Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyyyyy çok duygusal

Yaaaaa

Daha delicesi erkek kardeşimle aramda 1.5 yaş var. Ben 8-9 aylıkken tekrar hamile kalmış.
yaa ben öyle bir doğum yapsam kaza olur diye bırak yoğurdu üfleyerek yemeyi süt ve süt ürünlerini tamamen bırakırdım vallazirvede bırakırdım

Niye ki, epiduralde doğar doğmaz gösteriyorlar öyle daha güzel değil miarada bi paravan oluyo görmüyorsun ki kesip biçtiğini
Spinalle daha önce bir ameliyat geçirdim de o sesler dokunma itip çekiştirme hissi beni çok kötü yaptı, sürekli sakinleştirici yapmak zorunda kaldılar, sonra da uzun süre unutamadım ben normale göre fazlaca kaygılı biriyim, filmlerde bile vurulma sahnelerinde gözümü kapatırım

Kızlar inanın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ben bir şey yiyemiyorum git gide kötü oluyorum resmen

Sabah 1 dilim tost yedim 12 gibi
3 gibi çorba içtim sadece
6-7 gibi yine çorba içtim.

Midem bulanıyor açlıktan sanırım. Ama ne yesem diye düşünüyorum aklıma ne gelse makarna bile bi tiksinme şeyi. Aç aç yatıyorum midem bulanarak napcam bilemiyorum

İşte benim nazımı çekecek, korktuğum için beni sakinleştirecek biri lazım yanımda. Valla içimi okudun, sırf bebeği önce ben göreyim diye doula düşünüyorum zaten

Canım ilacın faydası olmuyor mu ya Bi haftadır benim de midem bulanıyor çıkaramıyorum da midem ağrıyor bulanırken artık

Ahhh kuzum yaa Vitamin mineral hapı verdi dimi doktor sana? Bu dönemde zaten ekstra besine ihtiyaç duymuyormuş bebek ama sen halsiz düşüyorsundur. Yiyebiliyorsan kuruyemiş ve muz ye mutlaka.

Canım ilacın faydası olmuyor mu ya Bi haftadır benim de midem bulanıyor çıkaramıyorum da midem ağrıyor bulanırken artık
Oluyordu dün bi anda çıkardıktan sonra oldu yediğim dokundu heralde. Bugün de devam etti. Belki de açlıktan bilemiyorum. Ama asla ve asla yemek düşünemiyorum ne düşünürsem düşünüyüm tiksiniyorum. Azalması gerekirken arttı resmen bu durum

Sen ilaç almıyor muydun?

Ahhh kuzum yaa Vitamin mineral hapı verdi dimi doktor sana? Bu dönemde zaten ekstra besine ihtiyaç duymuyormuş bebek ama sen halsiz düşüyorsundur. Yiyebiliyorsan kuruyemiş ve muz ye mutlaka.
Imom omega verdi. Acaba o mu dokundu diyorum 3 gündür içiyorum 2 gündür midem fena. Hap etki ediyordu oysa.

Evet çok halsiz düştüm iyice. Yine az çok yiyordum ama bugün iyice gitti yani. Muz yiyebiliyorum yerim onu

Oyyyy kıyamam canım anladım kötü tecrübeacısa da öldürmez güzel doğuracaksın bak demişti dersin her şey kendiliğinden olacak hiçbir doğum sonsuza kadar sürmüyor en sonunda anne bebek kavuşuyor mutlu son

filmlerde vurma kesme varsa ben de gözümü kapatıyorum hala bu arada

Canım benim ya. İstersen bi serum taktır. O kadar iyi anlıyorum ki bulantı geldiğinde kraker bile kokuyor midemi bulandırıyor benim de
Geçen gün Doktora gittim aynı şikayetle günlerdir bişi yiyemedim diye serum takalım demişti.
O günün akşamı yaş pasta yemiştim hiç kokmuyor bol kalorili iyi olmuştu.
Kokmayan başka ne olabilir bi düşünelim bol kalorili

Size fayda ediyor mu prilam. Bana etmiyor üç tane içiyorum alışıyor mu vücut anlamadım sanki hiç içmezken de böyle bulanıyordu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…