Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Saat 9.00 @-C-A-N-A-N-
10.40 B Bonncuk
12.45 Vitaminler
15.00 baldan_madam

Unuttuğum var mı kızlar?
Hepimiz çokk güzel haberler alır çok güzel şeyler görürüz inşallah yarın
Ayy amin canim. Herkes güzel haberlerle gelsin dünyaya sağlıklı hayırlı tertemiz evlatlar getirelim inşallah. Bugün kızımın okulunda istiklal marsi okunuyordu izledim hepsi o kadar temiz o kadar masumdu ki. Kucukken herşey cok guzel iyiler kötüler katiller hırsızlar da böyle küçüktü dedim onların herbirini bir anne yetiştiriyor, Allah herbirimize cok cok iyi anne olmayı nasip etsin çok güzel yetiştirmeyi onların da ahlaklı bireyler olmasını ve iyilerle karşılaşmasını nasip etsin inşaallah

Kuzu demir hapin etki etmiş olabilir de bak bana doktorum istersen değiştirelim icemiyorsan demişti. Bir doktoruna anlatsana kuzum bu durumu.

Birazdan da onu yeyim canım yersem iyiyim bulantı yok. Açlıktan bulanıyor. Ama işte hiç mi bir şey istemez canım yok. Zorluyorum yine olmuyor tiksiniyorum resmen her şeyden
Slm cnm bende Temmuz annelerindeyim arada sizi de takipliyorum senin kullandığın iki İlaçtan birisi seni kötü yapıyor ilaçları 2 3 gün birini alarak test et sonucta 6 7 gün kullanmasan dünyanın sonu değil böyle yemek yememek daha kötü

Bi yere de gitmiyorum ki sür kız sefan olsun siz bana bakmayın
Ben de iş-ev-hastane üçgeninden çıkmadım hiç uzun zamandır kendim için sürüyorum oh sefam olsun
kuzum istersen ilacı bugece içme. Yarın dr a danışırsın muadil birşey verir. Toparlanana kadar omega veemiycem çok bulantı yapar demişti benim dr. Bence sen bugece içme yarın sor. 1 günde vitaminsiz kalmazsın en azı dan yarına biraz toparlarsın kuzum.

Amiiiiiiinnnn

Amin canım inşallah bu tertemiz yavrularımıza layık birer anne olacağız ben buna çok inanıyorum.

ama bence katilleri tecavüzcüleri de bir anne yetiştiriyor düşüncesi çok eksik ya da hatalı. kötü anneler illaki var. ama bence onların çoğu baba rolünün kötü olmasından ya da olmamasından kaynaklı. babadan ne görürse ne alırsa öyle davranıyor çocuklar. eşim iş nedeniyle daha a vakit geçiriyor oğlumla bana kıyasla. ve oğlum bana inanılmaz düşkündür. ama bir olay karşısında tepkisi %90 babaya benziyor bana değil. Bence bu yükü anneler olarak üstümüze almamalıyız. Bizim yaptığımız fedakarlığı kimse yapmaz dünyada bizden başka. Ama bazen de yetemeyiz bazı şeylere

Bugün hiç birini almadım. 2 3 gün almayacam sonra tek tek denerim. Gerçekten başından beri bu kadar olmamıştım

Ayy evet yaa şarjdan dolayıymış dün gece yerinden çıkarttım tekrar koydum şarj olmaya başladı dedi sonra denedim baktım süpürüyor
Zorla foto attıracaksın bana.

.
Atamazkiii
Yaa niye böyle oldun kuzum sen ilaç mı dokunuyor acaba sordunmu doktora falan yoktu sanki bukadar
Hepimiz aşırı paspalız o zaman
Nıçççç kabul etmiyorum fönsüz ve ojesiz asla oturmam evde bide sarışın olduğum için rimel sürmeden asla dolaşmam hasta gibi oluyorm sanırım 39 yaş sendromu benimkisi

İlaçlar seni etkilemiştir Ozaman canım. Sen yine de zorla kendini ne kadar yersen kardır. Ben bu durumlar da beyaz peynir kaşar yiyordum o rahatlatıyordu beni tuzlu diye. Umarım fazla uzun sürmez.
Umarm canım yaa. Gerçekten zor bir durum. Bıraktım ilaçları bakalım. İnşallah düzelir

Kuzu demir hapin etki etmiş olabilir de bak bana doktorum istersen değiştirelim icemiyorsan demişti. Bir doktoruna anlatsana kuzum bu durumu.
Ya vitamin ya o çünkü onlardan sonra oldu. İçmeyi bıraktım düzelirse onlardan demek ki diyecem. Olmadı hemşiresine mesaj atarım ne yapıyım diye

Aynen bi 2 3 gün içmeyecem bakalım. Ama kesin onlardan çünkü 3 gündür perişanım içtiğimden beri. İnşallah toparlarım çok zor böyle

Evet hap kurtarıyordu beni bulantıda. Tiksinme de böyle değildi. Şimdi her şeyden tiksiniyorum resmen. Sorcam bakalım doktora. Bıraktım ilaçları en son dün öğlen içmiştim

Haklisin canim.. anne derken burda hepimiz kadınız kendi aramızdaki temenni anlamında söylemek istedim hepsi bir ailede büyüyor nihayetinde. Hakkıyla anne baba toplum olmayı nasip etsin diye düzeltiyorum

Bugün hiç birini almadım. 2 3 gün almayacam sonra tek tek denerim. Gerçekten başından beri bu kadar olmamıştım
Canım konuyu baştan kaçırmış olabilirim ama demir başlıbaşına bulantı yapıyor. Hele aç içtiysen en etkili aç olarak ama mideni mahvedebilir dedi bana da. Yinede en sağlıklı bilgiyi doktorun verir. Cok gecmis olsun

Haklisin canim.. anne derken burda hepimiz kadınız kendi aramızdaki temenni anlamında söylemek istedim hepsi bir ailede büyüyor nihayetinde. Hakkıyla anne baba toplum olmayı nasip etsin diye düzeltiyorum
Haklısın canım. Sosyal medyada da her kadın cinayetinden sonra annelere yükleniyorlar ya şöyle yetiştirin böyle yetiştirin diye. Çok üzülüyorum ben. Ordan dolayı hassasım galiba bu konuda. Kırmamışımdır umarım

Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…