Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
-C-A-N-A-N- randevun kaçta bugün? Başka kimin randevusu vardı?

Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Benimm de var çok heyecanlıyim ense kalınlığına bakicam dedi o nasıl bişey bilmiyorum ultrason la mı bakıyor Altan filan değil dimi

Benimm de var çok heyecanlıyim ense kalınlığına bakicam dedi o nasıl bişey bilmiyorum ultrason la mı bakıyor Altan filan değil dimi
Benim dün baktı doktor canım. Karından baktı.
Şu an muayenelerin karından oluyorsa ona da karından bakacaktır. Normal ultrason kontrolü şeklinde oluyor.

Çıkınca yazarsın güzel haberlerle gel

Beni unutmuşsun küsim sana 11;30 da ikili test randevum var
Canım kalın saç lastiği var ya onu düğmeye geçir sonra lastiği içinden geçir ardından düğmeye tak onu ben tüm pantolonlarımı giyiyorum bu şekilde
Çok mantıklıdenicem bunu. Ben Hamile pantolonu aldım da koca bi dolap öylece bekliyor bu fikirle bir ay daha eski pantolonlar giyilebilir❤

Açıkcası sonucu düşünmedim. Doktor ne dese yapayım vardır bi bildiği düşüncesindeyim hep. İlk başta yaptıralım dedim eşimle ama akşam sakin kafayla düşününce çok yaptırma taraftarı olmadık. 2li için kan tahlili alındı zaten perşembe çıkacakmış. Usg de zaten herşey normal görünüyordu. Benim tek yaptırmak istediğim ayrıntılı zaten bakalım. Sonuç için hocayla görüşeceğim Ozaman yaptırmak istemediğimi söyleyeceğim. Doktorunda yaptırmasının nedeni yaşım, ve daha önceki hamileliğimde yaşadığım sıkıntılardan dolayı önerdi

Kızlar çıktım şimdi, 13+0, haftasıyla uyumlu çok şükür.

Magnezyum ve I Mom ilaçlarım.
Migren atakları olduğunda bulantım için Prilam verdi.
Normalde kullanma, gerek yok dedi.

Proluton Depot iğnelerden 3 tane daha yazdı, 3 hafta kullan, 3 hafta sonra gel dedi.

Rahmin çok sağındaydı bebeğim, ortalanmaya başlamış çok şükür.

Hafif tempo yürüyüşe ve araba kullanmaya izin verdi.

2’li test istemedik, tekrar ense kalınlığına baktı, 1.2 gayet iyi dedi.

Veeee Ramzi amcam yanılmadı, bir erkek daha geliyo inşallah.

.

Oohhh her şey yolunda çok şükür çok sevindim

Yaaaa canım çok sevindim herşey yolunda olduğuna pipiyi gördün mü değişme olasılığı yok demi çok sevindim valla rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın inşallah

Darısı hepimizin başına kızlar

Ayy çok sevindimm artık biraz daha rahatlıcaksın inşallahh hiç olmassa annene gidersin araba kullanır daha rahat gezersin darısı başımaa ya
Bi tane daha mı erkekkk i-na-na-mı-yo-rum artık bu grup testesteron hormonu kokmaya başlamadı mı sizcede

Ay maşallah sağlıcakla gelsin inşallah

Gözün aydın Canan tabii ki de erkek sorulur muuu

ohh çok şükür ense kalınlığı da güzel

geriden geliyorum anlatmadıysan anlat napıyodu miniko ve videoya aldın mı

Canıım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına çok şükür
Araba kullanma iznine de çok sevindim
Ramzi amcanın istatistiklerinin yükseliyor olmasına da çok sevindim bakalım beni de tutturacak inşallah♥
Tekrar gözünaydın canım

Gözün aydın canım, oh her şey yolunda. İkinci trimesteri rahat rahat geçirirsin inşallah o kadar çok erkek var ki bana çevremdekiler kız kız demesine rağmen artık erkek hissetmeye başladım

Çok şükür gözün aydın canımm❤kocaman bir maşallah diyelimmm ozaman oğluşumuza

İnanamıyorum bir erkek daha çıkmasına
Gözünaydın maşallah kuzucuğa hadi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…