- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #18.721
Bana doktor dün kız tahmininde bulundu bakalım 28 inde netleşecekSen benden önce öğreneceksin cinsiyetihayırlısı olsun banada aşırı bı rahatlama geldi valla bide gribi atlatsam tam kutlama yapcam
Canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina bebisimizin saglikli olmasina gözün aydin bi erkek daha geliyoKızlar çıktım şimdi, 13+0, haftasıyla uyumlu çok şükür.
Magnezyum ve I Mom ilaçlarım.
Migren atakları olduğunda bulantım için Prilam verdi.
Normalde kullanma, gerek yok dedi.
Proluton Depot iğnelerden 3 tane daha yazdı, 3 hafta kullan, 3 hafta sonra gel dedi.
Rahmin çok sağındaydı bebeğim, ortalanmaya başlamış çok şükür.
Hafif tempo yürüyüşe ve araba kullanmaya izin verdi.
2’li test istemedik, tekrar ense kalınlığına baktı, 1.2 gayet iyi dedi.
Veeee Ramzi amcam yanılmadı, bir erkek daha geliyo inşallah.
.
Cok sükür sevindim herseyin yolunda olmasina bi erkek bi kiz insanin kafasi karisir boylede neyse en gec bir aydan ogrenirsin saglikli olsunda bebisKızlar bende şimdi çıktım herşey yolunda çok şükür ense kalınlığıda iyi ikili test biz istemedik cinsiyet kıza benziyor dedi ama en iyi bı ay sonra beli olur geçen hafta da devlet hastanesindeki doktor erkeğe benziyor demişti kafam iyice karıştı hayırlısı olsun inşallah çok güzel oynuyordu 12+2 haftalık miş
Benimde Ocak 7 de randevum hayırlısıyla gelsin tez zmanada hamilelik çok güzel ama ben bian önce doğurup kucağıma almak istiyorumBana doktor dün kız tahmininde bulundu bakalım 28 inde netleşecek
Çok geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsın inşallah
Bişi diyim mii benimde dün gece aklıma geldiEvet canım yaa, çok sevindim araba kullanabilecek olmama.
Ya ben şimdiden sünnet olayını düşünmeye başladım.
Kız olsa böyle dertler olmayacaktı.
.
Amin canım Allah razı olsun tabiki önemli olan herşeyin yolunda olması ama biran önce biseylerl almak istiyorum çok güzel indirimler var görünce almak istiyorumCok sükür sevindim herseyin yolunda olmasina bi erkek bi kiz insanin kafasi karisir boylede neyse en gec bir aydan ogrenirsin saglikli olsunda bebis
Unisex olanlardan al canim yinede renkleerin bi onemi yok artik erkekde giyiyo kizdaAmin canım Allah razı olsun tabiki önemli olan herşeyin yolunda olması ama biran önce biseylerl almak istiyorum çok güzel indirimler var görünce almak istiyorum
Ben yaptırdım 30 kasımda kan verdim benimde sonucum hala çıkmadı canım iş günü olarak hesap yapıyolar 14 iş günü demişti bana hayırşı sonuçlar çıksın inşallah ama bende çok gerildim artıkKızlar genoxta nifty testi yaptırdım 7-10 iş günü içinde sonuç çıkması gerekiyorken ki öyle teminat veriliyor 12 gün oldu hala çıkmadı. Bir gün geç göndermişler 11 iş günü diyelim. Aranızda nifty testi yapan varmı?canım çok sıkıldı ya
Kızlar çıktım şimdi, 13+0, haftasıyla uyumlu çok şükür.
Magnezyum ve I Mom ilaçlarım.
Migren atakları olduğunda bulantım için Prilam verdi.
Normalde kullanma, gerek yok dedi.
Proluton Depot iğnelerden 3 tane daha yazdı, 3 hafta kullan, 3 hafta sonra gel dedi.
Rahmin çok sağındaydı bebeğim, ortalanmaya başlamış çok şükür.
Hafif tempo yürüyüşe ve araba kullanmaya izin verdi.
2’li test istemedik, tekrar ense kalınlığına baktı, 1.2 gayet iyi dedi.
