Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Epiduralide ben nebilim kız korkuyorumm ya bide epidural bel sıkıntısıda ediyormuş hepp oyüzden istmeeyedebilirim normal doğum düşünüyorumm vücud izin verirse
Benim arkadaşım o şekilde doğurdu bir sıkıntı yaşadı demedi. Hatta normal yapacakmış onda dönmüş epidural ama insanın çatısına bağlı herhelde

Nesi geçmiş pardon önce kendini tanıdın sonra adamı buldun sevdin ettin evlendin derken 30 oluyo en erken evlenir evlenmez yaptım çocuğu ona rağmen 29 olcak doğum benim de
Hiç
En ideal yaş tatlım boşver
Ben onları hiç konuşmadım doktorla kuzum ya senin ikinci evlat mı?
evet canım benim 2. Ve ilki 33 hafta doğdu hastaneden doğumdan falan çok çektik. Şimdi yine erken doğum ihtimali olduğu için baştan konuştum herşeyi. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur
Eşlerin pandemiden dolayı alınmadığını duydum ben de sırf bu yüzden doula tutmayı düşünüyorum ya da genel anestezi isterim
ay kız deli misin? Almazlarsa almasınlar genel anestezi istenir mi bunun için hiç sakın ha düşünsene buunca şeyin üstüne doğum yapacaksın ve kaynanan dahil herkes bebeği senden önce görecek öpecek koklayacak bir de sen yokken kucaktan kucağa gezdirirler hemen sen bu fikri tekrar düşün bence

ayy benim de annem 18'inde doğurmuş beni o da hiç ultrason görmemiş, bazen videoları gösteriyorum anlayamıyo hiç görmediği için valla ben görmeden nasıl dayanırdım bilemiyorum
Evettt kese resmi atmıştımm hatta ben anlayamadı neresi olduğunu nasıl üzüldümm zamanınd ayaşayamadı o heyecanı

Benim arkadaşım o şekilde doğurdu bir sıkıntı yaşadı demedi. Hatta normal yapacakmış onda dönmüş epidural ama insanın çatısına bağlı herhelde
Yaaa herkes eolmuyormuş ama benim arkadaşımın hep belinde sıkıntısı var hep ağrıyormuş mutlaka oda epiduralli oldu yaa tabii normal diyorumm ama bakalım rahim açılcakmı açılmazzsa sezeryan olur muhtemelen hiç belli değil buyüzden şimdi bunları bile hiç düşünmüyorum hamileliğin tadını çıkaralımm bence

Allah'ım kıskançlık bende de öyle yaaaa sevdim bende öyle istiyorum Allah nasip ederse ilk benalim kucağıma koklim müdahale edeyim

Epiduralide ben nebilim kız korkuyorumm ya bide epidural bel sıkıntısıda ediyormuş hepp oyüzden istmeeyedebilirim normal doğum düşünüyorumm vücud izin verirse
Evet bazılarında bel ağrısı oluyormuş. Bazı doktorların doğurttuğu kimle konuştuysam hiç bel ağrısı yaşamamışlar. İğneyi doktor kendi yaparsa o ihtimal azalııyor anladığım kadarıyla. Fark etmez her türlü bebek çıksın da
Kuzu aramızda en kolay doğum yapacak sensin gibi. cearetlisin maşallah
Tam tersi çok korkuyordum aslında o doğum videolarını izleye izleye alıştım heralde hepimiz kolay doğurcaz inanıyorum bu kadar heyecana özene sonucu da güzel olcak

Amin canım pat pat dokulsunler hiç anlamayalim sağlıkla

Anladımm kuzumm hayırlısı olsunn

Ben yüzlerce izlemişimdirama kötü etkilemiyor beni tam tersi pırt diye çıkıyorlar oh diyorum rahatlıyorumbi de anne kucağına alır almaz rahatlıyor falan o güzel duyguları geçiyor bana

Ben canlı canlı 2 doğuma girdim.
Kız kardeşimin 2 kızının doğumunda yanında ben vardım.
3.sü biraz aceleci davrandı, 1.5saate doğdu.
Öyle olunca yetişemedim.

Ama gerçekten harika bir şey. Anlatılmayacak kadar muhteşem duygular oluşuyo.

İki doğumdan da salya sümük çıkmıştım.

.

-C-A-N-A-N- ne haber, nasıl oldun? hafifledi mi biraz baş ağrın? bugün tebrikler devam ediyo mu

Çok şükür kuzum, daha yarım saattir gayet iyiyim.
Ağrı dağıldı iyice, normal bir baş ağrısı gibi şu an.

Aynen, tebrikler devam ediyo.

Çok teşekkür ederim Özgeciğim.

.

Linçliyceeekkkttuuunnnn deeemmiiiiii beniii hııı yümezleeerrrr

Oooo senide etiketliyorum o zaman kabul mu

yok kızz ben beceremem öyle şeyleri gözünden kaçırdıysan herkesi etiketle diye yazmıştım, becerebilsem bu sefer ben jest yapardım ama ben burada daha bi çok şeyi çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…