- 21 Eylül 2020
- 2.313
- 5.031
- 108
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #18.781
An itibariyle farkettim ki kusunca da geçiyomuşKızlar selam, boğazımda bir takılma hissi var bnm hala, sizlerden birilerinde de vardı devam ediyo mu çözüm buldunuz mu bu ne böyle??
Canım bu işin piriBiri bana şu remzi amcayi açıklasın lütfen çok merak ediyorum bende bir yorumlatiyim
Cano gözünAydın canımKızlar çıktım şimdi, 13+0, haftasıyla uyumlu çok şükür.
Magnezyum ve I Mom ilaçlarım.
Migren atakları olduğunda bulantım için Prilam verdi.
Normalde kullanma, gerek yok dedi.
Proluton Depot iğnelerden 3 tane daha yazdı, 3 hafta kullan, 3 hafta sonra gel dedi.
Rahmin çok sağındaydı bebeğim, ortalanmaya başlamış çok şükür.
Hafif tempo yürüyüşe ve araba kullanmaya izin verdi.
2’li test istemedik, tekrar ense kalınlığına baktı, 1.2 gayet iyi dedi.
Veeee Ramzi amcam yanılmadı, bir erkek daha geliyo inşallah.
.
Civcivim yaaa keşke önce kendi aranizda çözmeye calissaydiniz. Şimdi aileler işin içine girerse olaylar daha da büyür gibi geldi bana. Hayır eşinin de bunları senin hamile iken yapıyor olması çok yanlış yaHiç sanmam dün yanıma dahi gelmedi. Söylenmez bu ama ayrı oda da uyudu bide
Üstüne hep kötü rüyalar gördüm bebeğimle ilgili şimdi çok korkuyorum.
Annemi çağırdım gelecek benimle kalmaya eşimede oh olsun sancım oldu dedim Allah affetsin.
Biliyorum çünkü annem burada o gelsin der. İlk bebeğimi kaybettim zaten korkuyorum destek yerine adam hala annem çok haklı diyo.
Rabbim bana böyle oğlan annesi oldurmayı nasip etmesin ılımlı, anlayışlı olayım inşallah
Kendimi deliler ile bir oda da hapdedilmiş hissediyorum.
İnşallah delirmem
Olmayan kız kardeşim oldunuz hepiniz ama bu konuda mutluyum
Kuzucum gözün aydın . Uyku saatine mi geldin annesi durtseydin biraz minnosuKızlar çıktım ben çok şükür herşey yolunda
Fazla hareketli değildi bu sefer ayaklarınıda hiç açmadı cinsiyet öğrenemedik yine
Hahaha ben atmıştım. kız çok mu izledin naptın videoyu. Bebiş sana anne onu değil beni izle diye akrobasi performansı göstermişYaa şimdi geldim noldu
hani bir video atmıştınız ya kıpır kıpırdı ayaklarıyla falan aynı öyle . Doktor dedi böyle ense takan ölçemem git yürü kek mek ye gel. Çikolata yeme dediunuttum zaten yemeyi.
Ayyyy çocuk içerde hopluyor zıplıyor şoke oldum hareket ettiğini ilk defa gördüm
Kuzum 12. Haftadan sonra bitiyormus ikili test süresi. seni de nipt ye yönlendirebilir. Yada 3 lü teste olur mu ?Yok canım ben Yaptırmadım galiba yaptıracağımı düşündü ölçmedi muayene bitince sordu Bi dahaki gittiğimde ölçer artık
Kız doğar doğmaz yaptırın. gobüsuyle beraber o da iyileşir, sizde üzerinizden atmış olursunuz. Ama kesinlikle ileri yaşa bırakılmaması gerek benceEvet canım yaa, çok sevindim araba kullanabilecek olmama.
Ya ben şimdiden sünnet olayını düşünmeye başladım.
Kız olsa böyle dertler olmayacaktı.
.
