Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen şimdi bir kaç gün hiç içmeyecem ilaçları. Sonra demir hapıyla başlayacam o dokunmazsa vitamine bakcam

Aiiyy benim kafamdan biri.Bende asla yapamam bebe bize uyacak mecbur
Ben de şimdiden yaz tatili planlıyorum sağlıklı bebişler nasip etsin Allah bize de güzel güzel gezelim.

Ya sizin de fikrinizi alayım kızlarım. Gerçi bu kurda k.çımı kırıp oturmam lazım da 6 aylık hamilelikte yurt dışı tatili yapılır mı
Tabi covid daha da artmazsa. Biz sağlıklı olursak.
Yeşil pasaportumuz çekmecede duruyor ve beni dürtüyor.
Covid öncesi çok güzel geziyorduk o zaman yeşil gelmemişti şimdi yeşil geldi ben hamileyim. Gitsek mi diye düşünüyorum valla duramıyorum sizce??

Kız o pipi dediğiniz nub bence o da kız

Doktorun sana ne yazacak bakalım bana da söylermisin ne kadar tutçak. Markadan kaynaklı muhtemelen ama çok yaa.. ilaçlar 400 tl muayene ücreti de 400 tl aylık 800 valla çok
Canım bana bugün ocean mummy ve avicenna d3 damla verdi.
Devletteki dr decavit ve fertamir demir şase vermişti bu decavit olanı bıraktırdı balık yağı yok içinde diye. Onun yerime ocean mummy verdi Toplam 124 tuttu.
Sen de bir sorarsın olmazsa, bir dahaki ay daha az alırsın.
Sendekilerde ne var canım? Listeyi okudum da anlamadım hangi takviyeleri yazmış tam olarak

Bence bebeği riske atmamalısın allah korusun bişey olsa hastalık kapsa vicdan azabını çekersin tatilin gözü çıksın dersin bebiş olsun birlikte pozlar vermiş olursunuz

ilk önce bir Öz Türkçe isim bir de Global isim düşünmüştük, global isimlere hep bi kulp buldular, yok ona öyle derler, buna böyle derler. Canımızdan bezdik sonra ansızın eşimle karar verdik Arden olsun dedik, herkese de koyduk ismini değiştirmiyoruz dedik o akşam oturup 3d printer'da ismine özel bi şey bastım ben fotosunu da herkese attım kimse bi şey diyemesin diye

şu an Arden oldu minik tospiğim inşallah cinsiyeti değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…