Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Güzel haberler bekliyoruz

Gözünaydın
Detaylı ultrason kaçıncı haftanda olmuş olcak? Ben de ne zaman gitsem başka doktora gitcem kestiremedim zamanını
Canım iyi dileklerin için teşekkürler
22. haftanın içinde gitmiş olucam ben Ankara'dayım şehir hastanesi bayağı donanımlı randevu alabilirsin deyince doktor aldım bende önce burda yaptırayım kafama takılan olursa özelde perinatolaga gideyim diye düşünüyorum hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin inşallah

Yiyince biraz yükselir canım aman dikkat et.
Bişi olduğunda acaba niye diyorum sonra aydınlanma geliyo hamilelikten başka sebebe gerek yok zaten
Aynen :) öncekinde benim 4/2 ye düşmüştü ölçen ebe hemşire görünce bayılacaktı ama ben kendimdeydim Tansiyona dayanıklıyım aslında ama bu sefer niye böyle oldum anlamadım. Şimdi içtim çok şükür ayranı. Toparlar inşallah beni o.

Merhaba kızlar ben tüp bebek le gebe kaldım 2 hafta önce bildiğin adet kanaması yaşadım dedim kesin gitti yani kesin öyle böyle değil hemen apar topar hastaneye gittim doktor bir kese gelişmemiş dedi kanama alanı var dedi 1 gece hastanede kaldım o sabah tekrar dinletti kalbi sonra bi hafta sonra gene gittim gene iyi bebek dedi ama diğeri gelişmemiş dedi ama 2 haftadır hala lekeler devam eder diyor içerdeki kanama geliyor diyo bu ne zaman bitecek öyle olan var mı bana yardım edin lütfen neyimiz var neyimiz yok verdik bu çocuğa allahım olsun da

Selam aleyküm hanımlar ben biraz hasta gibiyim üstümde bir halsizlik var hapşiriyorum hasta olcam galiba burun spreyi kullansam zararı varmı bidep bildiğiniz doğal bı kür bi yöntem bişey varsa paylaşın lütfen

anladım canım çok çok geçmiş olsun. haber ver mutlaka

Canım hiç bi bilgim yok Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın

Yaaa, kıyamam.
İnşallah geri döner uykuların.

.

Reactions: kdv

Deerma 300 ve 301 canım.
Biz 301’i sipariş ettik.
Ama dün aldıktan sonra araştırdım, 300’le aradaki tek farkı açma kapama tuşu birinde manuel birinde dijital.

İyice özelliklerine bakıp 300 de alınabilir.
Hatta bilsem ben de 300’ü alırdım.
Manuel her zaman daha iyidir, daha geç bozulur.

.

Canım gecmis olsun progestan kullanıyor musun ? Benim ablamda tüp bebekle gebe kaldı iki tane koymuştu doktor biri tutunmadı o düşerken hafif pembe bir kanaması olmuş. Bir de rengi kan kırmızı mi yoksa çamur renginde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…