Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sen benden önce öğreneceksin cinsiyeti hayırlısı olsun banada aşırı bı rahatlama geldi valla bide gribi atlatsam tam kutlama yapcam
Bana doktor dün kız tahmininde bulundu bakalım 28 inde netleşecek

Çok geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsın inşallah

Canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina bebisimizin saglikli olmasina gözün aydin bi erkek daha geliyo

Cok sükür sevindim herseyin yolunda olmasina bi erkek bi kiz insanin kafasi karisir boylede neyse en gec bir aydan ogrenirsin saglikli olsunda bebis

Bana doktor dün kız tahmininde bulundu bakalım 28 inde netleşecek

Çok geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsın inşallah
Benimde Ocak 7 de randevum hayırlısıyla gelsin tez zmanada hamilelik çok güzel ama ben bian önce doğurup kucağıma almak istiyorum

Evet canım yaa, çok sevindim araba kullanabilecek olmama.

Ya ben şimdiden sünnet olayını düşünmeye başladım.

Kız olsa böyle dertler olmayacaktı.

.
Bişi diyim mii benimde dün gece aklıma geldi
Bu sabahta aklıma yazın bebeği denize sokabilir miyiz acaba diye geldi ben denizi aşşşırı severim aşşşırı tüm yaz boyunca tatile gidemessem ağır depresyon beni bekler

Cok sükür sevindim herseyin yolunda olmasina bi erkek bi kiz insanin kafasi karisir boylede neyse en gec bir aydan ogrenirsin saglikli olsunda bebis
Amin canım Allah razı olsun tabiki önemli olan herşeyin yolunda olması ama biran önce biseylerl almak istiyorum çok güzel indirimler var görünce almak istiyorum

Ben yaptırdım 30 kasımda kan verdim benimde sonucum hala çıkmadı canım iş günü olarak hesap yapıyolar 14 iş günü demişti bana hayırşı sonuçlar çıksın inşallah ama bende çok gerildim artık
hadi gözün aydın canım maşallah hayırlı evlat olsun inşallah grubun kız açığını ben doldurcam sanki 2 tane var buda kız olcak bence herkez oğlanı doğurmak için 37 yaşımda 3.ye niyetlendimi düşünsede bence bu kadar erkek senesinde bana gene kız gelcek gibi hissediyorum hayırlı sağlıklı ömürlü olsun başka da bişey istemiyorum inşallah haftaya banada güzel haberlerimi yazmak nasip olur

Unisex olanlardan al canim yinede renkleerin bi onemi yok artik erkekde giyiyo kizda
Evet öylede var ama kız içinde erkek içinde çok güzel takımlar varp yani onlara özel onlar hoşuma gidiyor. bakalım bekliycez artık hayırlısı

rabbim en basta herkeze saglikli hayirli evlatlar nasip etsin banada oyle geliyorki ozim84 bende erkek senesinde kizi tuturanlardan olacam kesin

.
Cinsiyet bilmememe rağmen sünnet olayında ben de eğer bebeğin sağlık sorunu, sarılık vs olmazsa göbek bağı düşer düşmez istiyorum. Zaten psikolojik gelişimi açısından ilk 6 ay içinde yaptırılmalı erken dönemde, kaçırılırsa da 7-9 yaş

.

ahaha bebeyken yaptıralım dedik biz aradan çıksın zaten tören falan da yapmayız hastanede keserler gider

Canan hiç anlatmıyosun nasıl geçti sakin mi duruyodu hareketli miydi? el kol yaptı mı anasına? biz burada bebe haberleri bekliyoruzzz

Son düzenleme:

çok şükür her şeyin yolunda olmasına çok sevindim seninki oyuncu çıktı

Yok kuzum ilk bebeğimi kucağıma alayım da ben sağ sağlim gerisi umurumda değil.
İlkini kaybettik destek olacağına annem de annem diyo

ben bizimkilere sordum veto yedim, bahçeye şişme havuz koysak dedim o da kabul görmedi ahahaa ama ben de erkenden alıştırmak istiyorum vallaaa

Arkadaşım bu sene Mart'ta doğum yaptı temmuzda denize kuma soktu çocuğu kucağında resim fon cekinmisti tabi sadece resim icinmi bilmem ama ünlülerin çocukları hep denizde suda büyüyor kendileride doğuma kadar yuzuyorlar ben dhaa üç ay oldum cardiya çıkmadım sadece hastane sağlık ocağı oda arabayla benmi çok korkarım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…