- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #18.821
Kız %51 nediroda tahmin mi hiç yapmasaymis zaten %50 %50
Yani ortada olunca ne oluyor anlamıyorum bişey diyiverin lütfenYaaa hadi gözün aydın
Gözün aydın
Kesedeki konumuna göre kız erkek diye yorum yapılıyor. %95 tutuyor. Senin attığında ortada bence
Gözün aydın her şeyin iyi olmasına sevindimkızlar artıyor
Hay maşallah kızlar çoğaldıHadi gözün aydın
Ayyy gözünAydın canım. Rabbim gönlüne göre nasip etti ne güzel. Sağlıkla da kucağına al inşallah kuzumKızlaaarr kızmış kız kız kızdetayları akşam yazıcam vaktim yok. Ama sizle paylaşmak istedim 3 kere sordum kesin mi diye kesin dedi
Daha iyi olmana sevindim kuzum. Allah daha iyi etsinDoktorumun numarası yok. Hemşiresi akrabam ona yazacaktım. Bugün öğlene kadar çalışıyorlar çıkmıştır diye yazmadım. Ama bulantım yok bugün. Hapları dün içmedim ya. Demek ki o yapıyordu diyorum. Kahvaltımı da yaptım çok şükür. İshal de var ya salgında olabilir diye de düşündümhepsi bir araya geldi sanırım
Sağda solda olması lazım yorum yapabilmek için. Senin ki ortadaYani ortada olunca ne oluyor anlamıyorum bişey diyiverin lütfen
Ortada olmuyor illa bir tarafa daha yakın oluyor. Konuma göre de kız/erkek yorumu yapılıyor.Yani ortada olunca ne oluyor anlamıyorum bişey diyiverin lütfen
Ay sorma neydi öyle çok şükür bu günüme gerçekten sürekli kusan midesi bulananların Allah yardımcısı olsun çok zorAyyy gözünAydın canım. Rabbim gönlüne göre nasip etti ne güzel. Sağlıkla da kucağına al inşallah kuzum. Senin bir de oğlun vardı dimi? Yanlış hatırlamıyorum ?
Daha iyi olmana sevindim kuzum. Allah daha iyi etsin.
Ya kız ya erkekYani ortada olunca ne oluyor anlamıyorum bişey diyiverin lütfen
Ayyyy çok sevindimmmmm kızlarımız artıyorKızlaaarr kızmış kız kız kızdetayları akşam yazıcam vaktim yok. Ama sizle paylaşmak istedim 3 kere sordum kesin mi diye kesin dedi
Bize kendi bi dahakine isim belirleyin isimle çağıralım dediya işte yanılırız diye çok beklenti oluşturmak istemedi bence
Direkt tahminde bulunayım mı duymak isterim misin dedi baştan. Evet evet dedim. Kız dedi. Sonra odadan çıkarken eşim sordu oran kaç verirsiniz diye öyle dedi
O sırada eşim isim ne koysak diye konuşuyordu çünkü
Kadın şaşırmıştır aceleceliğimize
Ama kendisi tahminde bulunayım demiş siz ısrar etseydiniz tmmda %51 açıkçası biraz komik geldi doktorun yorumu hepimizede biliyoruz %50 kız %50 erkek başka seçenek yoki zatenya işte yanılırız diye çok beklenti oluşturmak istemedi bence
Direkt tahminde bulunayım mı duymak isterim misin dedi baştan. Evet evet dedim. Kız dedi. Sonra odadan çıkarken eşim sordu oran kaç verirsiniz diye öyle dedi
O sırada eşim isim ne koysak diye konuşuyordu çünkü
Kadın şaşırmıştır aceleceliğimize
Canım çok sevindim aman iyi olAy sorma neydi öyle çok şükür bu günüme gerçekten sürekli kusan midesi bulananların Allah yardımcısı olsun çok zor
Benim yok ve şu an düşünmek de istemiyorum daha çok erken fikrim değişir diye. Ki net bile değil cinsiyet. Ama eşim susmuyor dünden beri sürekli isim söylüyor bu mu olsa bu mu olsaAyyyy çok sevindimmmmm kızlarımız artıyor
Bize kendi bi dahakine isim belirleyin isimle çağıralım dedivar mı aklınızda isim
Hep birlikte güldük komikAma kendisi tahminde bulunayım demiş siz ısrar etseydiniz tmmda %51 açıkçası biraz komik geldi doktorun yorumu hepimizede biliyoruz %50 kız %50 erkek başka seçenek yoki zaten
Sizde %50 diyorsunuz yaniYa kız ya erkek.
