Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evett sağlıkli olsun da tabiii insan merka ediyor bendd alişveriş etsem yavaştan
Şimdii seni beklicezz çarsambayaaa ooohhhhh hep 2 evlat görmüş olcannn onlar hepten baldan tatlıdırr yavvv dovmeseler birbirine iyi
Bende ondan korkuyorum allah korusun kolik olmasınlar da randevu ne zaman bir dahaki

Reactions: Jou

Oyyyyyyyyyyy maşallah, güzel de gelişmiş bebiş ne güzel.
Bak sen şu cimcimeye, bir de göstermiyomuş.
Maşallah, pozlarını sevsinler.

.

Oyyyyyyyyyyy maşallah, güzel de gelişmiş bebiş ne güzel.
Bak sen şu cimcimeye, bir de göstermiyomuş.
Maşallah, pozlarını sevsinler.

.
Sorma canancim çok uğraştık ama yok yanii inat ettii bu kesin kız yanii erkek olsa bukadar gizlemezz di sanki

Cano çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilegin için kalkıp gece gece tost yedim işe yaradı.

Bu arada balık konusunu şu şekilde özetleyebilirim. Bir ara yaşanan musilaj nedeniyle balıklardan uzak durun dediler. Belki arkadaşın doktoru o sebeple yemeyin demiştir. Yalnız benim de bildiğin kadariyla bu olaydan en etkilenenler dip balıkları ve marmara da yetişen balıklar oldu. Bu sebeple alırken özellikle Karadeniz hamsi olursa hem civa oranı yok denecek kadar az çünkü hamsiler yüzey balığı hemde Karadeniz de bildiğim kadarıyla musilaj sorunu yaşanmadı. Buna dikkat edilirse sorun olmaz. Ama Marmara balığından uzak durun bence de.

İyi olmana çok sevindim canım.

Yemesem balık aradığım bir şey değil aslında, faydalı diye yemek istiyorum.

Kırk yılda bir restoranda lüfer yerim o kadar, bir de işte annemler somonu çok severler, orda denk gelirsem yerim.

Yoksa ben kırmızı et severim, bir de tavuk kanat.

.

Kızlarr bugünden itibaren artık düzenli yağ sürmeye başlayacağım.Bende lierac var ama birde hindistancevizi yada badem yağı vs gibi bişey sürsen diyorum.Ek olarak ne önerirsiniz?

Ben hala almadım ama mustela veya bioderma bebe yağı alıcam canım, yanına da hindistan cevizi yağı.

.

Cotton canım gözün aydın sağlıkla büyüsün yavrum ya nazlanmis demek. Bana da kız mı acaba diye dusundurmedi değil . Tabi önceliğimiz sağlığı çok sevindim canım herşeyin güzel olmasına. Böyle de devam etsin

Canim benimmm sağolll tabiii önceliik sağlıkk cok sükürr ama insan genede merak ediyorr hayırlısı olsun inşaallahh hepimiz doğuma kadarrr sağlıklı güzel haberler alalımm ve omrünün sonuna kadar evladımiz hep sağlıkli olsun amin amin amin

Kızlarr bugünden itibaren artık düzenli yağ sürmeye başlayacağım.Bende lierac var ama birde hindistancevizi yada badem yağı vs gibi bişey sürsen diyorum.Ek olarak ne önerirsiniz?
Çatlak yağı arıyorsan weleda çatlak yağı öneririm ben çok beğendim karnım hemen emiyor susamış gibi:)))
ayrı ayrı yağlar arıyorsan kızlar almıştı yazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…