Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende alayım o zaman canım, bizim yaz bebeği olcak zaten biraz ince olmasından sorun olmaz

Var bende 7+1 goruntusu

Antep turu yaparsan kapımız açık sana canım

trendyol'da Olalook'unkilere bi baksana belki seversin

Benimde kan yüksek doktor bana kan ilacınj bile vermedi hiç kimilerine verdiğini duydum
Oooyyyyy maşaallahhh hadi bakalımm

Bulursan bize de at ben de bakıcam şimdi çok mantıklı bi fikir

trendyol'da Olalook'unkilere bi baksana belki seversin
Hemen bakıyorum tatlım
Göbeğim çıkmadı daha haliyle benim ama iş pantolonlarım sıkıştırıyor gibi hissediyorum. Rahat elbiseler alayım da hem göbeksizken hem göbek çıkınca bir süre giyerim inşallah diye düşündüm

Bulursan bize de at ben de bakıcam şimdi çok mantıklı bi fikir
Aslında bunları beğendim siyah çorapla işte de güzel olur ama standart beden.
Ben 68 kiloyum kendim için emin olamadım çok mu dar olur diye.
Fit kızlar bakabilir

Eklentiler

• 61F399DB-0159-43CC-8EF4-90EA74C03D6C.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 54
  • FE51F6BB-A7B0-46B1-A472-83C85701782B.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 51
Olmaz inşallah yazdınmı doktoruna
Doktorumun numarası yok. Hemşiresi akrabam ona yazacaktım. Bugün öğlene kadar çalışıyorlar çıkmıştır diye yazmadım. Ama bulantım yok bugün. Hapları dün içmedim ya. Demek ki o yapıyordu diyorum. Kahvaltımı da yaptım çok şükür. İshal de var ya salgında olabilir diye de düşündüm hepsi bir araya geldi sanırım

Kız %51 nediroda tahmin mi hiç yapmasaymis zaten %50 %50

Kızlaaarr kızmış kız kız kız detayları akşam yazıcam vaktim yok. Ama sizle paylaşmak istedim 3 kere sordum kesin mi diye kesin dedi
Ooooooo süpeeerrrr yaaavvvvv remzi kızmı dedii sana aceeppp

-C-A-N-A-N- gidicektin doktora bugün kuzum naptın herşey yolunda inşallahh

Harika kuzumm

Yaaa hadi gözün aydın
Gözün aydın
Biri bana şu remzi amcayi açıklasın lütfen çok merak ediyorum bende bir yorumlatiyim
Kesedeki konumuna göre kız erkek diye yorum yapılıyor. %95 tutuyor. Senin attığında ortada bence
Gözün aydın her şeyin iyi olmasına sevindim kızlar artıyor
Kızlaaarr kızmış kız kız kız detayları akşam yazıcam vaktim yok. Ama sizle paylaşmak istedim 3 kere sordum kesin mi diye kesin dedi
Hay maşallah kızlar çoğaldı Hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…