Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar yukarida olan kizimin 7+4 günlük ultrasyonu ve ramziye gore erkek olmasi gerekiyo vajinal ultrasyon ve tutmamis bende kizimda ramzicigim alttakide simdiki bebisim henuz bilmiyoruz cinsiyetini bu ramzicigime gore kiz olmasi gerekiyo bakalm ne cikcak

Eklentiler

• 86C11FC2-CFA4-4779-AB03-C21EF1FDF6D3.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 60
Oyyyy Ardenn

sorma yaa bizim de schengen vizemiz yandı pandemide

Çok güzelmiş adıyla büyüsün inşallah ardenin davetiyesini de görürüz inşallah

Bence bebeği riske atmamalısın allah korusun bişey olsa hastalık kapsa vicdan azabını çekersin tatilin gözü çıksın dersin bebiş olsun birlikte pozlar vermiş olursunuz
Yaa böyle okuyunca kötü hissettim
Ben şu an da iş sebebiyle sürekli dışarıdayımya, çok izole bir hayat yaşayamıyorum hep risk altındayım o yüzden o şekilde düşünemedim sanırım.

Haklısın canım oturalım toto üstüne

Ben mihra mihre Eslem esmira yada Feyza ismini bulmuştum ama benim koca beğenmedi. anlamları çok güzel halbuki
Benimki de asla beğenmiyor. Kura çekecez biz finale kalacak isimlerle bakalım kocanın istediği isim ne?
biz koyduk ismini
Yiaaaa yerim onu ben. Ne isim koyarsak koyalım balım kuşum falan dicem ben çok önemli de değil bakarsan
Canım bunu soru olarak bile kabul etmiyorum. Zira bu konuda düşünmen bile beni üzer tabii ki gidin!! Benim kocam gezmeyi hiç sevmiyor gelecek ay İstanbul’a gidecektim bırakmıyor hamilesin diyor kendi de götürmüyor manyak çocuk.
Sonuç olarak Hele kocan okeyse düşünme bile
Kız o pipi dediğiniz nub bence o da kız
Nub ben internetten baktım da pek anlamadım kafamı da yormadım valla bacak arasını gösterdi burda pipi olması lazım yok dedi allahım çok komikti bence

Yaaaa birşeyy olmazz yurtdışı tatilii offff hepte hayalimdir ama bakk hamileyken memleketime bile gitmek istiyorumm

Nub da ordaki gibi bi çıkıntı oluyor nubu yani. Dikse erkek eğikse kız ben nubu pek göremiyorum net olmazsa

Ben inan çarşıya bile gitmiyorum ben yıllardır karnımdaki meleğin hayalini kuruyorum onu gezmeye bilmem neye değiştirmem gezmeler kurban olsunlar bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…