Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktorum bana balığı yasakladı. Şuanki balıklar ilaclı vs sağlıklı olmadıkları için. Yiyeceksem de küçük balık değil çinko oranı düşük olanlardan tercih ediyorum. Küçük balıkların çinko oranları yüksek oluyormuş bu da bebek açısından sağlıklı bir durum değilmiş, balık seçerken çinko oranlarına göre tercih yapılması gerektiğini biliyorum o yüzden söylemek istedim. Sırf bu sebepten dolayı uzun zamandır balığa hasret kaldım şahsen şimdilik balık yağı takviyeleriyle idare ediyorum

Çinko yazmışim pardon civa olacaktı doğrusu.

Haydaaaaa, buyur burdan yak.
Ya bu doktorlar niye başka başka şeyler söylüyolar.

.

Haydaaaaa, buyur burdan yak.
Ya bu doktorlar niye başka başka şeyler söylüyolar.

.
Aynen ama benim başka bir doktorum daha balık yeme bu zamanda şimdi hamilelikte boş ver demişti. Iyi balık bulursan al diyecem ama o da yoktur ki demişti. Bu arada civa yerine yanlışlıkla çinko yazmışım onu sonradan düzelttim :)

Benimde 14 haftalık 2.6 çıktı biraz üst sınırda diyorlar
İnşallah hiç bişey çıkmıycak hayırlı sonuçlar alalım sağlıkla kucağımıza almak nasip olur evlatlarımızın Senin yaş kaç bilmiyorum da ben 37yaş mayısda 38 olucam yaş riskin var dedi falan neyse dua edicez Rabbim büyük elini karnına koy bol bol YA MUSAVVİR çek kusursuz şekillendiren Rabbim azadan noksansız sağlıkla nasip etsin inşallah

Bende 35 olacağım bendede yaş riski olduğunu söylediler. Sağlıkla İnş kucağımıza alırız

Küçük balıklar yüzey balığı olduğundan civa oranı az, büyüklerin çok diyorlar.
Hiç anlamadım.

Yani günümüzde baktığımız zaman en masumu balık gibi geliyo bana.
Tavuk ve inekler yemle besleniyor sonuçta.

Balık, denizde ne bulursa yiyo, daha doğal değil mi?

.

benimki de haftada 2 gün mutlaka yemelisin demişti

Günaydın cottoncum, hadi bebişle kavuşmaya
Jou tatlımm günaydın. Güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın canım hayirli haberlerle gel inşallah
Günaydın cnm hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Yerim senin minik kalbini yaz bize Çıkar çıkmazzzz
Oooyyyyu ölürümm sizeee internetim yokmuş ya hemende haber veremedim yaaa şini geldim eve ikili taramada verdik genede çıksın aradan dedik
Doktor baya baktı ensesii agzı burnu kafası bacakları elleri cok güzel gelişmiş dedi doktorr baya sağlıklı dedii cok şükürrr küçücük midesini bile gördük yaa ooyyyyy
Gelelim cinsiyeteee cok komikti ya
Doktor 15 dkkadırr uğraşıyorr yokk öksüyorum yok bir iki hareket etti ama yok yanii dönmüyorrr oturmuş totosunun üstüne bi güzelde kapatmış nubunuu göstermem diyo erken diyorr resmen namıslı çıktı evladımm
Ama cokguzel poz verdi ağzı burnu bana dönmüş

aiyy hadi gözün aydın gördün tontiğii midesini yesinler santimlik boyuyla midesi var acaba kız mı ne zaman bi sonraki randevu

Totosunu çakarız ki kızlar cinsiyeti göstermiyor diyorlar ama bakalım hayirlisi olsun da sağlıklı olması en güzel haber
Hadi darısı başıma

Totosunu çakarız ki kızlar cinsiyeti göstermiyor diyorlar ama bakalım hayirlisi olsun da sağlıklı olması en güzel haber
Hadi darısı başıma
Evett sağlıkli olsun da tabiii insan merka ediyor bendd alişveriş etsem yavaştan
Şimdii seni beklicezz çarsambayaaa ooohhhhh hep 2 evlat görmüş olcannn onlar hepten baldan tatlıdırr yavvv dovmeseler birbirine iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…