- 5 Mart 2021
- 830
- 2.104
- 43
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #18.761
Aaa benden bir tane daha bende anneme kaçtımBenimde düşük riski var dedi 12 hafta dikkat et ben sancım oldukça yattım riskli diye evden hiç çıkmadım arada balkonda hava aldım çünkü biraz fazla yurusem bel ağrım oluyordu eşimde olmayınca yanımda ailemin yanına geldim orda kaliyom Allah razı olsun annemde yemeğimi çayımı önüme getirir dün gittim bitti dedi riskin yine arada dikkat et dedi ama şimdide evden çıkacak halim yok zavallı annmle yemeğe çıkacaktık
Canım bu kadar konuştuysa annesi tahmin ettiğimizden çok daha başka şeyler söylemiş. Annesini karşına alıp bir konuş, eşin de olsun senin annen de. Herkes söyleyeceğini ölçüp biçer böyle olursa. Kocalar öyle boşanırız çocuk aldırılır falan kafaları ermiyor annesinin düşüncesi diye düşündüm.
Bir konuşun canım, krizler olur normal kriz çıkması önemli Olan en az hasarla atlatmak.
Daha iyi misin? Yapabileceğimiz bir şey var mı senin için?
Ayyy hem de nasılyicem o bacakları kolları
Size bi adet prenses getirdim sürprizzzzz bence kız Ama 16 da net söylerim dedi
Kontrolün güzel geçmesine çok sevindimKızlar çıktım şimdi, 13+0, haftasıyla uyumlu çok şükür.
Magnezyum ve I Mom ilaçlarım.
Migren atakları olduğunda bulantım için Prilam verdi.
Normalde kullanma, gerek yok dedi.
Proluton Depot iğnelerden 3 tane daha yazdı, 3 hafta kullan, 3 hafta sonra gel dedi.
Rahmin çok sağındaydı bebeğim, ortalanmaya başlamış çok şükür.
Hafif tempo yürüyüşe ve araba kullanmaya izin verdi.
2’li test istemedik, tekrar ense kalınlığına baktı, 1.2 gayet iyi dedi.
Veeee Ramzi amcam yanılmadı, bir erkek daha geliyo inşallah.
.
Yaa şunaa bak burna bakk ya delireceğimmCanım bu kadar konuştuysa annesi tahmin ettiğimizden çok daha başka şeyler söylemiş. Annesini karşına alıp bir konuş, eşin de olsun senin annen de. Herkes söyleyeceğini ölçüp biçer böyle olursa. Kocalar öyle boşanırız çocuk aldırılır falan kafaları ermiyor annesinin düşüncesi diye düşündüm.
Bir konuşun canım, krizler olur normal kriz çıkması önemli Olan en az hasarla atlatmak.
Esim Suriye'de olunca malesef tek bırakmıyor beni şu halimle ya kaynanama ya anneme aklı kalıyor adamın benimde için rahat o gelene kadar dogururum gibime geliyor artık hastaneden evime geçerimAaa benden bir tane daha bende anneme kaçtım3 haftadır annemdeyim suyumu bile anam getiriyor valla ne güzeldii Yarın eve döneceğim baktım olmuyor yine gelirim artık ne yapiimm
Oyyy maşallahCanım bu kadar konuştuysa annesi tahmin ettiğimizden çok daha başka şeyler söylemiş. Annesini karşına alıp bir konuş, eşin de olsun senin annen de. Herkes söyleyeceğini ölçüp biçer böyle olursa. Kocalar öyle boşanırız çocuk aldırılır falan kafaları ermiyor annesinin düşüncesi diye düşündüm.
Ben haziranda doğurdum. Eylülde denize soktum valla. Üstelik doğması gereken tarihe göre bir aylıktıBişi diyim mii benimde dün gece aklıma geldi
Bu sabahta aklıma yazın bebeği denize sokabilir miyiz acaba diye geldiben denizi aşşşırı severim aşşşırı tüm yaz boyunca tatile gidemessem ağır depresyon beni bekler
My-little-bird Balkupumm B Bonncuk
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasınagözünüz aydın kızlar
Bir ben kaldım heraldedaha 1buçuk saat var çatlıyciiiimmmm
bana veto koyanlara senin mesajı okuycamBen haziranda doğurdum. Eylülde denize soktum valla. Üstelik doğması gereken tarihe göre bir aylıktı
Kız ben denize girmeden yapamam yazık değil mi bebeye de
Ama tabii bazı lohusa anne kafalarım olmadı değil
İlk gün soğuk geldi girmek istemedi. İkinci gün hemen küçücük bir havuz aldım. Termoaa sıcak su doldurdum yanıma aldım. Havuzu deniz suyuyla doldurdum sıcak suyla ısıttım başına bir de şemsiye diktimöyle güzel keyif yaptıkki ohh sefam olsun
Kısmetse ağustos aonuna tatil ayarlıyorum bu sefer de gidicem vallaben çocuğu yapmadan takvim hesabı yaptım ağustos yatiline yetişsin diye
Ramzi ne oluyor kızlar ben o konuyu bilmiyorum Dr isminiKizlarrrrr çıktık elhamdülillah sağlığı yerinde 15.2ymisiz şuan gününü yakalamış
Tam kesin diyemem ama kız gibi görüyorum dedi net göstermedi kendini kiz diyelim suan birdahakine netlestiririz dedi. Ramzi bey sevgiler)
Hepinizden hayırlı haberler inşallah
Çok sevindim bu arada canım saglicakla kucağına al inşallahKizlarrrrr çıktık elhamdülillah sağlığı yerinde 15.2ymisiz şuan gününü yakalamış
Tam kesin diyemem ama kız gibi görüyorum dedi net göstermedi kendini kiz diyelim suan birdahakine netlestiririz dedi. Ramzi bey sevgiler)
Canım senin de gözünaydınKizlarrrrr çıktık elhamdülillah sağlığı yerinde 15.2ymisiz şuan gününü yakalamış
Kizlarrrrr çıktık elhamdülillah sağlığı yerinde 15.2ymisiz şuan gününü yakalamış
Sağol canım Allah razı olsun inşallah sende güzel haberlerle gelirsinMy-little-bird Balkupumm B Bonncuk
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasınagözünüz aydın kızlar
Bir ben kaldım heraldedaha 1buçuk saat var çatlıyciiiimmmm
22 si de benmm zaman. Gecmiyor davşanim ne yapiyor acaba icerde23aralikta benim rabdevum var
Ramzi bide nubu var cinsiyet tahmini yapan şeyler nubu ilk cinsel organının oluştugu seymis ultrasonda ona göre cinsiyet tahmini yapiyo mesela ilk 4-5 haftalıkken falan ama ramziyi bende bilmiyorum nasıl tahmin yapıyor ama gerçek bir adam değil galiba canan biliyo sanırım ama tahminler tutuyorRamzi ne oluyor kızlar ben o konuyu bilmiyorum Dr ismini
Biri bana şu remzi amcayi açıklasın lütfen çok merak ediyorum bende bir yorumlatiyimRamzi bide nubu var cinsiyet tahmini yapan şeyler nubu ilk cinsel organının oluştugu seymis ultrasonda ona göre cinsiyet tahmini yapiyo mesela ilk 4-5 haftalıkken falan ama ramziyi bende bilmiyorum nasıl tahmin yapıyor ama gerçek bir adam değil galiba canan biliyo sanırım ama tahminler tutuyorbbenim anladığım kadarıyla böyle umarım çok yanlış değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?