Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
iki gündür çok yoğundum hatta hafta sonu da biraz çalışıcam

bi de sabah çıkardım ya nanemollayım sizin yorumları okuyorum paso
Bende çıkardım bu sabah ya noldu bize böyle. Bir yandan da korkuyorum sabah ta olur mu diye beni de demir hapı galiba tetikledi. Bilemiyorum.

Bende çıkardım bu sabah ya noldu bize böyle. Bir yandan da korkuyorum sabah ta olur mu diye beni de demir hapı galiba tetikledi. Bilemiyorum.

sweet'le seni haplar bence de benimki de pizzadan oldu, normalde papa johns'tan söylerdim pizza bulls'tan söyledim dokundu

valla döküldük yarın kızlar güzel haberler getirsin minnoşlardan da biraz gözümüz gönlümüz açılsın

Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah bundan sonraki sürecisizleri böyle okudukça üzülüyorum güzel şeyler konuşalım inşallah hep ❤

Hayır olur mu aksine daha doğru oldu bu şekilde canim teşekkür ediyorum

Ayy evet yaa şarjdan dolayıymış dün gece yerinden çıkarttım tekrar koydum şarj olmaya başladı dedi sonra denedim baktım süpürüyor

Neyse, sorunun çözülmesi iyi olmuş.
Geç olsun güç olmasın.

Tesettürlü olmasam atardım kuzum.
Dışarıda dar elbiseler giymiyorum, 3 ay daha karnım belli olmadı kıyafetlerle.

.

Demir ya da imom yaptı diye düşünüyorum. Tok karnına içmiştim ikisini de.

Kızlar sabah tost yedikten sonra bir de akşam yedikten sonra wc ye zor yetiştim. Afedersiniz ishal olmuşum. Bir şey zehirledi desem kaç gün oldu. Vücudum tepki veriyor bir şeye ama anlamadım
ishal ve kusma salgın varmış sanırım öyle birşey olmasın bugünde arkadaşım dedi çeşme sularına falan dikkat edin ishal kusma çok yaygınmış diye

ishal ve kusma salgın varmış sanırım öyle birşey olmasın bugünde arkadaşım dedi çeşme sularına falan dikkat edin ishal kusma çok yaygınmış diye
Ay bilmiyorum ki şimdi yine kustum. Yediğim midemde durmuyor. Ateşimi falan kontrol ediyim bari

Ay akşam eşim geldi annem gelecek dedi daha derken annesini aradı musait misin demedi ben de kendi ailemi aradım baktım 4 bir yandan kuşatıldım bir de hep ağlıyorum
Eşin bu yaptıklarına çok pişman olacak.Böyle kv Allah ıslah etsin.Dertleri sen değilsin aslında oğlum çocuğu da olunca iyice bizden uzaklaşır moduna girmiş o ne yapacağını şaşırmış.Canım böyle insanlar değişmez sen üzülmemeye takmamaya çalışacaksın.

Yanlız olmadığıma sevindim ben tembellestim diyordum tabiki benden önemli değil ama gerçekten ev kirli olunca bana negatif bir enerji veriyor herşey gözüme batıyor çok rahatsız oluyorum
O sürünmece bende de mevcut.Birde bebek olunca başımı alıp kaçasım geliyor :) Çocukla ilgilenmekten ancak yemek yapabiliyorum temizlik haftada 1 kez sadece

Corona olunca gidemedim. Daha önceki gebeliğim kalp anomalisi yüzünden sonlandırınca nifty testi sizin için daha iyi olur dedi. Öyle deyince yaptıralım dedik.
Üçlü tarama neden yaptırmadı?Üçlü ve 4 lü tarama testi de var.Ki 3 lü yarama 2 li gecikip yaptıramadıysan yaptırılıyor.Bazı dr lar anlaşmalı oldukları laboratuarlar var o yüzden de bazen farklı testler isteyebiliyor.Ayrıntılı ultrasonda da hepsi çıkıyor zaten.Allah korusun farklı bir sonuç çıkarsa sonlandıracakmısınız

Doktorun yazdığı 12. Hafta sonrası içilmesi gereken ilaçların 400 tl tutması bunların daha ucuzu yok mu yahu, siz neler içiyosunuz kızlar? Normal mi bu fiyat
Var canım elbette daha uygunları.Ya dr una söyle daha uygun fiyatlı olanı yazsın ya da tanıdık eczaneye git muadillerini verir o. Benim dr da böyle hangi ilaç firmasıyla anlaşmalıysa onu yazıyor.2 gebeliğimde de verdiği vitamin vs aynı markaları değişik.Ama genel olarak takviye ediciler pahalı.

.

Kızlar idrar tahlilinde eritrosit ve lökosit olmamasına rağmen bakterinin neden 10 çıktığını buldum sanırım.

Şöyle bir şey okudum:

“Bekleyen idrarın içinde bakteriler üremeye devam edeceğinden idrarın hemen laboratuvara ulaştırılması gereklidir.”

Sağlık ocağında saat 10.30’da verdim ben tahlili.
Devlet hastanesine gönderiliyor, orda bakılıyor sonuç.
Ellerine ulaşması 19.00’u bulmuş.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…