Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biz kontrolden geldik
Çok şükür herşey yolunda 11+5 günüyle uyumlu dedi
Ense kalınlığına falan baktı güzel ince boynu dedi cinsiyet falan bişey demedi tabiki
El ense upuzun yatıyordu yer bol yatsın bakalım çikolata yedim vişne suyu içtim ama gayet sakindi bu sefer ❤❤
Şehir hastanesine Şubat sonuna detaylı ultrasyon için gün aldım tok karna gelin dediler

Gözünaydın tatlım. Herşeyin yolunda olmasına sevindim

Kızlar 2 gündür fark ettiğim birşey var.
Daha önce lodostu hava sıcaktı vs havalar sıcaktı ve bizde de gebelikten kaynaklı vücut ısı oranı daha yüksek hepten yatağın içinde sıcaktan dönüp duruyoruz. 2 gündür odamdaki doğalgazı açmadım oda serindi üstümde ince yorganım gayet güzel uyumaya başladım, bence sizde deneyin ben asla sıcağa gelemiyorum ateş basıyordu beni ondan uykumuz kaçıyor olabilir.

kııızzzz ben kat kat yatıyorum hahaha biraz terlemiş oluyorum kalktığım da ama kat kat yatmasam doncakmışım gibi geliyor hasdafads

kızlar bugün kalktığımdan beri bayılacak gibiyim. işe zorla geldim. Tansiyonum 8/5 e düşmüş. İş yerinde tek olduğum için eve de gidemiyorum. Tuzlu ayrandan başka ne toparlar fikriniz var mı? yoğurt ayran falan tüketemiyorum. Gerçi yine de söyledim içmeyi deneyeceğim ama içemezsem ne yapabilirim?

Geçmiş olsun canım
tuz içeren zeytin turşu gibi yiyecekler tüketebilirsin birde uzanabileceğin bir yer varsa uzanıp ayaklarını biraz yukarı kaldırırsan kan basıncı dengelenir diye biliyorum
Geçmezsede ihmal etme nasıl yüksekliği problemse düşüklüğüde problem

kız bırak her şeyi. sen mi kurtaracaksın orayı. allah korusun düşsen kalksan kimse duymucak.

Canım geçmiş olsun içebildin mi ayran? Normalde tansiyonun kaç? Benim normalde 8/5 olunca düşünce direkt baygınlık geliyo.
Çizi bisküvi var ya o falan çok iyi geliyo varsa bi denesene onu da

kız bırak her şeyi. sen mi kurtaracaksın orayı. allah korusun düşsen kalksan kimse duymucak.
canım oğlumum ameliyatı için çarş ve cuma günlerine de izin aldım. Şimdi gitsem onlarda sıkıntı yapabilirler. O yüzden ayrılmak istemiyorum. İşyeri hekimine gittim şimdi. Tansiyon falan ölçtüler. Daha kötü hissedersem tekrar gideceğim.

miya06 teşekkür edeirm

Reactions: kdv
Karşıma doğum videoları çıkıp duruyo. o kadar video izledim herkes farklı farklı doğurmuş. anam nası doğuracağım yaa

Reactions: kdv
Günaydın güzeller Yarım saat sonra randevum var heyecan başladı Dua edin hayirli sonuçlar alayim
Güzel haberler bekliyoruz
Gözünaydın
Detaylı ultrason kaçıncı haftanda olmuş olcak? Ben de ne zaman gitsem başka doktora gitcem kestiremedim zamanını

Noldu sonucun çıktı mı bende genoksta yaptırdım dün verdim kanı

Canım geçmiş olsun içebildin mi ayran? Normalde tansiyonun kaç? Benim normalde 8/5 olunca düşünce direkt baygınlık geliyo.
Çizi bisküvi var ya o falan çok iyi geliyo varsa bi denesene onu da
canım normalde de 10/7 falan zaten düşük tansiyonluyum ama şuan çok etkiledi neden bilmiyorum. Şekerin de birlikte düşmüş olabilir dedi dr. Tost ve ayran söyledim yemeye çalışıyorum. Çizi de güzel fikirmiş atayım çekmeceme bulunsun. Teşekkür ederim.

Yiyince biraz yükselir canım aman dikkat et.
Bişi olduğunda acaba niye diyorum sonra aydınlanma geliyo hamilelikten başka sebebe gerek yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…