Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ya işte bu örnekler o kadar fazla ki, onun için biz ikiliyi yaptırmak istemedik.
Fetal DNA belki yaptırılabilirdi, açıkçası aldırmayı düşünmediğim için şimdiden öğrenip tüm hamileliği stresle geçirme ihtimalini göze alamadım.

.

Bende aynı şeyi düşünüyorum şahsen

Maalesef, görünmüyo canım.

Ya bazı bebekler 6.haftada kesede tam sağda veya solda oluyo.
Bazılarının 12.hafta nubu çok net görünüyo.

Mesela benim bebeğimin nubu görünmedi, gerçi 11 ve 13’te gittim doktora.
Ama kesecekti yeri çok netti.

tupaaaaa bana özelden mesaj atmıştı, kesedeki yeri de nubu da o kadar barizdi ki.
Hem de cinsiyet kız olmasına rağmen erkenden söylemiş doktor.
Biz de görüntülerle tahmin ettik zaten.

.

İnş canım inş haklısın güzel düşünmek lazım

İnş canım inş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Haklısın canım detaylıda herşey çıkıyor benimde detaylıda çıkmıştı zaten o zamana kadar herşey yolundaydı. Bana bunu dayatınca doktorlar ister istemez gerdiler. Neyse daha fazla bebeğimi üzmeyeyim. Kendileri önlem amaçlı diyor yaptıralım bakalım neyin önlemi

Hayırlısı olsun kaldı surda 25 günüm sağol canım ugrastirdim senide

Aynen öyle canım, doktorun yaptır dediyse size bırakmadıysa hiç kafanı karıştırma.
Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

.

E bebekten aldım ben sitesinde bitmişti ama. Daha deneyemedim ama kaç gündür bulantı falan olunca. Ama Balkiz94 memnundu

İki doktorumda söyledi zaten 2linin ve 3lünün %30lardaymış güvenilirliği. Çoğu doktor anneyi strese sokmaktan başka bişi değil pek güvenirliği yok yaptırmayın diyorlar. Amiyosentez ve ayrıntılı en güvenli testler

Aynen öyle canım, doktorun yaptır dediyse size bırakmadıysa hiç kafanı karıştırma.
Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

.

Amin canım inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Bugün kek günü galiba:)

Bu arada kızlar sağda solda falan diyoruz ama dün ne oldu biliyor musunuz?

Doktor bana hep vajinal bakıyordu ya, bu sefer karından göründü.

Vajinal ve karından görüntüler tam tersi oluyo. Vajinalde bebeğin kafası solda, karından sağda görünüyordu.

Doktor karından baktığı için, galiba diğerlerine uysun diye bi tuşa bastı ve görüntü vajinal gibi ters döndü.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…