Aiiyy benim kafamdan biri.Bende asla yapamam bebe bize uyacak mecburBen haziranda doğurdum. Eylülde denize soktum valla. Üstelik doğması gereken tarihe göre bir aylıktı
Kız ben denize girmeden yapamam yazık değil mi bebeye de
Ama tabii bazı lohusa anne kafalarım olmadı değil
İlk gün soğuk geldi girmek istemedi. İkinci gün hemen küçücük bir havuz aldım. Termoaa sıcak su doldurdum yanıma aldım. Havuzu deniz suyuyla doldurdum sıcak suyla ısıttım başına bir de şemsiye diktimöyle güzel keyif yaptıkki ohh sefam olsun
Kısmetse ağustos aonuna tatil ayarlıyorum bu sefer de gidicem vallaben çocuğu yapmadan takvim hesabı yaptım ağustos yatiline yetişsin diye
Kızlaaarr kızmış kız kız kızdetayları akşam yazıcam vaktim yok. Ama sizle paylaşmak istedim 3 kere sordum kesin mi diye kesin dedi
Benim kız asya erkek umutali nasip olursaAyyyy çok sevindimmmmm kızlarımız artıyor
Bize kendi bi dahakine isim belirleyin isimle çağıralım dedivar mı aklınızda isim
Heyecanlı bi tip. Bizde de ben öyleyimBenim yok ve şu an düşünmek de istemiyorum daha çok erken fikrim değişir diye. Ki net bile değil cinsiyet. Ama eşim susmuyor dünden beri sürekli isim söylüyor bu mu olsa bu mu olsa
Sanki 48 saatimiz var da isim koymak zorunda gibi davranıyor deli ya
Allah razı olsun canım çok duygulandırdın beniCano gözünAydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin . Eee bu milli takımın adını ne koyacaksınız.
Civcivim yaaa keşke önce kendi aranizda çözmeye calissaydiniz. Şimdi aileler işin içine girerse olaylar daha da büyür gibi geldi bana. Hayır eşinin de bunları senin hamile iken yapıyor olması çok yanlış ya. Benim merak ettiğim eşin senin ailene nasıl davranıyor. Yani o da senin ailene karşı mesafeliyse neden seninde uzak durman bu kadar olay oluyor anlayamıyorum .
Kuzucum gözün aydın . Uyku saatine mi geldin annesi durtseydin biraz minnosu. aman sağlıklı olsun da .
Hahaha ben atmıştım. kız çok mu izledin naptın videoyu. Bebiş sana anne onu değil beni izle diye akrobasi performansı göstermiş
Kuzum 12. Haftadan sonra bitiyormus ikili test süresi. seni de nipt ye yönlendirebilir. Yada 3 lü teste olur mu ?
Kız doğar doğmaz yaptırın. gobüsuyle beraber o da iyileşir, sizde üzerinizden atmış olursunuz. Ama kesinlikle ileri yaşa bırakılmaması gerek bence
Çocuk nere aliniyormus pardon da buna o mu karar verecekmiş. kendisi nere gidiyorsa gitsin ahmak ya. O kadar basitmiymis bir cana kıymak. Ya kuzum gerçekten kusura bakma ama çok sinirlendim. Özür dilerim . Sen sen ol sakın öyle bir şeye izin verme. Ömür boyu vicdan azabı yaşarsın.
Canım gözün aydın. Hadi kızıma bir kız arkadaş veri verin. Sağlıkla al evladını kucağına .
Aminnnnn kuzum valla senin için de bolca dua ediyorum. Aklımdasın sürekli. Güzel haberler duyalım senden de. Aminnn
Bende onlardanim . Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin . Amin.
Sen oldunmu muayene canım geldimi saatinAyyyy çok sevindimmmmm kızlarımız artıyor
Ya bulantı bile mahvediyor herşeyi hele bir de çıkarmakAy sorma neydi öyle çok şükür bu günüme gerçekten sürekli kusan midesi bulananların Allah yardımcısı olsun çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?