- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #19.301
Nub Yukari dogru gozukuyor canim büyük itimalle erkekSelam kızlar herkesin keyfi yerinde inşallah ben ancak okuyarak takip edebiliyorum sizleri hala:))
Ben cuma günüdür gittiğimde erkek dedi ama inşallah nubu değişir bazen çıkıntı kayboluyormuş yaöncelikle sağlıklı olsunlar tatbiki ama gönül isterdi 1 oğlum var 2. Kız olsun kısmet birde siz bakın bakalım 12+6 günlük görüntü
Demek ki tutturamadiklarin da doktor o tuşa basmış canoBu arada kızlar sağda solda falan diyoruz ama dün ne oldu biliyor musunuz?
Doktor bana hep vajinal bakıyordu ya, bu sefer karından göründü.
Vajinal ve karından görüntüler tam tersi oluyo. Vajinalde bebeğin kafası solda, karından sağda görünüyordu.
Doktor karından baktığı için, galiba diğerlerine uysun diye bi tuşa bastı ve görüntü vajinal gibi ters döndü.
.
Zeytinyağ limon kuzum.Kızlar kabızlık için ne önerirsiniz
Kuru kayısı kalmamış evde başka alternatif ne yapabilirim bugünlük?
Allah yardımcın olsun canım.Babam gelince konuşma yaptı yarında annem 1 hafta benimle kalacak nasip olursa.
Gitmedim ailesinin yanına da şuan kendisi tek gitti düzeldik ama her geldiklerinde ben strese giriyorum ve kavga ediyoruz eşime açık açık dedim sakinleşince ilk bebeğimi kaybettim kimse destek olmadı şimdi de üzülüyorlar dedim kimse demiyor yardım lazım mı diye zaten istemem de.
Bide gece makatımdan kan gelmesin mi çok korktum sabahta diş etimden umarım düzelir eşim.
Bana da erkek gibi geldi canım.Selam kızlar herkesin keyfi yerinde inşallah ben ancak okuyarak takip edebiliyorum sizleri hala:))
Ben cuma günüdür gittiğimde erkek dedi ama inşallah nubu değişir bazen çıkıntı kayboluyormuş yaöncelikle sağlıklı olsunlar tatbiki ama gönül isterdi 1 oğlum var 2. Kız olsun kısmet birde siz bakın bakalım 12+6 günlük görüntü
Keşke ailelerin araya girmesine gerek kalmasa ama bazen mecbur kalınıyor anlıyorum seni canım.Hazır aranız düzelmişken eşine her zamankinden farklı ve güzel davranabilirsin. Birbirinize karşı olan önyargılarınızı daha kolay kaldırabilmeniz için.Babam gelince konuşma yaptı yarında annem 1 hafta benimle kalacak nasip olursa.
Gitmedim ailesinin yanına da şuan kendisi tek gitti düzeldik ama her geldiklerinde ben strese giriyorum ve kavga ediyoruz eşime açık açık dedim sakinleşince ilk bebeğimi kaybettim kimse destek olmadı şimdi de üzülüyorlar dedim kimse demiyor yardım lazım mı diye zaten istemem de.
Bide gece makatımdan kan gelmesin mi çok korktum sabahta diş etimden umarım düzelir eşim.
Magnezyum kullanıyormusun?Bende de kötü şekilde kabızlık var başından beri.Dr magnezyum kullanınca geçecek dedi bilmiyorum.Zeytinyağı içebilirsin.Kızlar kabızlık için ne önerirsiniz
Yok canım daha vermedi doktor. 2 gündür oluştu benim.Magnezyum kullanıyormusun?Bende de kötü şekilde kabızlık var başından beri.Dr magnezyum kullanınca geçecek dedi bilmiyorum.Zeytinyağı içebilirsin.
Bu usglerden sonra Bebemin cinsiyeti değişirse büyük şok yaşarız dimiMaalesef, görünmüyo canım.
Ya bazı bebekler 6.haftada kesede tam sağda veya solda oluyo.
Bazılarının 12.hafta nubu çok net görünüyo.
Mesela benim bebeğimin nubu görünmedi, gerçi 11 ve 13’te gittim doktora.
Ama kesecekti yeri çok netti.
tupaaaaa bana özelden mesaj atmıştı, kesedeki yeri de nubu da o kadar barizdi ki.
Hem de cinsiyet kız olmasına rağmen erkenden söylemiş doktor.
Biz de görüntülerle tahmin ettik zaten.
.
