- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #19.481
Ya sabahları favorilerimi kontrol etme huyu oluştu. Yine bakıyordum 2600 olan bişi 2900 olmuşKizlar dolar yürümeyi bırakmış koşmaya başlamış.Ayyy yılbaşından sonra ciddi zamlar kapımızda ben en son 13.4 de bırakmıştım . Allah borcu olanlara yardım etsin inşallah .
Valla kuzum geçen ben altın aldım tam 516o dan felan şuan 5400 olmuş. Sanki az biraz oranlı gidiyor gibi ama şöyle bir durum var altın arada düşüyor. Ürünlerdeki zamlar hiç çekilmiyor valla bende çok kararsız kaldım.Ya sabahları favorilerimi kontrol etme huyu oluştu. Yine bakıyordum 2600 olan bişi 2900 olmuşne yapsak bilemedim alsak mı beklesek mi karar veremedim
altın alsak altın artışı ile ürünlerdeki fiyat artışına bakıp karar vermem lazım
MaşallahOooyyyyu ölürümm sizeee internetim yokmuş ya hemende haber veremedim yaaaşini geldim eve ikili taramada verdik genede çıksın aradan dedik
Doktor baya baktı ensesii agzı burnu kafası bacakları elleri cok güzel gelişmiş dedi doktorr baya sağlıklı dedii cok şükürrr küçücük midesini bile gördük yaa ooyyyyy
Gelelim cinsiyeteeecok komikti ya
Doktor 15 dkkadırr uğraşıyorr yokk öksüyorum yok bir iki hareket etti ama yok yanii dönmüyorrr oturmuş totosunun üstüne bi güzelde kapatmış nubunuu göstermem diyo erken diyorr resmen namıslı çıktı evladımm
Ama cokguzel poz verdi ağzı burnu bana dönmüş
İndirim bulunca yapıştırmak lazım düşünmeden. İndirimsizlerde ne yapacağımı kestiremedim.Valla kuzum geçen ben altın aldım tam 516o dan felan şuan 5400 olmuş. Sanki az biraz oranlı gidiyor gibi ama şöyle bir durum var altın arada düşüyor. Ürünlerdeki zamlar hiç çekilmiyor valla bende çok kararsız kaldım.
Valla ne yalan soylim bende yılbaşı indirimlerini bekliyorum ama gerçekten olacak mıYa sabahları favorilerimi kontrol etme huyu oluştu. Yine bakıyordum 2600 olan bişi 2900 olmuşne yapsak bilemedim alsak mı beklesek mi karar veremedim
altın alsak altın artışı ile ürünlerdeki fiyat artışına bakıp karar vermem lazım
Hahahah sendede dimii namıslı yavvv oyle bi kapatmışkii anamm ne güldük ama yaMaşallahgözün aydın canım çok şükür sağlıklı olsunda saklasınlar cinsiyeti benimkide doktor ne yaptıysa açmadı o bacakları göstermedi
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaOooyyyyu ölürümm sizeee internetim yokmuş ya hemende haber veremedim yaaaşini geldim eve ikili taramada verdik genede çıksın aradan dedik
Doktor baya baktı ensesii agzı burnu kafası bacakları elleri cok güzel gelişmiş dedi doktorr baya sağlıklı dedii cok şükürrr küçücük midesini bile gördük yaa ooyyyyy
Gelelim cinsiyeteeecok komikti ya
Doktor 15 dkkadırr uğraşıyorr yokk öksüyorum yok bir iki hareket etti ama yok yanii dönmüyorrr oturmuş totosunun üstüne bi güzelde kapatmış nubunuu göstermem diyo erken diyorr resmen namıslı çıktı evladımm
Ama cokguzel poz verdi ağzı burnu bana dönmüş
canım lierac nasıl kıvam olarak? Ben de mustela ya da lierac alıcam bugün de kararsız kaldım. Lierac jel gibi olduğu için çok etkili değil falan dediler ama sen memnun musun nasıl?Kızlarr bugünden itibaren artık düzenli yağ sürmeye başlayacağım.Bende lierac var ama birde hindistancevizi yada badem yağı vs gibi bişey sürsen diyorum.Ek olarak ne önerirsiniz?
