Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ben hep öyleyim canım, hamileliğin başından beri gece kırk kere uyanıyorum ve tekrar uyumak çok zor oluyo.

.

Bende aynı hemen hemen her gün böyleyim şu an olduğu gibi

Günaydın kizlar
Kızımda bir uyku delisiydim ki sormayın, kafam kalkmazdı yerinden:) şimdi de hayrolsun paso ayaktayım, ya gece kalkıp 2 saat geziniyorum, ya da sabahın köründe kalkiyorum. Yine 6da ayaktayım

Biz uyuyamayanlarin ortak özelliği ne acaba

Ben hep öyleyim canım, hamileliğin başından beri gece kırk kere uyanıyorum ve tekrar uyumak çok zor oluyo.

.
evet resmen işkence gibiydi. döndüm durdum saat 6:30 falandı sanırım uyuduğumda geri. 07:00de alarm çaldı zaten
Bende aynı hemen hemen her gün böyleyim şu an olduğu gibi
ayyyy umarım böyle devam etmez ya. canım uykularım ben onları çok seviyordum nolur geri dönsünler :)

bari yılbaşına kar yağsa
ayyyyyyyyyy ey büyük dileğim o. yatmadan önce hep dua ediyorum sabah kalkarken her yer bembeyaz olsun diye ahdsaskldja
Benim en az 1 senelik çamaşır deterjanım, duş jelim ve şampuanım var. Tuvalet kağıdı da 1 seneye yakın götürür diye tanmin ediyorum. Yüzey temizleyici, hipo vs. De 10ar kutu falan var.
kızlar valla tebrik ederim sizi. ben lazım oldukça alıyorum. lazım oldukça alan aklıma tüküreyim ama.
hala Türkiye inancım varmış gibi düzeliriz belki diye :)
Salaklığıma doymamak benim ki

inanmıyorum ben bunu kaçırmışımmmmmmmmmmmmmm of hastayken giremedim tabi
ayyyy cinsiyet belli oldu muuuuuuuuuuuuuu
ne cinsiyetiiii
ramzi tuttu muuu

kızlar siz söyleyince baktım ben de bu deerma modellerine ya 2 günde zam geldi ya da ben yanlış görüyorum :)
aldığınız fiyatlar ile alakası yok.
fava atıp bekleyeyim desem tükenmiş olduğu için hiç çıkmıyor bile karşıma stoğa gelince haber ver seçeneği ya da ben bulamadım :)
şimdi hangi modeli öneriyorsunuz. o kadar çok model konuşulmuş ki

Kızlar günaydın
Başladık mı kremlere yağlara?

Günaydın ayy hiç duymamıştım ben tuzlu su bile yapamıyorum soğan yapabilir miyim hiç bilmiyorumnasıl yapıyorsun kesip direkt damlatıyor musun
Ben bi ara ameliyat olmaya karar verdim sonra videoları izleyince vazgeçtim korktum
cidden çok perişanım ama yaz kış saç kurutmaktan bıktım şapka dersen nerdeyse yatarken bile takıcam ama yok yani bir şekilde sürekli tekrar ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…