Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

ben tahmin ettim zaten sen son zamanlarda enfeksiyon kapıyodun, okul tuvaletinden olduğunu düşünüyorum , önlem aldı o da, çok iyi yapmış

sen de dikkat et kuzum okula gittiğinde tuvalete vs.

ben tahmin ettim zaten sen son zamanlarda enfeksiyon kapıyodun, okul tuvaletinden olduğunu düşünüyorum , önlem aldı o da, çok iyi yapmış

sen de dikkat et kuzum okula gittiğinde tuvalete vs.
1 hafta 10 gün rapor yazacağım dedi sonrasında da elimden geleni yapacağım artık kuzum

Kızlar 12.haftamdayım, akşama doğru bel ağrım başladı. Aranızda bnm gibi bel ağrısı çeken var mı? Neden kaynaklı olabilir sizce?
Uzun süre ayakta durduysan olabilir. Benim de oluyor ayakta çok durduğum zaman.

Aşkolsun tatlım. Ben de 5 kilo doğmuşum
Bir de normal doğum yapmış. 41 dikiş atılmış garibime.
Benimki de valla. Nasıl yapmış helal olsun. 30 da benimkinde varmış dikiş

Bilmiyorum kuzum ya çalışma mi varmış. afedersin ne tuvalete girebiliryorum ne bişey yiyebiliyorum. Heryer heryerde ilaçlarımı bile doğru düzgün alamadım. Oturup ağladım zaten eşim evden çalışıyor niye ağlıyorsun diye yanıma geldi yemin ederim butun sinirlerim altüst olmuş durumda ya

Valla annelerimizin hakkı odenilecek gibi değilmiş.
Kesinlikle. Diyorum ki şu 2 aydır yaşadığım bulantılar yiyememeler bile ne kadar büyük bir fedakarlık. Başka biri için hayatta katlanmazdım bunlara tabii 30 dikişli bir normal doğum kısmını pek düşünemiyorum yani gerçekten düşünemiyorum aklım yetmiyor çok şükür tıp ilerledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…