Cano gözünAydın canım
. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
. Eee bu milli takımın adını ne koyacaksınız.
Civcivim yaaa keşke önce kendi aranizda çözmeye calissaydiniz. Şimdi aileler işin içine girerse olaylar daha da büyür gibi geldi bana. Hayır eşinin de bunları senin hamile iken yapıyor olması çok yanlış ya
. Benim merak ettiğim eşin senin ailene nasıl davranıyor. Yani o da senin ailene karşı mesafeliyse neden seninde uzak durman bu kadar olay oluyor anlayamıyorum
.
Kuzucum gözün aydın . Uyku saatine mi geldin annesi durtseydin biraz minnosu
. aman sağlıklı olsun da
.
Hahaha ben atmıştım. kız çok mu izledin naptın videoyu. Bebiş sana anne onu değil beni izle diye akrobasi performansı göstermiş
Kuzum 12. Haftadan sonra bitiyormus ikili test süresi. seni de nipt ye yönlendirebilir. Yada 3 lü teste olur mu ?
Kız doğar doğmaz yaptırın. gobüsuyle beraber o da iyileşir, sizde üzerinizden atmış olursunuz. Ama kesinlikle ileri yaşa bırakılmaması gerek bence
Çocuk nere aliniyormus pardon da buna o mu karar verecekmiş. kendisi nere gidiyorsa gitsin ahmak ya
. O kadar basitmiymis bir cana kıymak. Ya kuzum gerçekten kusura bakma ama çok sinirlendim. Özür dilerim . Sen sen ol sakın öyle bir şeye izin verme. Ömür boyu vicdan azabı yaşarsın.
Canım gözün aydın. Hadi kızıma bir kız arkadaş veri verin
. Sağlıkla al evladını kucağına
.
Aminnnnn kuzum valla senin için de bolca dua ediyorum. Aklımdasın sürekli. Güzel haberler duyalım senden de. Aminnn
Bende onlardanim
. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
. Amin.