Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet o yüzden Ramzi de vajinalle karın tersi yorum yapıyoruz

Vajinal normali gösteriyormuș karın ayna gibi tersini

Ben ıslak kek yapcam önce dinlene dinlene bi temizlik yapmayı planlıyorum
keşke birlikte kek çay saati yapabilsek kızlar
Görüntülü konuşma olsa burda keşke çay saati yapardık kendimize ayy düşünemiyorum hepimizin görüntülü konuştuğunu saatlerce sürer herhalde

Önceki yaşadıklarım sanırım. Oyüzden şuanki durumlarda gerdi beni açıkcası

Anladım. Ama sana bir şey söyleyim hiçbir sorun çıkmayacak hepimiz sağlıcakla alıcaz bebeklerimizi bak demişti dersin. Burda her gün birimiz doğurcak belki günde iki doğum görcez. İçini ferah tut her şey yolunda gidecek allahın izniyle
Kızlaaaaaar haşlanmış yumurta yemeyi deneyecem dua edin yeyim

Kız ne hale geldik ne için dua istiyom
Yiyebildin mi? Okuyunca midem bulandı kek falan diyince hiç bulanmıyor nedense

Ben çok severdim başlarda 2 3 kere yedim sonra yok asla yiyemedim. Sürekli tost yiyorum sabahları. Bugün bakalım yerim inşallah
Benim gibi bir tostçu dahaHamilelikten sonra tost yiyemicez uzun bi süre:) En sevdiğimiz şeylerden tiksiniyoruz. Hoşlanmadığımız tüketemediğimiz yiyecek ve içecekler daha çok isteniyor.

Babam gelince konuşma yaptı yarında annem 1 hafta benimle kalacak nasip olursa.
Gitmedim ailesinin yanına da şuan kendisi tek gitti düzeldik ama her geldiklerinde ben strese giriyorum ve kavga ediyoruz eşime açık açık dedim sakinleşince ilk bebeğimi kaybettim kimse destek olmadı şimdi de üzülüyorlar dedim kimse demiyor yardım lazım mı diye zaten istemem de.
Bide gece makatımdan kan gelmesin mi çok korktum sabahta diş etimden umarım düzelir eşim.

Cnm geçmiş olsun..
Geç yemek yersem Biraz yüksek yastıkla yatıyorum ben bu durumlarda azıcıkta olsa kurtarıcı oluyor

Selam kızlar herkesin keyfi yerinde inşallah ben ancak okuyarak takip edebiliyorum sizleri hala:))
Ben cuma günüdür gittiğimde erkek dedi ama inşallah nubu değişir bazen çıkıntı kayboluyormuş yaöncelikle sağlıklı olsunlar tatbiki ama gönül isterdi 1 oğlum var 2. Kız olsun kısmet birde siz bakın bakalım 12+6 günlük görüntü

Eklentiler

• 15FE7C98-DFF2-4958-AB83-8CF886A73C6B.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 54
Yarısını zorla yedim. Yok valla olmadı

Benim gibi bir tostçu dahaHamilelikten sonra tost yiyemicez uzun bi süre:) En sevdiğimiz şeylerden tiksiniyoruz. Hoşlanmadığımız tüketemediğimiz yiyecek ve içecekler daha çok isteniyor.
Benim çok şey de var yiyemiyorum çoğu şeyi hep bi tiksinme hali

Reactions: Jou
Kuzu peki süt yumurta yulaf mantar biber peynir gibi öyle omletimsi yapsan yiyebilir misin? Yumurtalı ekmek falan.
Haşlama ben de yiyemiyorum ama böyle sebzeli, Menemen tarzı nispeten daha rahat oluyor
Menemen içinde falan yiyorum. Sadece yapınca omlet yiyemiyorum peynir falan katınca az biraz yiyorum

Biliyorum canım kağıtta yazılanları daha önce ıkı kere imzaladım o belgeyi ama şimdi ense kalınlığı yüksek çıktı doktor birsürü şey sıraladı zaten bu ense kalınlığı ve yaşımla ikili %90 yüksek riskli gelicekti ya bekle 16.haftada amiyosentez yaptırın yada fetal dna dedi 24 saat ağladım eşim böle olmaz verelim kanı öğrenelim sonra önümüzdeki olacakları düşünelim dedi öylelikle kan verdim hile varmıdır yokmudur açıkcası bunu aklıma hiç getirmedim her nekadar duam kalbim bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünmek istesede o olumsuz ihtimali atamıyo insan aklından yoksa inan bu 15 gün benim ömrümden ömür gitti fetal dna %100 değil sadece ıkılıden daha yüksek tahmin amiyosentez den kolay ve risksiz olduğu için tercih ettik tüm kromozom bozukluğunu tabiki taramıyo yazıyo zaten formunda hangi kromozomsal hastalıklar için nekadar doğruluk payı verdiği inşallah tüm sonuç bekliyenler hayırlı sonuçlar alırız annelik her yönüyle hem delilik hem mutluluk ta zirvelik evlat dedinmi ana rahmine düştüğü günden son nefesine kadar evham stres hiç bitmiycek dediğin bi macera bu evhamlarımız maceralarımız hep olumlu bitsin inşallah hepimizin mutluluğuda sağlıklı doğumlarla taçlanır şuan için tem duam o

Ben ben.
Her türlü görüyorum Reklam gibi birinden birine geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…