Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaa benden bir tane daha bende anneme kaçtım 3 haftadır annemdeyim suyumu bile anam getiriyor valla ne güzeldii Yarın eve döneceğim baktım olmuyor yine gelirim artık ne yapiimm

göbekliler hepsi anasının izinde gidiyo, onlar göbekli biz göbekli

yesinler onun o tontik göbüşünü

Kontrolün güzel geçmesine çok sevindimSağlıkla doğurmak nasip olur inşallah

Yaa şunaa bak burna bakk ya delireceğimm

Aaa benden bir tane daha bende anneme kaçtım 3 haftadır annemdeyim suyumu bile anam getiriyor valla ne güzeldii Yarın eve döneceğim baktım olmuyor yine gelirim artık ne yapiimm
Esim Suriye'de olunca malesef tek bırakmıyor beni şu halimle ya kaynanama ya anneme aklı kalıyor adamın benimde için rahat o gelene kadar dogururum gibime geliyor artık hastaneden evime geçerim

Oyyy maşallah pipi gibi gözükmüş kız

Ben haziranda doğurdum. Eylülde denize soktum valla. Üstelik doğması gereken tarihe göre bir aylıktı
Kız ben denize girmeden yapamam yazık değil mi bebeye de
Ama tabii bazı lohusa anne kafalarım olmadı değil
İlk gün soğuk geldi girmek istemedi. İkinci gün hemen küçücük bir havuz aldım. Termoaa sıcak su doldurdum yanıma aldım. Havuzu deniz suyuyla doldurdum sıcak suyla ısıttım başına bir de şemsiye diktim öyle güzel keyif yaptıkki ohh sefam olsun
Kısmetse ağustos aonuna tatil ayarlıyorum bu sefer de gidicem valla ben çocuğu yapmadan takvim hesabı yaptım ağustos yatiline yetişsin diye

Kızlar selam, boğazımda bir takılma hissi var bnm hala, sizlerden birilerinde de vardı devam ediyo mu çözüm buldunuz mu bu ne böyle??

bana veto koyanlara senin mesajı okuycam

Ramzi ne oluyor kızlar ben o konuyu bilmiyorum Dr ismini

Çok sevindim bu arada canım saglicakla kucağına al inşallah

Canım senin de gözünaydın
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına♥

ay hadi biraz kız popülasyonu

çok şükür çok sevindim her şeyin yolunda olmasına seninle günümüz aynı ben de bugün 15+2 yim

Ramzi ne oluyor kızlar ben o konuyu bilmiyorum Dr ismini
Ramzi bide nubu var cinsiyet tahmini yapan şeyler nubu ilk cinsel organının oluştugu seymis ultrasonda ona göre cinsiyet tahmini yapiyo mesela ilk 4-5 haftalıkken falan ama ramziyi bende bilmiyorum nasıl tahmin yapıyor ama gerçek bir adam değil galiba canan biliyo sanırım ama tahminler tutuyor bbenim anladığım kadarıyla böyle umarım çok yanlış değildir

Biri bana şu remzi amcayi açıklasın lütfen çok merak ediyorum bende bir yorumlatiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…