Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya bizde gittiğimizde kıpır kıpırdı ne ense kalınlığı sordum ne burun o da söylemedi biz onu öyle hareketli görünce aklımızı kaybettik heyecandan iki hafta sonra gideceğim daha diyorum bana ense kalınlığı söylemedi Burda herkes söyleyince geldi aklıma

Canım civcivim iyi yapmışsın senin yüzünden oldu de vicdan yapsın çünkü onun yüzünden oldu biraz kendine gelir belki. Anneni çağırman da iyi olmuş o konuşur biraz.
Tavır trip değil de güzel güzel anlatsan anlar zaten. Belli ki annesinin dolduruşuna gelmiş kuşum meydanı boş bırakma sonuçta kocan ona sarıl içten içten işle bak göreceksin nasıl dönecek belli ki o da kırılmış her ne kadar kırmamış olsan da. Sana güveniyorum halledersin sen bu işi

Ayyyy şoke oldum çok tatlış değil miiiiiİkili yaptırınca onları mecbur ölçüyor canım yaptırmamış mıydın? Yaptırmasında da ölçüyor galiba

Ayyyy şoke oldum çok tatlış değil miiiiiİkili yaptırınca onları mecbur ölçüyor canım yaptırmamış mıydın? Yaptırmasında da ölçüyor galiba
Yok canım ben Yaptırmadım galiba yaptıracağımı düşündü ölçmedi muayene bitince sordu Bi dahaki gittiğimde ölçer artık

Aynen öyle kuzum sağlıklı görüyorum ya orda gerisi hiç önemli değil
Ohh gözün aydın canım, bizimki de açmıyor bacakları. Sağlık olsun
Sağol canım süpriz olacak bize doğurana kadar açar elbet
ahahaa o zaman kesin kız diyorum ben

çok şükür her şey yolunda
Çok şükür kuzum bende öyle hissettim bugün ilk defa

Evet canım yaa, çok sevindim araba kullanabilecek olmama.

Ya ben şimdiden sünnet olayını düşünmeye başladım.

Kız olsa böyle dertler olmayacaktı.

.

Evet canım yaa, çok sevindim araba kullanabilecek olmama.

Ya ben şimdiden sünnet olayını düşünmeye başladım.

Kız olsa böyle dertler olmayacaktı.

.
Sünneti kırkı çıkmadan yaptir canım mutlaka mümkünse doğumda taburcu olurken bile yaptıran var

Vallahi anlamadı ısrarla annemler buraya gelecek,ben de senin ailene samimiyetsiz olacağım senin gibi dedi beni ağlattı yine boşanırız çocuk alınır bile dedi

Yaaa, maşallah.

Çok sevindim canım yaa.

Çok güzel bir duygu o hareketleri falan görmek, değil mi?

Ben her seferinde duygulanıyorum.

.

Vallahi anlamadı ısrarla annemler buraya gelecek,ben de senin ailene samimiyetsiz olacağım senin gibi dedi beni ağlattı yine boşanırız çocuk alınır bile dedi
Sizin geçmişinizi bilmiyorum ama anneye bukadar bağlı bı eş çok zor sen kaynananla konustunmu bu olayı bosnamayi söz edecek kadar ileri gidildiyse aile büyükleriyle konuşmak gerek herkes döksün etegindekilri belki annesi sizi kotuluyor oğluna sizde onun yaptıklarını söylüyorsunuz eşiniz arada kalıyor ama ailece oturup konuşun derdi ne kaynananizin bilin oğlunu sizden boşatmaksa bunu başta yapsaydı kurban olsun torun geliyor artık biraz salsın sizi

Evet, öyleymiş canım.
Bakalım, bi doğsun da hayırlısıyla.

.
Bizimkine bişi demedi ama oğlan olursa bende kırkı çıkmadan yaptircam sezeryan olduğum için taburcu olurken zor onunla ilgilenmem kendimi toplarlar topalrlamz yaparım ilerde zor olmasın

Ya hamile halimle sinirlendim yazacam kusura bakma sut cocugu olan bebegi senin eşin n.h alir hangi hakim verir o çocuğu annesi yüz kızartıcı suç işlemediği halde bi tarafı yiyorsa denesin hangi avukata gidiyorsa sorsun ama bu sizin 2. Cocugunuz değil demi

-C-A-N-A-N- randevu sonrası bu rahatlama halimize kaç gün veriyorsun

Benim randevu 28 inde senin ne zaman??
Sen benden önce öğreneceksin cinsiyeti hayırlısı olsun banada aşırı bı rahatlama geldi valla bide gribi atlatsam tam kutlama yapcam

Kızlar bende şimdi çıktım herşey yolunda çok şükür ense kalınlığıda iyi ikili test biz istemedik cinsiyet kıza benziyor dedi ama en iyi bı ay sonra beli olur geçen hafta da devlet hastanesindeki doktor erkeğe benziyor demişti kafam iyice karıştı hayırlısı olsun inşallah çok güzel oynuyordu 12+2 haftalık miş

Gözün aydın canım inşallah hayırlısıyla kucağına da alirsin remzi amca kim kizzzsoyle benze yazıyım

Maaslalh canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin benimde 12+2 di dün gittimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…