Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nub Yukari dogru gozukuyor canim büyük itimalle erkek

Demek ki tutturamadiklarin da doktor o tuşa basmış cano
Kızlar kabızlık için ne önerirsiniz
Kuru kayısı kalmamış evde başka alternatif ne yapabilirim bugünlük?
Zeytinyağ limon kuzum.
Allah yardımcın olsun canım.
Bana da erkek gibi geldi canım.

Keşke ailelerin araya girmesine gerek kalmasa ama bazen mecbur kalınıyor anlıyorum seni canım.Hazır aranız düzelmişken eşine her zamankinden farklı ve güzel davranabilirsin. Birbirinize karşı olan önyargılarınızı daha kolay kaldırabilmeniz için.

Kızlar kabızlık için ne önerirsiniz
Kuru kayısı kalmamış evde başka alternatif ne yapabilirim bugünlük?
Magnezyum kullanıyormusun?Bende de kötü şekilde kabızlık var başından beri.Dr magnezyum kullanınca geçecek dedi bilmiyorum.Zeytinyağı içebilirsin.

Kızlaar neden böyle olumsuz düşüncelere daldınız Benim hem teyzemin kızına hem amcamın kızına down sendromu teşhisi konuldu ne çektiler hamilelikleri nasıl stresli geçti çocuklar doğdu down sendromu falan yok Allah büyük sağlıklı olmaları için dua edip beklicez o yüzden bu düşünceleri silip atın

Bu usglerden sonra Bebemin cinsiyeti değişirse büyük şok yaşarız dimi
23 ü yada 24 gitmeyi düşünüyorum doktor artık kesin söyler artık o kadar usg gördüm ki sayfada doktor demeden ben bile anlayabilirim herhalde
Hatta tahminde bulunmayacaktı.hocam ben söyleyeyim mi Kıza benziyor dediğimde, evet görüntü olarak kız şuan ama net diyemeyiz

Evet o yüzden Ramzi de vajinalle karın tersi yorum yapıyoruz

Vajinal normali gösteriyormuș karın ayna gibi tersini

Ama işte karından bakarken tek tuşla ayna gibi ters çevrilebiliyormuş görüntü, ben bilmiyordum.

Yani doktor belki de tuşa basılı veriyo bazılarımıza görüntüyü, nereden bilebiliriz ki?

.

Bende de iki tane karından var birinde kafa solda biri sağda.. ilkini herhalde vajinal görüntüye çevirdi, sonra çekileni çevirmedi

Değil mi yaa, artık biz bile anlar olduk.
Ama cidden sana erkek derse bomba olur
Ramzi tahminlerimi rafa kaldırırım valla.

.

Amiiiiiiin, inşallah canım benim.

Burada fetal DNA için %99 gibi bir orandan bahsediliyor.
Az önce ABD’de yaşayan bir arkadaşımla buluştuk, 1.5 yaşında kızı var. O da orada yaptırmış bu testi ve %95 doğruluğu var demişler.
Biz milletçe abartmayı seviyoruz biraz.

Tabi bu bile ikili testin yanında ciddi bir oran.

Şimdi sizin durumunuz biraz özel, eşin çok iyi yapmış. İnşallah bu testle içiniz rahatlar, amniyosenteze hiç gerek kalmaz.

Rabbim bu zamana kadar çektiklerinizin hürmetine sizin bu sefer yüzünüzü güldürsün, nur topu gibi bir evlat nasip etsin.

.

Oooyyyyy yesunlerr pipisiiniii
Bende birşey diyemiyorum aslında morall bozmayalım dertlenmeyelimm yapiyoruz test ama doktorun demesiyle onlem amaçlı yaptırüyoruzz ne çıkarsa çıksın elbetkii bizim evladımız ömrunun sonuna kadarda bakıcaz
Ama işte karından bakarken tek tuşla ayna gibi ters çevrilebiliyormuş görüntü, ben bilmiyordum.

Yani doktor belki de tuşa basılı veriyo bazılarımıza görüntüyü, nereden bilebiliriz ki?

.
Eee o zamann benimde sağdan gözüküyorsa o zaman solmudur yaniii

Kızlar dünkü randevuda doktor beni çok stresli görünce bol bol gezin dedi.
20 dakikalık yürüyüşler yapabilirsin, araç kullanabilirsin, sevdiğin insanlarla görüşebilirsin falan dedi.

Saat 8.30’da çıkmıştık evden, 23.30’da anca eve döndük.

Hızımı alamadım, bugün de kendimi öğleden sonra dışarı attım.
Arkadaşlarımla görüştüm falan, ohhhh çok iyi geldi.

Ve bilin bakalım ne yedim?
Kaşarlı tost ve patates.

Günlerdir o kadar bahsettiniz ki, menüde görünce aşerdim resmen.

Evlenirken tost makinesi almamıştım, onun yerine ekmek kızartma makinesi almıştım.
Hiç ihtiyaç da duymadık açıkçası.
Kahvaltıda kızarmış ekmek çok güzel oluyo.

Ama o kadar bahsi geçti ki, canım çekti.
Ohhhh, yedim ve rahatladım.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…