Veeee Ramzi amcam yanılmadı, bir erkek daha geliyo inşallah.
.
Evet öylede var ama kız içinde erkek içinde çok güzel takımlar varp yani onlara özel onlar hoşuma gidiyor. bakalım bekliycez artık hayırlısıUnisex olanlardan al canim yinede renkleerin bi onemi yok artik erkekde giyiyo kizda
Ben yaptırdım 30 kasımda kan verdim benimde sonucum hala çıkmadı canım iş günü olarak hesap yapıyolar 14 iş günü demişti bana hayırşı sonuçlar çıksın inşallah ama bende çok gerildim artık
hadi gözün aydın canım maşallah hayırlı evlat olsun inşallah grubun kız açığını ben doldurcam sanki 2 tane var buda kız olcak bence herkez oğlanı doğurmak için 37 yaşımda 3.ye niyetlendimi düşünsede bence bu kadar erkek senesinde bana gene kız gelcek gibi hissediyorum hayırlı sağlıklı ömürlü olsun başka da bişey istemiyorum inşallah haftaya banada güzel haberlerimi yazmak nasip olur
Cinsiyet bilmememe rağmen sünnet olayında ben de eğer bebeğin sağlık sorunu, sarılık vs olmazsa göbek bağı düşer düşmez istiyorum. Zaten psikolojik gelişimi açısından ilk 6 ay içinde yaptırılmalı erken dönemde, kaçırılırsa da 7-9 yaşEvet canım yaa, çok sevindim araba kullanabilecek olmama.
.
Evet öylede var ama kız içinde erkek içinde çok güzel takımlar varp yani onlara özel onlar hoşuma gidiyor. bakalım bekliycez artık hayırlısı
Evet canım yaa, çok sevindim araba kullanabilecek olmama.
.
Kızlar bende şimdi çıktım herşey yolunda çok şükür ense kalınlığıda iyi ikili test biz istemedik cinsiyet kıza benziyor dedi ama en iyi bı ay sonra beli olur geçen hafta da devlet hastanesindeki doktor erkeğe benziyor demişti kafam iyice karıştı hayırlısı olsun inşallah çok güzel oynuyordu 12+2 haftalık miş
Yok kuzum ilk bebeğimi kucağıma alayım da ben sağ sağlim gerisi umurumda değil.Ya hamile halimle sinirlendim yazacam kusura bakma sut cocugu olan bebegi senin eşin n.h alir hangi hakim verir o çocuğu annesi yüz kızartıcı suç işlemediği halde bi tarafı yiyorsa denesin hangi avukata gidiyorsa sorsun ama bu sizin 2. Cocugunuz değil demi
Bişi diyim mii benimde dün gece aklıma geldi
Bu sabahta aklıma yazın bebeği denize sokabilir miyiz acaba diye geldiben denizi aşşşırı severim aşşşırı tüm yaz boyunca tatile gidemessem ağır depresyon beni bekler
Eyvahlar olsunben bizimkilere sordum veto yedim, bahçeye şişme havuz koysak dedim o da kabul görmedi ahahaa ama ben de erkenden alıştırmak istiyorum vallaaa
Arkadaşım bu sene Mart'ta doğum yaptı temmuzda denize kuma soktu çocuğu kucağında resim fon cekinmisti tabi sadece resim icinmi bilmem ama ünlülerin çocukları hep denizde suda büyüyor kendileride doğuma kadar yuzuyorlar ben dhaa üç ay oldum cardiya çıkmadım sadece hastane sağlık ocağı oda arabayla benmi çok korkarım acabaBişi diyim mii benimde dün gece aklıma geldi
Bu sabahta aklıma yazın bebeği denize sokabilir miyiz acaba diye geldiben denizi aşşşırı severim aşşşırı tüm yaz boyunca tatile gidemessem ağır depresyon beni bekler
valla en köyü şöyle yaparız; gideriz yine onlar minnoşlara bakarlar herhalde biz bi dal çık yapana kadar, minnoşları da musluk altına artık bu seneEyvahlar olsunneyse sağlıkla bi doğuralım da gerisini düşünürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?