- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #18.801
Bende alayım o zaman canım, bizim yaz bebeği olcak zaten biraz ince olmasından sorun olmazben şu markayı hepsi grubu Cemre var ya, Cemre'nin storylerinde görmüştüm, eklemiştim listeme, hafta içi geldi
ince ama yumuşacıkadeta tam bebek için yapılmış bir de yanında hediye havlu göndermişlerdi ben bu markadan başka ürünler de almaya devam edicem, kutusu falan da güzel geldi
Casadora Baby Safari Pamuklu Müslin Örtü Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Casadora Baby Safari Pamuklu Müslin Örtü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende alayım o zaman canım, bizim yaz bebeği olcak zaten biraz ince olmasından sorun olmaz
Gozum direk yorumlara gitti, ilk senin yorumunla karşılaştımyorumları da çok iyi, ben de yazmıştım bu hafta ama yayınladılar mı bilmiyorum
Gozum direk yorumlara gitti, ilk senin yorumunla karşılaştım
Hemde ilk sırada yorumun ☺yayınlamışlar
Var bende 7+1 goruntusuYalnız değilsiniz @newnewBir Pelincik bende tatil planı yapıyorum önce bir Antep yapıp oradan Akdeniz sahilleri ve egeyi dolaşa dolaşa evime gelmeyi düşünüyorum ama bakalım. Babamız müsait olur mu . Yada bir otel tatili olacak en kötü. Çünkü bebekle o kadar gezebilir miyim benim bile kafamda o soru işareti
Allah annemlerimizi başımızdan eksik etmesin iyiki varlar. Tüm nazimizi çeken uzuntulerimize ortak olan
Olleyyyyy. Evet grubumuzun kızları artıyor ne mutluluk. bizim kizlar nazlı çıktılar kendilerini saklamislar bu zamana kadar. Artık bizde varız diyorlar . Hepimiz sağlıkla kavusalim evlatlarımıza . karaca3443
Tatlım 7. Hafta felan olması lazım.
Canım gözünAydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Herşeyin güzel olmasına çok sevindim
.
Antep turu yaparsan kapımız açık sana canımYalnız değilsiniz @newnewBir Pelincik bende tatil planı yapıyorum önce bir Antep yapıp oradan Akdeniz sahilleri ve egeyi dolaşa dolaşa evime gelmeyi düşünüyorum ama bakalım. Babamız müsait olur mu . Yada bir otel tatili olacak en kötü. Çünkü bebekle o kadar gezebilir miyim benim bile kafamda o soru işareti
Allah annemlerimizi başımızdan eksik etmesin iyiki varlar. Tüm nazimizi çeken uzuntulerimize ortak olan
Olleyyyyy. Evet grubumuzun kızları artıyor ne mutluluk. bizim kizlar nazlı çıktılar kendilerini saklamislar bu zamana kadar. Artık bizde varız diyorlar . Hepimiz sağlıkla kavusalim evlatlarımıza . karaca3443
Tatlım 7. Hafta felan olması lazım.
Canım gözünAydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Herşeyin güzel olmasına çok sevindim
.
Kızlar siyah bir elbise istiyorum hem işe giderken giyerim hem de göbeğimin büyümesini fotoğraflarla takip ederim
Nereden bakmalıyım? Triko gibi rahat kumaştan olması iyi olur muhtemelen.
Linkçi kızlar tavsiye alayım
Benimde kan yüksek doktor bana kan ilacınj bile vermedi hiç kimilerine verdiğini duydumEk bir şeyleri biraz da ihtiyaca göre yazıyorlar canım.
Tahlillerinde değerlerinden düşük çıkanlar vardır.
Mesela bana kan ilacına muhtemelen hiç ihtiyacın olmayacak, kanın çok demişti.
Bence bu burun kanaması falan da ondan.
.
Oooyyyyy maşaallahhh hadi bakalımmGeldimmm canım yolunda çok şükür her şey
5 gün ilerde çıktı yine.
Ense kalınlığı ve burun kemiği normal
İkili test yaptırmıyoruz feragat kağıdı imzaladık.
Oynuyordu ultrasonda
Cinsiyet tahmininde bulundu %51 kız
Tam yukarı çıkmamış o yüzden ilişki yasağı devam dedi
Bir de kullandığım folik asidi bıraktırdı başka ilaçlar verdi.
Bulursan bize de atKızlar siyah bir elbise istiyorum hem işe giderken giyerim hem de göbeğimin büyümesini fotoğraflarla takip ederim
Nereden bakmalıyım? Triko gibi rahat kumaştan olması iyi olur muhtemelen.
