- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #18.741
Bunları tek düşünen ben olamazdım şu an rahatladımBişi diyim mii benimde dün gece aklıma geldi
Bu sabahta aklıma yazın bebeği denize sokabilir miyiz acaba diye geldiben denizi aşşşırı severim aşşşırı tüm yaz boyunca tatile gidemessem ağır depresyon beni bekler
Kızlar çıktım şimdi, 13+0, haftasıyla uyumlu çok şükür.
Magnezyum ve I Mom ilaçlarım.
Migren atakları olduğunda bulantım için Prilam verdi.
Normalde kullanma, gerek yok dedi.
Proluton Depot iğnelerden 3 tane daha yazdı, 3 hafta kullan, 3 hafta sonra gel dedi.
Rahmin çok sağındaydı bebeğim, ortalanmaya başlamış çok şükür.
Hafif tempo yürüyüşe ve araba kullanmaya izin verdi.
2’li test istemedik, tekrar ense kalınlığına baktı, 1.2 gayet iyi dedi.
Veeee Ramzi amcam yanılmadı, bir erkek daha geliyo inşallah.
.
Kızlar çıktım ben çok şükür herşey yolunda
Fazla hareketli değildi bu sefer ayaklarınıda hiç açmadı cinsiyet öğrenemedik yine
Yaa şimdi geldim noldu
hani bir video atmıştınız ya kıpır kıpırdı ayaklarıyla falan aynı öyle . Doktor dedi böyle ense takan ölçemem git yürü kek mek ye gel. Çikolata yeme dediunuttum zaten yemeyi.
Ayyyy çocuk içerde hopluyor zıplıyor şoke oldum hareket ettiğini ilk defa gördüm
Kızlar bende şimdi çıktım herşey yolunda çok şükür ense kalınlığıda iyi ikili test biz istemedik cinsiyet kıza benziyor dedi ama en iyi bı ay sonra beli olur geçen hafta da devlet hastanesindeki doktor erkeğe benziyor demişti kafam iyice karıştı hayırlısı olsun inşallah çok güzel oynuyordu 12+2 haftalık miş
-C-A-N-A-N- randevu sonrası bu rahatlama halimize kaç gün veriyorsun
Benim randevu 28 inde senin ne zaman??
Bende 10 gün içinde alıcam randevu kontrol süresi geçmeden gel dedi4 hafta sonra çağırıyorum normalde ama sen 3 hafta sonra gel dedi.
2 hafta sonra gelsem olmaz mı dedim, bu kadar stres yapma, rahat ol dedi.
Eve geldim tam randevu alacakken bi baktım, 1 Ocak Cumartesi resmî tatil.
Doğal olarak 2 hafta sonraya, yani 25 Aralık’a aldım randevuyu.
Yine erken gitmeye bir bahane buldum.
.
Sağol canımKızlar çok mutlu oldum güzel haberler almanızaGözünüz aydın
My-little-bird benimki de öyleydi adam zor ölçmüștü
Valla yeni uyandım gece kustum hemen uyudum geri bulanmasın diye. Şimdilik iyi gibi hemen bişeyler yeyim diyorumSağol canımsen nasıl oldun devam mı sıkıntı
4 hafta sonra çağırıyorum normalde ama sen 3 hafta sonra gel dedi.
2 hafta sonra gelsem olmaz mı dedim, bu kadar stres yapma, rahat ol dedi.
Eve geldim tam randevu alacakken bi baktım, 1 Ocak Cumartesi resmî tatil.
Doğal olarak 2 hafta sonraya, yani 25 Aralık’a aldım randevuyu.
Yine erken gitmeye bir bahane buldum.
.