Çocuk nere aliniyormus pardon da buna o mu karar verecekmiş. kendisi nere gidiyorsa gitsin ahmak yaVallahi anlamadı ısrarla annemler buraya gelecek,ben de senin ailene samimiyetsiz olacağım senin gibi dedi beni ağlattı yine boşanırız çocuk alınır bile dedi
Canım gözün aydın. Hadi kızıma bir kız arkadaş veri verinKızlar bende şimdi çıktım herşey yolunda çok şükür ense kalınlığıda iyi ikili test biz istemedik cinsiyet kıza benziyor dedi ama en iyi bı ay sonra beli olur geçen hafta da devlet hastanesindeki doktor erkeğe benziyor demişti kafam iyice karıştı hayırlısı olsun inşallah çok güzel oynuyordu 12+2 haftalık miş
Aminnnnn kuzum valla senin için de bolca dua ediyorum. Aklımdasın sürekli. Güzel haberler duyalım senden de. AminnnBen yaptırdım 30 kasımda kan verdim benimde sonucum hala çıkmadı canım iş günü olarak hesap yapıyolar 14 iş günü demişti bana hayırşı sonuçlar çıksın inşallah ama bende çok gerildim artık
hadi gözün aydın canım maşallah hayırlı evlat olsun inşallah grubun kız açığını ben doldurcam sanki 2 tane var buda kız olcak bence herkez oğlanı doğurmak için 37 yaşımda 3.ye niyetlendimi düşünsede bence bu kadar erkek senesinde bana gene kız gelcek gibi hissediyorum hayırlı sağlıklı ömürlü olsun başka da bişey istemiyorum inşallah haftaya banada güzel haberlerimi yazmak nasip olur
rabbim en basta herkeze saglikli hayirli evlatlar nasip etsin banada oyle geliyorki ozim84 bende erkek senesinde kizi tuturanlardan olacam kesin
Ultrason kağıdına bakarakmi diyor cinsiyeti atayım bende resmi desin tahmini bişiRamzi bide nubu var cinsiyet tahmini yapan şeyler nubu ilk cinsel organının oluştugu seymis ultrasonda ona göre cinsiyet tahmini yapiyo mesela ilk 4-5 haftalıkken falan ama ramziyi bende bilmiyorum nasıl tahmin yapıyor ama gerçek bir adam değil galiba canan biliyo sanırım ama tahminler tutuyorbbenim anladığım kadarıyla böyle umarım çok yanlış değildir
Ben bilerek Yaptırmadım canım detaylı ultrason yaptırırım dedimCano gözünAydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin . Eee bu milli takımın adını ne koyacaksınız.
Civcivim yaaa keşke önce kendi aranizda çözmeye calissaydiniz. Şimdi aileler işin içine girerse olaylar daha da büyür gibi geldi bana. Hayır eşinin de bunları senin hamile iken yapıyor olması çok yanlış ya. Benim merak ettiğim eşin senin ailene nasıl davranıyor. Yani o da senin ailene karşı mesafeliyse neden seninde uzak durman bu kadar olay oluyor anlayamıyorum .
Kuzucum gözün aydın . Uyku saatine mi geldin annesi durtseydin biraz minnosu. aman sağlıklı olsun da .
Hahaha ben atmıştım. kız çok mu izledin naptın videoyu. Bebiş sana anne onu değil beni izle diye akrobasi performansı göstermiş
Kuzum 12. Haftadan sonra bitiyormus ikili test süresi. seni de nipt ye yönlendirebilir. Yada 3 lü teste olur mu ?
Kız doğar doğmaz yaptırın. gobüsuyle beraber o da iyileşir, sizde üzerinizden atmış olursunuz. Ama kesinlikle ileri yaşa bırakılmaması gerek bence
Çocuk nere aliniyormus pardon da buna o mu karar verecekmiş. kendisi nere gidiyorsa gitsin ahmak ya. O kadar basitmiymis bir cana kıymak. Ya kuzum gerçekten kusura bakma ama çok sinirlendim. Özür dilerim . Sen sen ol sakın öyle bir şeye izin verme. Ömür boyu vicdan azabı yaşarsın.
Canım gözün aydın. Hadi kızıma bir kız arkadaş veri verin. Sağlıkla al evladını kucağına .
Aminnnnn kuzum valla senin için de bolca dua ediyorum. Aklımdasın sürekli. Güzel haberler duyalım senden de. Aminnn
Bende onlardanim . Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin . Amin.