Linkçi kızlar tavsiye alayım
Hemen bakıyorum tatlımtrendyol'da Olalook'unkilere bi baksanabelki seversin
Aslında bunları beğendim siyah çorapla işte de güzel olur ama standart beden.Bulursan bize de atben de bakıcam şimdi çok mantıklı bi fikir
Doktorumun numarası yok. Hemşiresi akrabam ona yazacaktım. Bugün öğlene kadar çalışıyorlar çıkmıştır diye yazmadım. Ama bulantım yok bugün. Hapları dün içmedim ya. Demek ki o yapıyordu diyorum. Kahvaltımı da yaptım çok şükür. İshal de var ya salgında olabilir diye de düşündümOlmaz inşallah yazdınmı doktoruna
Kız %51 nedirGeldimmm canım yolunda çok şükür her şey
5 gün ilerde çıktı yine.
Ense kalınlığı ve burun kemiği normal
İkili test yaptırmıyoruz feragat kağıdı imzaladık.
Oynuyordu ultrasonda
Cinsiyet tahmininde bulundu %51 kız
Tam yukarı çıkmamış o yüzden ilişki yasağı devam dedi
Bir de kullandığım folik asidi bıraktırdı başka ilaçlar verdi.
Aman Allahım yoksa Antep te mi yaşıyorsunAntep turu yaparsan kapımız açık sana canım
Ooooooo süpeeerrrr yaaavvvvv remzi kızmı dedii sana aceepppKızlaaarr kızmış kız kız kızdetayları akşam yazıcam vaktim yok. Ama sizle paylaşmak istedim 3 kere sordum kesin mi diye kesin dedi
Harika kuzummKızlar çıktım şimdi, 13+0, haftasıyla uyumlu çok şükür.
Magnezyum ve I Mom ilaçlarım.
Migren atakları olduğunda bulantım için Prilam verdi.
Normalde kullanma, gerek yok dedi.
Proluton Depot iğnelerden 3 tane daha yazdı, 3 hafta kullan, 3 hafta sonra gel dedi.
Rahmin çok sağındaydı bebeğim, ortalanmaya başlamış çok şükür.
Hafif tempo yürüyüşe ve araba kullanmaya izin verdi.
2’li test istemedik, tekrar ense kalınlığına baktı, 1.2 gayet iyi dedi.
Veeee Ramzi amcam yanılmadı, bir erkek daha geliyo inşallah.
.
Yaaa hadi gözün aydınCanım bu kadar konuştuysa annesi tahmin ettiğimizden çok daha başka şeyler söylemiş. Annesini karşına alıp bir konuş, eşin de olsun senin annen de. Herkes söyleyeceğini ölçüp biçer böyle olursa. Kocalar öyle boşanırız çocuk aldırılır falan kafaları ermiyor annesinin düşüncesi diye düşündüm.
Bir konuşun canım, krizler olur normal kriz çıkması önemli Olan en az hasarla atlatmak.
Daha iyi misin? Yapabileceğimiz bir şey var mı senin için?
Ayyy hem de nasılyicem o bacakları kolları
Size bi adet prenses getirdim sürprizzzzz bence kız Ama 16 da net söylerim dedi
Gözün aydınKizlarrrrr çıktık elhamdülillah sağlığı yerinde 15.2ymisiz şuan gününü yakalamış
Tam kesin diyemem ama kız gibi görüyorum dedi net göstermedi kendini kiz diyelim suan birdahakine netlestiririz dedi. Ramzi bey sevgiler)
Hepinizden hayırlı haberler inşallah
Kesedeki konumuna göre kız erkek diye yorum yapılıyor. %95 tutuyor. Senin attığında ortada benceBiri bana şu remzi amcayi açıklasın lütfen çok merak ediyorum bende bir yorumlatiyim
Gözün aydın her şeyin iyi olmasına sevindim-C-A-N-A-N- sweetgirlcandy bildinizzz kızlarrr, etiketlerim demiştimm kızımız olucakmışşş Benim hem ramzi hem de nub teorisi doğru çıktı tesadüfen de olabilir ama
Uzun zaman oldu ara ara girip okuyorum ama yetişemiyorum işimin yoğunluğundan o kadar çok sayfa oluyorki her gün... Nasılsınız umarım herşey yolundadır herkes için biz 15 haftalık oluyoruz yarın, aslında cinsiyeti 1 2 hafta önce başka bir doktordan duymuştuk ama kesin olarak inanmak için kendi doktorumdan duymayı bekledim, bugün duyduk herşey güzel gidiyor şimdilik... 2li testim güzel çıkınca 3lü teste gerek yok dedi doktorum. 1 ay sonra da perinatologa, ayrıntılı ultrasona gideceğim. Sizde durumlar nasıl
Hay maşallah kızlar çoğaldıKızlaaarr kızmış kız kız kızdetayları akşam yazıcam vaktim yok. Ama sizle paylaşmak istedim 3 kere sordum kesin mi diye kesin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?