Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnstadan geliyorum bu hatunun 18 haftasıyla benim 12 hafta yarışır sizde durumlar nasıl
Benim daha bile büyük olabilir 18 indekinden benimki daha çok top gibi çıkık yayık değil. Bence bu hatunun kızı olacak bizim orda öyle derler yayıksa karın kız

Başladın mi yağlanmayaay koptum ya şimdi her yağ sürüşümde aklıma güreşçi gibi benzetmesi gelecek hajsjsjsj
Aynen aynen Burada balık hamsi istavrit palamuttur

Ayyy benim de en sevdiğim balıktır
Onun haricinde hamsi barbun çinekop severim.
Diğer balıkları hiç aramam yemem de..
Eşimin annesi bizde kaldı bir ay bir gün hamsi tava bir gün hamsi buğulama bir gün fırında hajsjshsh hiç bıkmıyorlar ay dedim yeter yemeyelim daha
Ya kılçıklı balıkları ben de sevmiyorum yiyemiyorum ki batıyosevenleri de anlamıyorum
Su an bende 18. Haftası gibiyim inşallah sağlıkla devam eder de
Edecek daha iyi misin?

Aa ne güzel ekmek yiyemiyorsan bende ekmek yerine yulaf kepeğinden krep yapıyorum oda güzel oluyor en azından daha sağlıklı diye düşünüyorum. Ne oldu bu arada yumurta yiyebildinmi kaçırdım ben :)
Yarısını zorla yedim. Ya yumurta da aynı soğan gibi garip kokuyor olmadı valla

Ekmek yemek istiyorum ama doymuyorum diğer türlü

Sardalya

Evet ben başladım doktorum son gittimde yağa başla dedi oda korktu herhalde 5-6 kilo aldım ben hayatta balık yemezdim hemde hiç yani simdi deli gibi hamsi yiyorum kokusu çok güzel gelio

Yarısını zorla yedim. Ya yumurta da aynı soğan gibi garip kokuyor olmadı valla

Ekmek yemek istiyorum ama doymuyorum diğer türlü

Yanında turp havuç bol peynir yiyince anca doyuyorum bende ya. Ama iyi bir başlangıç yarım yumurta. Daha sonra tamını yersin bence sen :)

Hamile yastıklarından almış mıydın çok öneriyorlar
Evet ben başladım doktorum son gittimde yağa başla dedi oda korktu herhalde 5-6 kilo aldım ben hayatta balık yemezdim hemde hiç yani simdi deli gibi hamsi yiyorum kokusu çok güzel gelio
Hamsinin kokusunu beğenen biriyle ilk defa karşılaşıyorum desem

Valla başlarda güzel yiyordum sonra gitti. Uzun bi süre haşlanmış denemem çok zorla yedim inan görsen

Başka türlü denersin olmadı omletin bir sürü çeşidi var sevdiğin şekilde birde öyle denersin. Olmuyorsada çok zorlamazsın artık. Elbet geçecek bu durumlar:)

bende annemde kalıyorum bir kaç haftadır her hafta hamsi yedik

Başka türlü denersin olmadı omletin bir sürü çeşidi var sevdiğin şekilde birde öyle denersin. Olmuyorsada çok zorlamazsın artık. Elbet geçecek bu durumlar:)
Aynen menemende falan yiyorum Allahtan o şekilde idare ediyorum aynen geçecek de ne zaman geçecek acaba

Bende nette okuduğum kadarıyla büyük balık önerilmiyor civa daha çok barındırdığı için. Benim doktor da özellikle somonu deyince şaşırmıştım. Ha zaten sevmem ben somonu da

Aaa bende tam tersi somon yiyordum o daha iyi diye ben en iyisi hamsi yiyeyim :)
Kızlar yanlış yönlendirmek hiç istemem siz yine doktorunuza danışın.

Eşim beni şikayet ediyordu balık yemiyor sadece 2 kez somon yedi diye. Yok küçük balık yemelisin somon yeme dedi. Ama kendi doktorunuz ye diyorsa yiyin.

Rahatlıkla yiyo olsam yine yerin ben de.

Zaten yemiyorum ben sorun yok

Haklısın soracağım doktora hep unutuyorum ya. Olmadı yarın mesaj atayım. Haftada 2 gün yemeye çalışıyorum normalde

rollercoaster bu arada hindistan cevizi yağını kullanıyorum araya bulantı girince yazamadım

Ya ne güzel nemlendiriyor yaaa 24 saat olacak hala yumuşacık karnım Sen de memnun musun?

benimki su gibi olmuştu dokaba koydum sonra unuttum ahahaa iyi ki hatırlattın

Arkadaşlar balık konusunda bak bu sayfa oran oran güzel yanı

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-12-21-36-55-944_com.android.chrome.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2021-12-12-21-36-50-392_com.android.chrome.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2021-12-12-21-36-44-239_com.android.chrome.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…