Evet o yüzden Ramzi de vajinalle karın tersi yorum yapıyoruz
Vajinal normali gösteriyormuș karın ayna gibi tersini
Bende de iki tane karından var birinde kafa solda biri sağda.. ilkini herhalde vajinal görüntüye çevirdi, sonra çekileni çevirmediBu arada kızlar sağda solda falan diyoruz ama dün ne oldu biliyor musunuz?
Vajinal ve karından görüntüler tam tersi oluyo. Vajinalde bebeğin kafası solda, karından sağda görünüyordu.
Doktor karından baktığı için, galiba diğerlerine uysun diye bi tuşa bastı ve görüntü vajinal gibi ters döndü.
.
Bu usglerden sonra Bebemin cinsiyeti değişirse büyük şok yaşarız dimi
23 ü yada 24 gitmeyi düşünüyorum doktor artık kesin söylerartık o kadar usg gördüm ki sayfada doktor demeden ben bile anlayabilirim herhalde
Hatta tahminde bulunmayacaktı.hocam ben söyleyeyim mi Kıza benziyor dediğimde, evet görüntü olarak kız şuan ama net diyemeyiz
Bende de iki tane karından var birinde kafa solda biri sağda.. ilkini herhalde vajinal görüntüye çevirdi, sonra çekileni çevirmedi
Demek ki tutturamadiklarin da doktor o tuşa basmış cano
Biliyorum canım kağıtta yazılanları daha önce ıkı kere imzaladım o belgeyi ama şimdi ense kalınlığı yüksek çıktı doktor birsürü şey sıraladı zaten bu ense kalınlığı ve yaşımla ikili %90 yüksek riskli gelicektiya bekle 16.haftada amiyosentez yaptırın yada fetal dna dedi 24 saat ağladım eşim böle olmaz verelim kanı öğrenelim sonra önümüzdeki olacakları düşünelim dedi öylelikle kan verdim hile varmıdır yokmudur açıkcası bunu aklıma hiç getirmedim her nekadar duam kalbim bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünmek istesede o olumsuz ihtimali atamıyo insan aklından yoksa inan bu 15 gün benim ömrümden ömür gitti fetal dna %100 değil sadece ıkılıden daha yüksek tahmin amiyosentez den kolay ve risksiz olduğu için tercih ettik tüm kromozom bozukluğunu tabiki taramıyo yazıyo zaten formunda hangi kromozomsal hastalıklar için nekadar doğruluk payı verdiği inşallah tüm sonuç bekliyenler hayırlı sonuçlar alırız annelik her yönüyle hem delilik hem mutluluk ta zirvelik evlat dedinmi ana rahmine düştüğü günden son nefesine kadar evham stres hiç bitmiycek dediğin bi macera bu evhamlarımız maceralarımız hep olumlu bitsin inşallah hepimizin mutluluğuda sağlıklı doğumlarla taçlanır şuan için tem duam o
Yumurtayı ekmek yap cnm gayet rahat yeniliyorYarısını zorla yedim. Yok valla olmadı
Kızlar kabızlık için ne önerirsiniz
Aynen,aynen..Değil mi yaa, artık biz bile anlar olduk.
Ama cidden sana erkek derse bomba olur
Ramzi tahminlerimi rafa kaldırırım valla.
.
Oooyyyyy yesunlerr pipisiiniiiBu arada kızlar sağda solda falan diyoruz ama dün ne oldu biliyor musunuz?
.
Bende birşey diyemiyorum aslında morall bozmayalım dertlenmeyelimm yapiyoruz test ama doktorun demesiyle onlem amaçlı yaptırüyoruzz ne çıkarsa çıksın elbetkii bizim evladımız ömrunun sonuna kadarda bakıcazKızlaar neden böyle olumsuz düşüncelere daldınız Benim hem teyzemin kızına hem amcamın kızına down sendromu teşhisi konuldu ne çektiler hamilelikleri nasıl stresli geçti çocuklar doğdu down sendromu falan yok Allah büyük sağlıklı olmaları için dua edip beklicez o yüzden bu düşünceleri silip atın
Eee o zamann benimde sağdan gözüküyorsa o zaman solmudur yaniiiAma işte karından bakarken tek tuşla ayna gibi ters çevrilebiliyormuş görüntü, ben bilmiyordum.
Yani doktor belki de tuşa basılı veriyo bazılarımıza görüntüyü, nereden bilebiliriz ki?
.
Eee o zamann benimde sağdan gözüküyorsa o zaman solmudur yaniii
Onu da çok yemiyorum işteYeter o kadar da ya ben de asla balık yiyemiyorum napim olmuyorBalık diyince bile midem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?