Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bana dr pztsi gel dedi ama şimdi sistemden baktım sonucum çıkmış. Benim anladığım bir tek yaştan dolayı risk var dimi?

yaşın bile riski kötü çıkmamış 250 üzeri olması gerekiyor çünkü, 250 'den düşük bile çıksa o çok sorun değil, çünkü yaş arttıkça oradaki risk miktarı artıyor doğru orantılı

değerlerin gayet güzel

Evet ya kaç yaş düşük risk acaba diye düşündüm ben de bakınca tamam çok genç de değiliz ama en azından 40a kadar risksiz demeli
Ben ilk doğumu 29 da yaptım. Göğüs için kontrolde soruyorlar genel cerrahide ilk doğum kaç yaş diye dedim 29. Geç doğum yazdı sinir oldum kaçta doğuraydım daha

Kız onları ben de izliyorum ama bir de ameliyat videoları falan var ya onları diyorum ben baştan sona her detayıyla
He yok onları bilmiyorum. Instagramda empowered birth project gibi sayfaları takip ediyorum sadece.
Bi de anneliğin ne kadar kutsal olduğunu falan düşündürüyo insana ne kadar güçlü olduğumuzu aslında

Belirtin neydi canım çok geçmiş olsun bana da enfeksiyon var dedi idrarda ama ilaç vs vermedi ben de okuldayım korktum şimdi
Canım aşırı alt karın ağrısı artık ayağa kalkamayacak durumdaydım kasık ağrısı bel agrisi aynı adet sancısı gibi. Korkma herkeste olacak diye bir şey yok ama tedbiri elden bırakma

Kizlar size bişey soracağım. Sırtınızda böyle sol tarafta sinir çekişmesi gibi bişey hisseden var mı dünden beri bende var da
Benim sol omzum da kulunç var senelerdir şimdi daha çabuk ağrıyor ve sanki bıçak saplıyorlar gibi bi anlık ağrısı oluyor

Ben ilk doğumu 29 da yaptım. Göğüs için kontrolde soruyorlar genel cerrahide ilk doğum kaç yaş diye dedim 29. Geç doğum yazdı sinir oldum kaçta doğuraydım daha
Nesi geçmiş pardon önce kendini tanıdın sonra adamı buldun sevdin ettin evlendin derken 30 oluyo en erken evlenir evlenmez yaptım çocuğu ona rağmen 29 olcak doğum benim de

Eşlerin pandemiden dolayı alınmadığını duydum ben de sırf bu yüzden doula tutmayı düşünüyorum ya da genel anestezi isterim

Eşlerin pandemiden dolayı alınmadığını duydum ben de sırf bu yüzden doula tutmayı düşünüyorum ya da genel anestezi isterim
Niye ki, epiduralde doğar doğmaz gösteriyorlar öyle daha güzel değil miarada bi paravan oluyo görmüyorsun ki kesip biçtiğini

Evettt benim annemde oyle 1 defa gördü oda cinsiyetten eskiden pek doktora gidilmiyormuş normaldee teknoloji iyice gelişincd biz dayanamıyoruzz

Niye ki, epiduralde doğar doğmaz gösteriyorlar öyle daha güzel değil miarada bi paravan oluyo görmüyorsun ki kesip biçtiğini
Epiduralide ben nebilim kız korkuyorumm ya bide epidural bel sıkıntısıda ediyormuş hepp oyüzden istmeeyedebilirim normal doğum düşünüyorumm vücud izin verirse

ayy benim de annem 18'inde doğurmuş beni o da hiç ultrason görmemiş, bazen videoları gösteriyorum anlayamıyo hiç görmediği için valla ben görmeden nasıl dayanırdım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…