yaa benim bebeğim plasentası aşağıdaymış 2 kere kanamam oldu o yüzden şimdi baya dikkat ediyoruö ama normalde ohoo fıldır fıldır geziyordum bence aşşşırı da dikkat etmemk lazım herşey ayarında iyiArkadaşım bu sene Mart'ta doğum yaptı temmuzda denize kuma soktu çocuğu kucağında resim fon cekinmisti tabi sadece resim icinmi bilmem ama ünlülerin çocukları hep denizde suda büyüyor kendileride doğuma kadar yuzuyorlar ben dhaa üç ay oldum cardiya çıkmadım sadece hastane sağlık ocağı oda arabayla benmi çok korkarım acaba
Artık en kötü öyle yaparız ne yapalım bacım bizimde psikolojimiz önemlivalla en köyü şöyle yaparız; gideriz yine onlar minnoşlara bakarlar herhalde biz bi dal çık yapana kadar, minnoşları da musluk altına artık bu sene
Yokk ben başından beri düşünüyorummBunları tek düşünen ben olamazdım şu an rahatladım
25inde benim de randevum var. 2021in son görüşleri23aralikta benim rabdevum var
Kızlar bende şimdi çıktım herşey yolunda çok şükür ense kalınlığıda iyi ikili test biz istemedik cinsiyet kıza benziyor dedi ama en iyi bı ay sonra beli olur geçen hafta da devlet hastanesindeki doktor erkeğe benziyor demişti kafam iyice karıştı hayırlısı olsun inşallah çok güzel oynuyordu 12+2 haftalık miş
Benimde düşük riski var dedi 12 hafta dikkat et ben sancım oldukça yattım riskli diye evden hiç çıkmadım arada balkonda hava aldım çünkü biraz fazla yurusem bel ağrım oluyordu eşimde olmayınca yanımda ailemin yanına geldim orda kaliyom Allah razı olsun annemde yemeğimi çayımı önüme getirir dün gittim bitti dedi riskin yine arada dikkat et dedi ama şimdide evden çıkacak halim yok zavallı annmle yemeğe çıkacaktıkyaa benim bebeğim plasentası aşağıdaymış 2 kere kanamam oldu o yüzden şimdi baya dikkat ediyoruö ama normalde ohoo fıldır fıldır geziyordum bence aşşşırı da dikkat etmemk lazım herşey ayarında iyi
Artık en kötü öyle yaparız ne yapalım bacım bizimde psikolojimiz önemli
Yokk ben başından beri düşünüyorummözellikle denizi
23aralikta benim rabdevum var
Olmaz inşallah yazdınmı doktorunaValla yeni uyandım gece kustum hemen uyudum geri bulanmasın diye. Şimdilik iyi gibi hemen bişeyler yeyim diyorum
ahaha bebeyken yaptıralım dedik bizaradan çıksın zaten tören falan da yapmayız hastanede keserler gider
Canan hiç anlatmıyosun nasıl geçti sakin mi duruyodu hareketli miydi? el kol yaptı mı anasına? biz burada bebe haberleri bekliyoruzzz
Etiket yaptım sana gördün mü kuzumCanım çok sevindim, hayırlı olsun.
Gözünüz aydın.
Sağlıklı olsun da kesinleşince öğrenirsiniz cinsiyeti inşallah.
.
Aynen öyle Özgeciğim, çok saçma geliyo bana törenle şeyini kestirmek.
Ya çok hareketliydi, böyle kendini geriye doğru atıp durdu.
Eşim anlamamış, doktor aletle yapıyo sanmış.
Elini bi ara ağzına doğru götürdü.
Kadın o kadar detaylı inceledi ki, en sonunda diyo ki güzel de bi görüntü alamadık ama.
Incık cıncık baktı yine.
.
Canım bu kadar konuştuysa annesi tahmin ettiğimizden çok daha başka şeyler söylemiş. Annesini karşına alıp bir konuş, eşin de olsun senin annen de. Herkes söyleyeceğini ölçüp biçer böyle olursa. Kocalar öyle boşanırız çocuk aldırılır falan kafaları ermiyor annesinin düşüncesi diye düşündüm.Vallahi anlamadı ısrarla annemler buraya gelecek,ben de senin ailene samimiyetsiz olacağım senin gibi dedi beni ağlattı yine boşanırız çocuk alınır bile dedi
Ayyy hem de nasılYaaa, maşallah.
Çok sevindim canım yaa.
Çok güzel bir duygu o hareketleri falan görmek, değil mi?
Ben her seferinde duygulanıyorum.
.
Evet cnm o yüzden idrar kültürü yaptırmak daha net sonuç veriyor...
Kızlar idrar tahlilinde eritrosit ve lökosit olmamasına rağmen bakterinin neden 10 çıktığını buldum sanırım.
Şöyle bir şey okudum:
“Bekleyen idrarın içinde bakteriler üremeye devam edeceğinden idrarın hemen laboratuvara ulaştırılması gereklidir.”
Sağlık ocağında saat 10.30’da verdim ben tahlili.
Devlet hastanesine gönderiliyor, orda bakılıyor sonuç.
Ellerine ulaşması 19.00’u bulmuş.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?