İnternetten baktım bişey anlamadım dur ekliyim sağol canımCanım bu işin piri-C-A-N-A-N-
Ama anladığım kadarıyla ilk haftalarda bebeğin konumdandığı yere göre sağda mı solda mı gibi bir Cinsiyet tahmini teorisi. İlk haftalarda ki görüntü varsa ekle canan gelince bakarçoğumuZun tuttu gibi. İnşallah benim de tutar bakalım bekliyorum
Gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına da alirsin inşallah-C-A-N-A-N- sweetgirlcandy bildinizzz kızlarrr, etiketlerim demiştimm kızımız olucakmışşş Benim hem ramzi hem de nub teorisi doğru çıktı tesadüfen de olabilir ama
Uzun zaman oldu ara ara girip okuyorum ama yetişemiyorum işimin yoğunluğundan o kadar çok sayfa oluyorki her gün... Nasılsınız umarım herşey yolundadır herkes için biz 15 haftalık oluyoruz yarın, aslında cinsiyeti 1 2 hafta önce başka bir doktordan duymuştuk ama kesin olarak inanmak için kendi doktorumdan duymayı bekledim, bugün duyduk herşey güzel gidiyor şimdilik... 2li testim güzel çıkınca 3lü teste gerek yok dedi doktorum. 1 ay sonra da perinatologa, ayrıntılı ultrasona gideceğim. Sizde durumlar nasıl
Bende 11:45 de ama ora saati 13:45şimdi 23'üne aldım bende öğlen 1'e
Kız haberleri atak yaptı-C-A-N-A-N- sweetgirlcandy bildinizzz kızlarrr, etiketlerim demiştimm kızımız olucakmışşş Benim hem ramzi hem de nub teorisi doğru çıktı tesadüfen de olabilir ama
Uzun zaman oldu ara ara girip okuyorum ama yetişemiyorum işimin yoğunluğundan o kadar çok sayfa oluyorki her gün... Nasılsınız umarım herşey yolundadır herkes için biz 15 haftalık oluyoruz yarın, aslında cinsiyeti 1 2 hafta önce başka bir doktordan duymuştuk ama kesin olarak inanmak için kendi doktorumdan duymayı bekledim, bugün duyduk herşey güzel gidiyor şimdilik... 2li testim güzel çıkınca 3lü teste gerek yok dedi doktorum. 1 ay sonra da perinatologa, ayrıntılı ultrasona gideceğim. Sizde durumlar nasıl
Gozun aydin canim hayirla kucagina almak nasip olsun insallah-C-A-N-A-N- sweetgirlcandy bildinizzz kızlarrr, etiketlerim demiştimm kızımız olucakmışşş Benim hem ramzi hem de nub teorisi doğru çıktı tesadüfen de olabilir ama
Gel sen bide bana sor 4 hafta gecmis olacak aradan yavrum napiyo aceba keyfi yerindemi hersey yolundami aklmda bir sürü soru22 si de benmm zaman. Gecmiyor davşanim ne yapiyor acaba icerde
Bende aynen öyle düşünüyorum bibara gitmeyince daha hareketlerinde hissetmedigim için acaba ne yapıyor nasıl diye çok merak ediyorumGel sen bide bana sor 4 hafta gecmis olacak aradan yavrum napiyo aceba keyfi yerindemi hersey yolundami aklmda bir sürü soru
Ay sen öyle diyince fark ettim minik pipi gibi duruyor ama bacak oOyyy maşallahpipi gibi gözükmüş kız
cidden çok izlemiştim çok özenmiştim anne bak ben de zıplıyabiliyorum dedi resmen.
Hahaha ben atmıştım. kız çok mu izledin naptın videoyu. Bebiş sana anne onu değil beni izle diye akrobasi performansı göstermiş
Yalnız değilsinizben bizimkilere sordum veto yedim, bahçeye şişme havuz koysak dedim o da kabul görmedi ahahaa ama ben de erkenden alıştırmak istiyorum vallaaa
Allah annemlerimizi başımızdan eksik etmesin iyiki varlarBenimde düşük riski var dedi 12 hafta dikkat et ben sancım oldukça yattım riskli diye evden hiç çıkmadım arada balkonda hava aldım çünkü biraz fazla yurusem bel ağrım oluyordu eşimde olmayınca yanımda ailemin yanına geldim orda kaliyom Allah razı olsun annemde yemeğimi çayımı önüme getirir dün gittim bitti dedi riskin yine arada dikkat et dedi ama şimdide evden çıkacak halim yok zavallı annmle yemeğe çıkacaktık
OlleyyyyyCanım bu kadar konuştuysa annesi tahmin ettiğimizden çok daha başka şeyler söylemiş. Annesini karşına alıp bir konuş, eşin de olsun senin annen de. Herkes söyleyeceğini ölçüp biçer böyle olursa. Kocalar öyle boşanırız çocuk aldırılır falan kafaları ermiyor annesinin düşüncesi diye düşündüm.
Bir konuşun canım, krizler olur normal kriz çıkması önemli Olan en az hasarla atlatmak.
Daha iyi misin? Yapabileceğimiz bir şey var mı senin için?
Ayyy hem de nasılyicem o bacakları kolları
Size bi adet prenses getirdim sürprizzzzz bence kız Ama 16 da net söylerim dedi
Tatlım 7. Hafta felan olması lazım.Ultrason kağıdına bakarakmi diyor cinsiyeti atayım bende resmi desin tahmini bişi
Canım gözünAydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin-C-A-N-A-N- sweetgirlcandy bildinizzz kızlarrr, etiketlerim demiştimm kızımız olucakmışşş Benim hem ramzi hem de nub teorisi doğru çıktı tesadüfen de olabilir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?