Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bunları tek düşünen ben olamazdım şu an rahatladım

Kızlar çıktım ben çok şükür herşey yolunda
Fazla hareketli değildi bu sefer ayaklarınıda hiç açmadı cinsiyet öğrenemedik yine

Kızlar çok mutlu oldum güzel haberler almanıza Gözünüz aydın

My-little-bird benimki de öyleydi adam zor ölçmüștü

-C-A-N-A-N- randevu sonrası bu rahatlama halimize kaç gün veriyorsun

Benim randevu 28 inde senin ne zaman??

4 hafta sonra çağırıyorum normalde ama sen 3 hafta sonra gel dedi.

2 hafta sonra gelsem olmaz mı dedim, bu kadar stres yapma, rahat ol dedi.

Eve geldim tam randevu alacakken bi baktım, 1 Ocak Cumartesi resmî tatil.

Doğal olarak 2 hafta sonraya, yani 25 Aralık’a aldım randevuyu.

Yine erken gitmeye bir bahane buldum.

.

Bende 10 gün içinde alıcam randevu kontrol süresi geçmeden gel dedi

benim de 24 Aralık ama belki 1-2 gün öne çekerim

yaa benim bebeğim plasentası aşağıdaymış 2 kere kanamam oldu o yüzden şimdi baya dikkat ediyoruö ama normalde ohoo fıldır fıldır geziyordum bence aşşşırı da dikkat etmemk lazım herşey ayarında iyi
valla en köyü şöyle yaparız; gideriz yine onlar minnoşlara bakarlar herhalde biz bi dal çık yapana kadar, minnoşları da musluk altına artık bu sene
Artık en kötü öyle yaparız ne yapalım bacım bizimde psikolojimiz önemli
Bunları tek düşünen ben olamazdım şu an rahatladım
Yokk ben başından beri düşünüyorumm özellikle denizi

Canım çok sevindim, hayırlı olsun.
Gözünüz aydın.

Sağlıklı olsun da kesinleşince öğrenirsiniz cinsiyeti inşallah.

.

Benimde düşük riski var dedi 12 hafta dikkat et ben sancım oldukça yattım riskli diye evden hiç çıkmadım arada balkonda hava aldım çünkü biraz fazla yurusem bel ağrım oluyordu eşimde olmayınca yanımda ailemin yanına geldim orda kaliyom Allah razı olsun annemde yemeğimi çayımı önüme getirir dün gittim bitti dedi riskin yine arada dikkat et dedi ama şimdide evden çıkacak halim yok zavallı annmle yemeğe çıkacaktık

Aynen öyle Özgeciğim, çok saçma geliyo bana törenle şeyini kestirmek.

Ya çok hareketliydi, böyle kendini geriye doğru atıp durdu.
Eşim anlamamış, doktor aletle yapıyo sanmış.

Elini bi ara ağzına doğru götürdü.

Kadın o kadar detaylı inceledi ki, en sonunda diyo ki güzel de bi görüntü alamadık ama.

Incık cıncık baktı yine.

.

yaa o elini ağzına götürmesi çok güzel yaaa yeni yeni keşfediyolar düşünsene içinde bi canlı var, ayakları kolları, elleri var, o daha 10 cm bile olmayan boylarıyla ellerini ağzına götürüyolar Allahım bu nasıl bi şey yaa

Vallahi anlamadı ısrarla annemler buraya gelecek,ben de senin ailene samimiyetsiz olacağım senin gibi dedi beni ağlattı yine boşanırız çocuk alınır bile dedi
Canım bu kadar konuştuysa annesi tahmin ettiğimizden çok daha başka şeyler söylemiş. Annesini karşına alıp bir konuş, eşin de olsun senin annen de. Herkes söyleyeceğini ölçüp biçer böyle olursa. Kocalar öyle boşanırız çocuk aldırılır falan kafaları ermiyor annesinin düşüncesi diye düşündüm.
Bir konuşun canım, krizler olur normal kriz çıkması önemli Olan en az hasarla atlatmak.
Daha iyi misin? Yapabileceğimiz bir şey var mı senin için?
Yaaa, maşallah.

Çok sevindim canım yaa.

Çok güzel bir duygu o hareketleri falan görmek, değil mi?

Ben her seferinde duygulanıyorum.

.
Ayyy hem de nasılyicem o bacakları kolları
Size bi adet prenses getirdim sürprizzzzz bence kız Ama 16 da net söylerim dedi

Eklentiler

• C13E50C6-A285-4BBA-AFFF-B6119B8803AD.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 91
Evet cnm o yüzden idrar kültürü yaptırmak daha net sonuç veriyor..
Çünkü idrar kültüründe 1-3 gün aralığında İdrarda bakteri değerinde artış olup olmadığını sürekli kontrol ediyorlar daha net sonuç alınıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…