Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biz “stokçuyuz” evde açılmamış 6 paket 32 li tuvalet kağıdı var.41 lira iken eşim bu fiyatlar burda durmaz dedi, birkaç kalem şeyi yıllım stokladık.

Biz hiç stokçu değiliz, sadece tuvalet kağıdı ve havlu peçete stokluyoruz.
Pandemide millet kapış kapış alırken bizim hiç ihtiyacımız yoktu.

3 paket 32’li tuvalet kağıdımız, 6 paket 12’li havlu peçetemiz var. Kaç liradan aldığımızı hatırlamıyorum bile.

.

Yalnız ekonominin sorumlularını seçimle başa getirenlerin çok ciddi bir kısmını asgari ücretliler oluşturuyor. Ya tövbe estağfurullah ama peygamber yerine koyanları gördüm. İslamın ve ülkenin geleceğini malum kişiye bağlıyorlar. Sanki ölümsüz bu adam. Demek ki ölünce ülke de din de gidecek.

ahaha ben de yandan geçebilir miyim dedim hamileyim diyemedim ama onlar biliyo muhtemelen kadın hemen tabii tabii dedi

ayy biz böyle yanlardan geçeceğimiz günleri görecek miydik valla inanamıyorum Canan
Son aylarda geçersin kola daha erken yapbildiğin kadar göbekten devam et yani istersen doğuma kadar göbekten yapmama son ıkı ay artık iyice sert oluyo göbek yapması zor ozaman kola geçersin

ahahaa kalsın hepsini kullanmayın, değerlenecek

Benim en az 1 senelik çamaşır deterjanım, duş jelim ve şampuanım var. Tuvalet kağıdı da 1 seneye yakın götürür diye tanmin ediyorum. Yüzey temizleyici, hipo vs. De 10ar kutu falan var.

Ay işte kız olunca böyle gerçekten bende kızımla oyuncak bebek gibi oynardım onları süslemek çok zevkli . Tokalar bantlar süslü kıyafetler ay inşallah değişmez benim cinsiyet kızımdan kalan şeyler de var . Şimdi seninde ne güzel valla arkadaş gibi olcaksınız ne güzel

Birşey olmaz canım iğnelerini düzenli kullanırsan.Içini ferah tut.

hayır canım doktor önermedi ama ben kullandım kronik sinüzitim var başka hiç bişey iyi gelmedi maalesef
Bende bende . Lütfen burnuna soğan suyu damlat sonra bana dua et canim bana viks papatya acı kavun ne varsa yaramadı. En son soğan suyu yakliyor evet ama tikaniklik gidiyor arti en guzeli de ordaki iltihabı sokuyor tedavi ediyor Allahin izniyle , ben disari cıkınca sinüzit oluyorum.inanilmaz bişey.birde basortuluyum yani şapka ne varsa kafama dolduruyorum diger türlüsünü düşünemiyorum çok zor bu sinüzit alından enseden bile cikiyor kronik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…