Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
valla eşim yaptırırken "eşim hamile, ona göre yapın" diyo, artık onların vicdanına kalmış

bak ben hem memorial hem bahçeci'nin sayfasından hangi balıklar yenir onu ekran görüntüsü aldım

Süper, ben de aldım ekran görüntüsü.

Yalnız 1 porsiyon avuç içi kadar mıymış?
Ben onunla hayatta doymam ki.

Dün 4 avuç somon yemişimdir.

.

Sardalya da deneyeyim, istavrit biraz kılçıklı.
Şimdi hamile hamile kılçık batmasıyla uğraşmayayım.
Öksüremem de rahat rahat.

Z

Aa karides yasak değilmiymiş yasak sanıyordum ben. Midem düzelince hemen bi cızlama çok sevaba girdin Özgecim

valla internette çok bilgi var ama hastanelerinki yanlış olmaz diye düşündüm biz hep somonla hamsi alıyoruz ama hastanelerinki doğrudur diye düşünüyorum

Yok kuzum canım da istemiyor işte sıkıntı orda

Bende nette okuduğum kadarıyla büyük balık önerilmiyor civa daha çok barındırdığı için. Benim doktor da özellikle somonu deyince şaşırmıştım. Ha zaten sevmem ben somonu da

Yaa çok teşekkür ederim canım inş inş o güzel günleri hepimiz görürüz

İnstadan geliyorum bu hatunun 18 haftasıyla benim 12 hafta yarışır sizde durumlar nasıl
Ay ben çeksem şok olursunuz gerilcek yeri kalmadı kendimi bildim bileli 43-45 kiloyum herhalde iç karında yok bebek gaz derken benim kocaman karnım oldu ben düşünemiyorum ilersini böyle gergin yani zor buyuyo hissediyorum yer yok gibi kesin kurak çöller gibi çatlaklarım olcak şimdiden güreşçi gibi yağlanması lazım

Aaa bende tam tersi somon yiyordum o daha iyi diye ben en iyisi hamsi yiyeyim :)

Ben bugün yedim ilk defa. Annemin zoruyla limonu çok sıktım. Çok şükür öyle şey olmadı başlarda feciydim öğürüyordum ama şimdi midem bi allak bullak oldu bulantı da değil de. Hoşlanmadı sanırım

Karadenizlilerin mezgite yorumları hep aynı sevmiyorlar tanıştıklarım hep. Sen seviyor musun? Tadına ben bayılıyorum cillop gibi
Aynen aynen Burada balık hamsi istavrit palamuttur

Ayyy benim de en sevdiğim balıktır
Onun haricinde hamsi barbun çinekop severim.
Diğer balıkları hiç aramam yemem de..

Bende ekmeği hiç kesemedim bu zamana kadar. Ama şimdi ağzımda büyüyor günlük yediğim ekmek çeyrek ancak eder heralde

İşin garibi ben ekmek de yiyemiyorum ya ekmek aşırı yerken şimdi bi lokma ancak ama denerim öyle mutlaka

Aa ne güzel ekmek yiyemiyorsan bende ekmek yerine yulaf kepeğinden krep yapıyorum oda güzel oluyor en azından daha sağlıklı diye düşünüyorum. Ne oldu bu arada yumurta yiyebildinmi kaçırdım ben :)

İnstadan geliyorum bu hatunun 18 haftasıyla benim 12 hafta yarışır sizde durumlar nasıl
Bu göbekmi ya benimki uzun zamandır böle olmadı bu kızın doğum benim ki kadar olur belki bende 2 sezeryan göbeği var üstüne bide 78 kiloyum boyum 1.70 ama aşşağı sallanan koca bi göbeğim var zaten iç karnım dar büyük ihtimalle çok iri oluyorum ben son aylarımda karnımdan yatamıyorum resmen hadi son aylar gelsin nst ler uykusuzluklar son anda çatlamalar hastane çantaları onları konuşalım yaaa

Kaç çıktı ense kalınlığı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…