Hahahaha evett dogruu şartlanmamak gerekirr hayırlısı ya sağlıkli olsunda canımm benimmm bekleriizz acelesi yok birşeyde almıcam bu zaman zaten çok erkencanım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
10 gün içinde kontrol süren var ya gitsen ya tekrar cinsiyet bakmayaBir de göstermeyince kendini kız diye şartlama benim oğlumda da 16 ya ya da 18 e kadar falan görememiştik. herkes kız dedi. Nasıl şartlandık zaten bulantım falan da çok ağır geçti ya herkes kesin kız kesin mümkün değil erkek olmaz falan dedi. kızım kızım sevdik çocuğu sonra gittik ki erkek. hatta içerledi heralde çocuğum ki o gün yüzünü göstermedi kesinlikle. Sadece pipi fotoğrafıyla döndük eve
canım lierac nasıl kıvam olarak? Ben de mustela ya da lierac alıcam bugün de kararsız kaldım. Lierac jel gibi olduğu için çok etkili değil falan dediler ama sen memnun musun nasıl?
Yani zaten çiftlik balıkları başlı başına hiç önerilmiyor, onlara da yetiştiriciler tarafından belli miktarda ilaç, hormon yüklemesi yapılıyormuş. Hatta bununla ilgili netflix ya da youtubeda bir belgesel izlemiştim; ordaki adam tavuk da yemeyin et de yemeyin, yumurta da yemeyin diyorduKüçük balıklar yüzey balığı olduğundan civa oranı az, büyüklerin çok diyorlar.
Hiç anlamadım.
Yani günümüzde baktığımız zaman en masumu balık gibi geliyo bana.
Tavuk ve inekler yemle besleniyor sonuçta.
Balık, denizde ne bulursa yiyo, daha doğal değil mi?
.
Valla bilmiyorum tek umudum olmasıValla ne yalan soylim bende yılbaşı indirimlerini bekliyorum ama gerçekten olacak mıkafamda deli sorular yani.
Ben tavuğu çok önce bıraktım canım çektiğinde Migros’ta organik tavuk var ondan alıp allaha emanet yiyorum en azından antibiyotik yoktur diye. Protein tozu alıyorum protein için katkısız bi marka buldum sadece peyniraltı suyu kullanıyorlarYani zaten çiftlik balıkları başlı başına hiç önerilmiyor, onlara da yetiştiriciler tarafından belli miktarda ilaç, hormon yüklemesi yapılıyormuş. Hatta bununla ilgili netflix ya da youtubeda bir belgesel izlemiştim; ordaki adam tavuk da yemeyin et de yemeyin, yumurta da yemeyin diyorduyani bizi bir nevi veganlıga davet eden bir belgeseldi, şuan adını hatırlayamadım. Onun dışında ben denizlerimizin pek temiz olduğunu düşünmüyorum, geçen yaz müsilaj problemimiz vardı sonra bir şekilde temizlediler fln ama ne derinlikte bir temizlik çalışması yapıldı, şu an denizlerimiz temiz mi pek emin değilim. Şahsen bana yüzeysel bir temizlik yapıldı gibi geliyor.
Gerçi öte yandan baktığımızda diğer yedigimiz şeyler de çok sağlıklı sayılmazlar, her şeyde ilaç, hormon, pestisist var. Az önce mandalina yerken bile acaba şuan bebek için iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi yapıyorum diye aklima geldi
Beslenme konusunda malesef doktorlar ikiye hatta üçe dörde bölünmüş durumdalar. Bizler de napalım onlar ne derse ona göre şekil alıyoruz, tabiri caizse ağızlarının içine bakıyoruz ne diyecekler diye. Gebelikten önce müsilaj var diye yiyememiştim şimdi de doktor yeme dediği için. Çok ihtiyaç hissedersem somon yiyorum ama o da balık yiyormuşum hissini hiç vermiyor bana.
