Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar dolar yürümeyi bırakmış koşmaya başlamış. Ayyy yılbaşından sonra ciddi zamlar kapımızda ben en son 13.4 de bırakmıştım . Allah borcu olanlara yardım etsin inşallah .
Ya sabahları favorilerimi kontrol etme huyu oluştu. Yine bakıyordum 2600 olan bişi 2900 olmuş ne yapsak bilemedim alsak mı beklesek mi karar veremedim
altın alsak altın artışı ile ürünlerdeki fiyat artışına bakıp karar vermem lazım

Valla kuzum geçen ben altın aldım tam 516o dan felan şuan 5400 olmuş. Sanki az biraz oranlı gidiyor gibi ama şöyle bir durum var altın arada düşüyor. Ürünlerdeki zamlar hiç çekilmiyor valla bende çok kararsız kaldım.

Maşallahgözün aydın canım çok şükür sağlıklı olsunda saklasınlar cinsiyeti benimkide doktor ne yaptıysa açmadı o bacakları göstermedi

İndirim bulunca yapıştırmak lazım düşünmeden. İndirimsizlerde ne yapacağımı kestiremedim.

lütfen gördüğünüz indirimleri paylaşmayı unutmayın

Valla ne yalan soylim bende yılbaşı indirimlerini bekliyorum ama gerçekten olacak mı kafamda deli sorular yani.

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
10 gün içinde kontrol süren var ya gitsen ya tekrar cinsiyet bakmaya Bir de göstermeyince kendini kız diye şartlama benim oğlumda da 16 ya ya da 18 e kadar falan görememiştik. herkes kız dedi. Nasıl şartlandık zaten bulantım falan da çok ağır geçti ya herkes kesin kız kesin mümkün değil erkek olmaz falan dedi. kızım kızım sevdik çocuğu sonra gittik ki erkek. hatta içerledi heralde çocuğum ki o gün yüzünü göstermedi kesinlikle. Sadece pipi fotoğrafıyla döndük eve
Kızlarr bugünden itibaren artık düzenli yağ sürmeye başlayacağım.Bende lierac var ama birde hindistancevizi yada badem yağı vs gibi bişey sürsen diyorum.Ek olarak ne önerirsiniz?
canım lierac nasıl kıvam olarak? Ben de mustela ya da lierac alıcam bugün de kararsız kaldım. Lierac jel gibi olduğu için çok etkili değil falan dediler ama sen memnun musun nasıl?

H
Hahahaha evett dogruu şartlanmamak gerekirr hayırlısı ya sağlıkli olsunda canımm benimmm bekleriizz acelesi yok birşeyde almıcam bu zaman zaten çok erken

Yani zaten çiftlik balıkları başlı başına hiç önerilmiyor, onlara da yetiştiriciler tarafından belli miktarda ilaç, hormon yüklemesi yapılıyormuş. Hatta bununla ilgili netflix ya da youtubeda bir belgesel izlemiştim; ordaki adam tavuk da yemeyin et de yemeyin, yumurta da yemeyin diyordu yani bizi bir nevi veganlıga davet eden bir belgeseldi, şuan adını hatırlayamadım. Onun dışında ben denizlerimizin pek temiz olduğunu düşünmüyorum, geçen yaz müsilaj problemimiz vardı sonra bir şekilde temizlediler fln ama ne derinlikte bir temizlik çalışması yapıldı, şu an denizlerimiz temiz mi pek emin değilim. Şahsen bana yüzeysel bir temizlik yapıldı gibi geliyor.

Gerçi öte yandan baktığımızda diğer yedigimiz şeyler de çok sağlıklı sayılmazlar, her şeyde ilaç, hormon, pestisist var. Az önce mandalina yerken bile acaba şuan bebek için iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi yapıyorum diye aklima geldi

Beslenme konusunda malesef doktorlar ikiye hatta üçe dörde bölünmüş durumdalar. Bizler de napalım onlar ne derse ona göre şekil alıyoruz, tabiri caizse ağızlarının içine bakıyoruz ne diyecekler diye. Gebelikten önce müsilaj var diye yiyememiştim şimdi de doktor yeme dediği için. Çok ihtiyaç hissedersem somon yiyorum ama o da balık yiyormuşum hissini hiç vermiyor bana.

Işin ilginci babam hergün hobi olarak teknesiyle balığa çıkar ve taze taze baliklar tutar. Annem kızım gelirken balık getireyim mi sana dediğinde getirme demek zorunda kalıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20211213-113738_Chrome.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20211213-113709_Chrome.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 45
Ben tavuğu çok önce bıraktım canım çektiğinde Migros’ta organik tavuk var ondan alıp allaha emanet yiyorum en azından antibiyotik yoktur diye. Protein tozu alıyorum protein için katkısız bi marka buldum sadece peyniraltı suyu kullanıyorlar

Yumurtayı da organik alıyordum, son zamlarla market yumurtası ve organik yumurta fiyatları birbirine yaklaştı 2 tane normal yiyeceğime 1 organik yiyim diyordum hamilelikte hiç yiyemiyorum o da ayrı

Aklıma şu karikatür geldi

Eklentiler

• 56F64EBC-067F-4CFD-B6BD-10A7DF7EAD70.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 61
Kızlarr bugünden itibaren artık düzenli yağ sürmeye başlayacağım.Bende lierac var ama birde hindistancevizi yada badem yağı vs gibi bişey sürsen diyorum.Ek olarak ne önerirsiniz?
Bebe yağı kullandim sadece 5. aydan itibaren tek bir çatlagim yok Yakinda bundada basliyacagim insallah bu defada olmaz

bende de el yapımı kantaron yağı var 12 haftalık oldum bende başlayayım diyorum karnın için bahsediyorsan eğer :)

Selam kızlar sabahtan beri baş ağrısından gözümü açamıyorum.
Telefonu dahi elime almadım uyumaya çalışıyorum ağrıdan uyuyamıyorum da.
Geçen hafta bir kez parol içtiğim için yine içmek istemedim sürekli ilaç almak istemiyorum.

Benim normalde migrenim yoktu çok sık da başım ağrımaz.
Ama hamilelikten beri çok sık ağrır oldu bir bağlantı var mı?
Şu an sağ tarafım iptal gözüme kadar vuruyor ağrı başım zonkluyor gözüm yaşardı ağrıdan.
Midem de felaket biraz çıkarmak zorunda kaldım. Ağrı sebepli mi onu da bilmiyorum.
Çok kötü bir gün gerçekten ne yapsam geçer bilmiyorum da

gebelikte yaşanan çoğu şeyler hormonların yüksek değerinden kaynaklanıyor. her şey çok normal kızlar kan bile gebelikten öncekinden daha fazla pompalanmaya başlıyor endişe etmeyin. :)

Çok geçmiş olsun bence gebelikle ile alakalı bir durum benimde eskiden baş ağrım pek olmazdı gebelikten beri şiddetli baş ağrılarım oluyor.Ben parol alıp karanlık bir yerde gözümü kapatarak yatıyprum uyumasam da dinleniyorum ama özellikle karanlık bir yerde.Çok geçmiş olsun

bende böyle kasık mıdır karın mıdır bilmem ağrı oluyor dün baya rahatsız etti mesela hareket ediyor belki ben anlamıyorum yer ediniyor ya da büyümeye bağlı ağrılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…