Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız %51 nediroda tahmin mi hiç yapmasaymis zaten %50 %50
ya işte yanılırız diye çok beklenti oluşturmak istemedi bence
Direkt tahminde bulunayım mı duymak isterim misin dedi baştan. Evet evet dedim. Kız dedi. Sonra odadan çıkarken eşim sordu oran kaç verirsiniz diye öyle dedi
O sırada eşim isim ne koysak diye konuşuyordu çünkü
Kadın şaşırmıştır aceleceliğimize

Yani ortada olunca ne oluyor anlamıyorum bişey diyiverin lütfen

Kızlaaarr kızmış kız kız kız detayları akşam yazıcam vaktim yok. Ama sizle paylaşmak istedim 3 kere sordum kesin mi diye kesin dedi
Ayyy gözünAydın canım. Rabbim gönlüne göre nasip etti ne güzel. Sağlıkla da kucağına al inşallah kuzum . Senin bir de oğlun vardı dimi? Yanlış hatırlamıyorum ?
Daha iyi olmana sevindim kuzum. Allah daha iyi etsin .

Yani ortada olunca ne oluyor anlamıyorum bişey diyiverin lütfen
Ortada olmuyor illa bir tarafa daha yakın oluyor. Konuma göre de kız/erkek yorumu yapılıyor.
Ramziye göre de kız çıktı bende.
-C-A-N-A-N- istatistiğini tutuyor aslında gelince yazar o.
Bizim grupta epey kişide tuttu sanki Ramzi.

Ay sorma neydi öyle çok şükür bu günüme gerçekten sürekli kusan midesi bulananların Allah yardımcısı olsun çok zor

Kızlaaarr kızmış kız kız kız detayları akşam yazıcam vaktim yok. Ama sizle paylaşmak istedim 3 kere sordum kesin mi diye kesin dedi
Ayyyy çok sevindimmmmm kızlarımız artıyor
Bize kendi bi dahakine isim belirleyin isimle çağıralım dedi var mı aklınızda isim

Ama kendisi tahminde bulunayım demiş siz ısrar etseydiniz tmmda %51 açıkçası biraz komik geldi doktorun yorumu hepimizede biliyoruz %50 kız %50 erkek başka seçenek yoki zaten

Ayyyy çok sevindimmmmm kızlarımız artıyor

Bize kendi bi dahakine isim belirleyin isimle çağıralım dedi var mı aklınızda isim
Benim yok ve şu an düşünmek de istemiyorum daha çok erken fikrim değişir diye. Ki net bile değil cinsiyet. Ama eşim susmuyor dünden beri sürekli isim söylüyor bu mu olsa bu mu olsa
Sanki 48 saatimiz var da isim koymak zorunda gibi davranıyor deli ya

Aiiyy benim kafamdan biri.Bende asla yapamam bebe bize uyacak mecbur

Heyecanlı bi tip. Bizde de ben öyleyim

Allah razı olsun canım çok duygulandırdın beni inşallah hayırlı haberler veririm Rabbimin izniyle hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza evlatlarımızı

Ay sorma neydi öyle çok şükür bu günüme gerçekten sürekli kusan midesi bulananların Allah yardımcısı olsun çok zor
Ya bulantı bile mahvediyor herşeyi hele bir de çıkarmak. Ya bizim komsunun kızı 8. Ayına kadar çıkartmış. Aman Allah bizlerden uzak etsin öylesi durumu . Sen yine kendini takip et canım hangisi dokunuyor onu bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…