Işin ilginci babam hergün hobi olarak teknesiyle balığa çıkar ve taze taze baliklar tutar. Annem kızım gelirken balık getireyim mi sana dediğinde getirme demek zorunda kalıyorum.
Bebe yağı kullandim sadece 5. aydan itibaren tek bir çatlagim yokKızlarr bugünden itibaren artık düzenli yağ sürmeye başlayacağım.Bende lierac var ama birde hindistancevizi yada badem yağı vs gibi bişey sürsen diyorum.Ek olarak ne önerirsiniz?
Ben grafikten anlıyorum sadece grafiğe göre düşük risk çıkmış canım sadece yaşta çıkarsa çıkar ama oda nasıl yorumlanır bilmiyorum 1:287 yaş olan ama düşük risk genel olarakMerhaba kızlar, ikili teslim çıkmış fakat şu an doktor yerinde yok. Anlayan var mı bunlardan ya
Eki Görüntüle 2969065 Eki Görüntüle 2969066
bende de el yapımı kantaron yağı var 12 haftalık oldum bende başlayayım diyorum karnın için bahsediyorsan eğer :)Kızlarr bugünden itibaren artık düzenli yağ sürmeye başlayacağım.Bende lierac var ama birde hindistancevizi yada badem yağı vs gibi bişey sürsen diyorum.Ek olarak ne önerirsiniz?
Bebe yağı kullandim sadece 5. aydan itibaren tek bir çatlagim yokYakinda bundada basliyacagim insallah bu defada olmaz
Evet karın içinbende de el yapımı kantaron yağı var 12 haftalık oldum bende başlayayım diyorum karnın için bahsediyorsan eğer :)
gebelikte yaşanan çoğu şeyler hormonların yüksek değerinden kaynaklanıyor. her şey çok normal kızlar kan bile gebelikten öncekinden daha fazla pompalanmaya başlıyor endişe etmeyin. :)Selam kızlar sabahtan beri baş ağrısından gözümü açamıyorum.
Telefonu dahi elime almadım uyumaya çalışıyorum ağrıdan uyuyamıyorum da.
Geçen hafta bir kez parol içtiğim için yine içmek istemedim sürekli ilaç almak istemiyorum.
Benim normalde migrenim yoktu çok sık da başım ağrımaz.
Ama hamilelikten beri çok sık ağrır oldu bir bağlantı var mı?
Şu an sağ tarafım iptal gözüme kadar vuruyor ağrı başım zonkluyor gözüm yaşardı ağrıdan.
Midem de felaket biraz çıkarmak zorunda kaldım. Ağrı sebepli mi onu da bilmiyorum.
Çok kötü bir gün gerçekten ne yapsam geçer bilmiyorum da
Çok geçmiş olsun bence gebelikle ile alakalı bir durum benimde eskiden baş ağrım pek olmazdı gebelikten beri şiddetli baş ağrılarım oluyor.Ben parol alıp karanlık bir yerde gözümü kapatarak yatıyprum uyumasam da dinleniyorum ama özellikle karanlık bir yerde.Çok geçmiş olsunSelam kızlar sabahtan beri baş ağrısından gözümü açamıyorum.
Geçen hafta bir kez parol içtiğim için yine içmek istemedim sürekli ilaç almak istemiyorum.
Şu an sağ tarafım iptal gözüme kadar vuruyor ağrı başım zonkluyor gözüm yaşardı ağrıdan.
Midem de felaket biraz çıkarmak zorunda kaldım. Ağrı sebepli mi onu da bilmiyorum.
bende böyle kasık mıdır karın mıdır bilmem ağrı oluyor dün baya rahatsız etti mesela hareket ediyor belki ben anlamıyorum yer ediniyor ya da büyümeye bağlı ağrılar.Selam kızlar sabahtan beri baş ağrısından gözümü açamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?