 şişe su var ama musluk altı yikamadaki rahatlığı vermiyor

Aynen canım. Ben ilkinde de video izlememiştim. O an panik olmaktan başka bir yararı yok. Ve o an ihtiyacın olan tek şey sakin kalabilmek
Ben ilkinden biraz deneyimliyim yine sezaryen olacak gibi konuştuk dr la. Tek stresim ilkine eşim de girmişti bu sefer almıyorlarmış ondan baya güç almıştım içerde

Bende doldurup bırakıyorum atamıyorum hiç sürekli gittiği için

Aaaa niye almıyorlar ben diyorum sensiz doğuramam

Ben yüzlerce izlemişimdirama kötü etkilemiyor beni tam tersi pırt diye çıkıyorlar oh diyorum rahatlıyorumbi de anne kucağına alır almaz rahatlıyor falan o güzel duyguları geçiyor bana
Kız onları ben de izliyorum ama bir de ameliyat videoları falan var ya onları diyorum ben baştan sona her detayıyla

Ayy susuzluk çok kötü bişey, Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…