Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Onu da çok yemiyorum işte balık bende yiyemiyordum bugün ilk defa annem yaptı yedim bol limonla sevindim valla

Ben de çok nadir yiyorum.
Dün annem fırında somon yapmıştı, yerken çok güzeldi.
Ama yedikten sonra kokudan biraz midem bulandı.

Sanırım küçük balık yemek gerekiyor demiştiniz.
Bir ara niyetlendim, yağlı kağıdın üstünde sadece una ve tuza bulayıp yağsız hamsi yapayım dedim.

Ama dünkü kokudan sonra anladım ki hayatta evde balık yapamazmışım.

.

İşin garibi ben ekmek de yiyemiyorum ya ekmek aşırı yerken şimdi bi lokma ancak ama denerim öyle mutlaka

Aaa, bak şey yapıyorlar.
Yulafı rondoda un haline getirip yumurtayla omlet yapıyorlar.
Böyle yumurta gibi değil de daha sert bir şey oluyo.
Krep gibi de değil.

Tam analatamadım ama onu belki yiyebilirsin.

.

Yok yok evde deneme bile balkonda kızarttı ama ilk içeri geldiğinde balık yiyemem dedim sonra Allahtan geçti. Çok mutlu oldum yiyebildiğime valla.

Küçük balık öneriliyor evet. Ama doktorum bana somon dedi özellikle. Bende onu sevmiyorum

Ben sadece zorlayarak somon yiyebiliiyordum ama cuma doktoruma sordum hayır somon da yeme şu an zararlı küçük balık yemelisin dedi.

Ben de bir süre balık defterini kapama kararı aldım

Sipariş etmeyi denedim, eşim balkonda yaptı onu denedim yok yiyemiyorum. Zaten somon dışında normalde de ben evde balık yapamıyorum hep hassas olduğum bir kokuydu şimdi kırmızı çizgim

Bana 2 doktorum da somon ve küçük balık yiyebilirsin dedi. Somonu da öneriyorlar canım.

Somonun zararlı olduğunu bilmiyorum canım, civa oranı en yüksekler listesinde değil.

Ama civa seviyesi en düşük olanlar da küçük balıklar.

Yani çok zararlı olmasa da aşırı da faydalı değil benim anladığım.

.

Canım ben de aynı durumdayım. Keainlikle mümkün değil yemem. Evde bahsini dahi açtırmıyorum. Ama bir iki hafta sonra bira toparlayınca ilk dışarda yemeyi deneyeceğim. Açıkhavada oturup pişmiş olarak önüme gelirse beelki hamsi yiyebilirim gibi hissediyorum. Sen de evde pişirmeyi deneme bence. Balkonda bile çok kokuyor. Bir de bulaşıkları falan da kokacak. Hiç hazır değilim şahsen kendi adıma‍♀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…