Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kaç çıktı ense kalınlığı acaba
2.8 2.7 falan ölçtü sonra ensesi kalın yani 3.0 mm ölçüyorum en az dedi 2.5 u geçmesini istemiyolarmış
rollercoaster bu arada hindistan cevizi yağını kullanıyorum araya bulantı girince yazamadım

Ya ne güzel nemlendiriyor yaaa 24 saat olacak hala yumuşacık karnım Sen de memnun musun?
Bende link istiyorum hangi öarka Hindistan cevizi yağı kullanıyosunuz kızlar

2.8 2.7 falan ölçtü sonra ensesi kalın yani 3.0 mm ölçüyorum en az dedi 2.5 u geçmesini istemiyolarmış

Aldığımız buydu canım

sweetgirlcandy önermişti, onun önerisiyle almıştım ben şimdi baktım pahalanmış istersen indirimi bekle, biz aldığımızda 39 liraymış

valla eşim yaptırırken "eşim hamile, ona göre yapın" diyo, artık onların vicdanına kalmış

bak ben hem memorial hem bahçeci'nin sayfasından hangi balıklar yenir onu ekran görüntüsü aldım
Aslında en mantıklı olanı yapıyorsunuz Özge ablada benimdedisardaki yağlarla midemin kavgasi var. Hemen yanma yapar o yüzden bende pek güvenemiyorum.
Listede mezgit var onu dip balığı diye biliyorumben çok severim süt gibi geliyo tadı yumuşacık
Bir araştırmak lazım. Gerçi zaten yiyeceğimiz el kadar ondan da bir şey olacağını sanmıyorum
Mezgit dip balığı canım bende ilk başlarda almıştım sonra duyunca vazgeçtim en iyisi hamsiden devam.yalniz bende normalde yiyordum şimdi yiyemiyorum
İnstadan geliyorum bu hatunun 18 haftasıyla benim 12 hafta yarışır sizde durumlar nasıl
Hahaha ne 18 i belki 20. haftasıyla benim 14 kapışıyor.

İyi diyeyim iyi olayım kuzum sancılar devam Çarşamba bakacağız bakalım belki de genişlediği için oluyordur gerçekten de. Artık düşünmüyorum Rabbim ömrünü vermişse zamanında doğar inşallah

Eveeet, çok tatlı değil mi?

Renklerin cinsiyetinin olmaması, oğlumun elinin pembe olmak zorunda olduğu anlamına gelmiyor tabii ki.
Hemen değiştirip yeşil yaptım.

.

ahahaa ben de sarı yaptım yesinler onların minicik ellerini ayaklarını, tırnaklarımız kadar yaa

çok da komik; demiş ki bebeğiniz şu an bi avakoda kadar, ama onu gibi yeşil ve lapa gibi değil

Benimde 14 haftalık 2.6 çıktı biraz üst sınırda diyorlar

ahahaa ben de sarı yaptım yesinler onların minicik ellerini ayaklarını, tırnaklarımız kadar yaa

çok da komik; demiş ki bebeğiniz şu an bi avakoda kadar, ama onu gibi yeşil ve lapa gibi değil

Evet yaa, ben de aynısını düşündüm.
Şöyle bir ölçtüm, aman Allahım.
Tırnağım kadar eli resmen.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…