- 2 Ağustos 2013
- 38.845
- 131.943
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #19.281
Evet o yüzden Ramzi de vajinalle karın tersi yorum yapıyoruzBu arada kızlar sağda solda falan diyoruz ama dün ne oldu biliyor musunuz?
Doktor bana hep vajinal bakıyordu ya, bu sefer karından göründü.
Vajinal ve karından görüntüler tam tersi oluyo. Vajinalde bebeğin kafası solda, karından sağda görünüyordu.
Doktor karından baktığı için, galiba diğerlerine uysun diye bi tuşa bastı ve görüntü vajinal gibi ters döndü.
.
Görüntülü konuşma olsa burda keşkeBen ıslak kek yapcamönce dinlene dinlene bi temizlik yapmayı planlıyorum
keşke birlikte kek çay saati yapabilsek kızlar
Önceki yaşadıklarım sanırım. Oyüzden şuanki durumlarda gerdi beni açıkcası
Yiyebildin mi? Okuyunca midem bulandıKızlaaaaaar haşlanmış yumurta yemeyi deneyecem dua edin yeyim
Kız ne hale geldik ne için dua istiyom
Buradaki gırgır asla bitmiyoGörüntülü konuşma olsa burda keşkeçay saati yapardık kendimize ayy düşünemiyorum hepimizin görüntülü konuştuğunu saatlerce sürer herhalde
Benim gibi bir tostçu dahaBen çok severdim başlarda 2 3 kere yedim sonra yok asla yiyemedim. Sürekli tost yiyorum sabahları. Bugün bakalım yerim inşallah
Babam gelince konuşma yaptı yarında annem 1 hafta benimle kalacak nasip olursa.Ayyyy aynı eşimin eski hali o boşanırım aldırırım geç canım bunları boş boş konuşuyor.O çocuk doğsun bakalım nasıl özleyecek sen sabırlı ol biraz. Hassas dönemdesin anlayış bekliyorsun çok normal. Ama bazen ayarları kaçıyor işte.Sen böyle zamanlarda sinirden söyledi de geç.Geçen yazmıştın normalde iyi davranır dolduruşa geliyor diye.
Cnm geçmiş olsun..Yeni bir sorunla merhaba reflü
Rüyamda resmen savaştım. Rüyamda oluyor sandım yani garip bi şekilde midem bulanıyor sanıyorum değil boğazıma bişey gelip gidiyor. Bi uyandım değişik bişey oluyor.
Sanırım yeyip yatmaktan oldu bi kaç gündür yediğim iki lokma sonra hemen vur kafayı yat tabi nolacaktı
Yarısını zorla yedim. Yok valla olmadı
Anladım. Ama sana bir şey söyleyim hiçbir sorun çıkmayacakhepimiz sağlıcakla alıcaz bebeklerimizi bak demişti dersin. Burda her gün birimiz doğurcak belki günde iki doğum görcez. İçini ferah tut her şey yolunda gidecek allahın izniyle
Yiyebildin mi? Okuyunca midem bulandıkek falan diyince hiç bulanmıyor nedense
Kuzu peki süt yumurta yulaf mantar biber peynir gibi öyle omletimsi yapsan yiyebilir misin? Yumurtalı ekmek falan.Yarısını zorla yedim. Yok valla olmadı
Hangi buhar makinesi hele bana da söyleyinE bebekten aldım ben sitesinde bitmişti ama. Daha deneyemedim ama kaç gündür bulantı falan olunca. Ama @Balkiz94 memnundu
Benim çok şey de var yiyemiyorum çoğu şeyi hep bi tiksinme haliBenim gibi bir tostçu dahaHamilelikten sonra tost yiyemicez uzun bi süre:) En sevdiğimiz şeylerden tiksiniyoruz. Hoşlanmadığımız tüketemediğimiz yiyecek ve içecekler daha çok isteniyor.
Öyle yaptım bende artık diktim yastığı zorla uyudumCnm geçmiş olsun..
Geç yemek yersem Biraz yüksek yastıkla yatıyorum ben bu durumlarda azıcıkta olsa kurtarıcı oluyor
Menemen içinde falan yiyorum. Sadece yapınca omlet yiyemiyorum peynir falan katınca az biraz yiyorumKuzu peki süt yumurta yulaf mantar biber peynir gibi öyle omletimsi yapsan yiyebilir misin? Yumurtalı ekmek falan.
Haşlama ben de yiyemiyorum ama böyle sebzeli, Menemen tarzı nispeten daha rahat oluyor
Oda nemlendiricisi bu Deerma F301 aldım.Hangi buhar makinesi hele bana da söyleyinodaya verilen mi ağza takılan mı ikisinden de almayı düşünüyorum ben
Yeter o kadar da ya ben de asla balık yiyemiyorum napim olmuyorMenemen içinde falan yiyorum. Sadece yapınca omlet yiyemiyorum peynir falan katınca az biraz yiyorum
Biliyorum canım kağıtta yazılanları daha önce ıkı kere imzaladım o belgeyi ama şimdi ense kalınlığı yüksek çıktı doktor birsürü şey sıraladı zaten bu ense kalınlığı ve yaşımla ikili %90 yüksek riskli gelicektiKuzum bizim dün imzaladığımız kağıt 2’li test içindi.
Hatta bir nüshası bende.
Down sendromlu olması halinde doğurmayı kabul ediyorum siye yazıp imzaladım.
Yani şunu anlıyorum, 2’li test sadece Down sendromunu araştırıyo.
Ayrıca içindeki bir maddede aynen şu yazıyo.
“Down sendromunun taramasında 18-22 haftalar arasında detaylı ultrasonografi yapılması da aynı kandan yapılan tarama testleri gibi sadece riskli grubu saptamak için kullanılır. Ancak riskli grubu saptama oranı %80 civarındadır.”
Yani ultrasonografi Down sendromu tanısı koymak için yetersiz diyemeyiz.
Zaten tüm genetik hastalıklar ultrasonografide anlaşılır gibi bir şey demedim ben.
Mümkün değil öyle bir şey.
Ama şu fetal DNA’nın da tüm genetik hastalıkları taradığını hiç düşünmüyorum.
Hatta şöyle bir şey daha ortaya atayım, bu ülkede sahte diploma ile senelerce ameliyatlara giren insanlar var.
Kanı ABD’ye gönderdik diye 5000 lira alıp sahte bir rapor çıkarmak pek de zor olmasa gerek.Hiç ama hiç güvenim yok.
.
Ben ben.Kızlar günaydın, gebelikte kabuslar gören var mı bazen çok kötü rüyalar görüyorum. Biraz bakındım gebelikte hormanlar yüzünden görülebiliyormuş. Dua falan okuyorum yatmadan zaten. Var mı böyle yasayan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?