- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #15.901
Hahahaha değill kuzuu demedi dr vallahaa ama remzi olarak kız diyolarr![]()
Sen kız istiyordun sanki?
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha değill kuzuu demedi dr vallahaa ama remzi olarak kız diyolarr![]()
Benim randevum önümüzdeki cuma. Sata göre 11+1, geçen haftaki ultrasona göre ilerlediyse 12+0 oluyorum. Daha erken bence benim belli olmaz kuzum heyecan devamAynen valla bize yatmak düşerben de bazen mız mız mıyım diye düşünüyorum da yok değiliz ya içerde bebek yapılıyor yAni ötesi var mı bunun insan çıkarıyoruz
Yaa tabii ki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun bla bla ama benim içimden hep bi kızım olsun geçiyoro yüzden çok merak ediyorum çatlıyorum desem yeridir
Ne zaman belli olur acaba? Randevun ne zaman senin belki belli olur o zamana
Ay evet erkenmişBenim randevum önümüzdeki cuma. Sata göre 11+1, geçen haftaki ultrasona göre ilerlediyse 12+0 oluyorum. Daha erken bence benim belli olmaz kuzum heyecan devam![]()
Yaaa hamile kalmadan önce tabii normalde kız diyordum ama sağlık olsun diyordum cano ensonda hamile kaldımm hep erkek hissetmeye başladımmm ama bu son ultrasondan sonra bana kız gelmeye başladı sankii bilmiyorum buara hep kız hissediyorum inanırmısın bugün hiç midem bulanmadı soğanla aram çokkötüydü çok iyi geçtiii yemek yapmamla meselaSen kız istiyordun sanki?
.
Aynen valla bize yatmak düşerben de bazen mız mız mıyım diye düşünüyorum da yok değiliz ya içerde bebek yapılıyor yAni ötesi var mı bunun insan çıkarıyoruz
Yaa tabii ki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun bla bla ama benim içimden hep bi kızım olsun geçiyoro yüzden çok merak ediyorum çatlıyorum desem yeridir
![]()
Ne zaman belli olur acaba? Randevun ne zaman senin belki belli olur o zamana
İğne hiç yaptırmadım ama seruma kattılar geçen gittiğimde. Geçici faydası oldu bikaç saat sonra tekrarladı. Bugün itibariyle 12+4 görünüyor sat a göre.
Doktor ayda üçten fazla tutuyorsa atak bir nörolojiye gitmelisin dedi.
Yaaa hamile kalmadan önce tabii normalde kız diyordum ama sağlık olsun diyordum cano ensonda hamile kaldımm hep erkek hissetmeye başladımmm ama bu son ultrasondan sonra bana kız gelmeye başladı sankii bilmiyorum buara hep kız hissediyorum inanırmısın bugün hiç midem bulanmadı soğanla aram çokkötüydü çok iyi geçtiii yemek yapmamla mesela
Ama tabii bugün manava gittimm kötü kokular aldım resmenn leş gibiyürüyüşte yaptımm temiz hava aldımm yaparken hep bebek arbaalarla millet parka geliyolar yürüyüşe falan ama hepside çok küçük cano ya diyelim çocuk büyüdü zaten çabuk büyüyo aldığımız araba yazık olmiycakmi ben genede daha büyük almayı düşünüyorumm ana kucağından kalıyo kenarda kullanılmicak sonra
Ayyy inşallahahahahaa
vallaa ben de kız olursa ismine kadar düşünmüştüm
senin aslında haftaya 12+ küsürlerde belli olur, gideceğin zaman çikolata ye de hareketli olsun görür belki![]()
Dahada yazacağidimdeee dedim yazmaMektup yazmışsın, hangisine cevap yazacağımı şaşırdım.
.
Oyyyy yerimmonu tontikimmmm. 24 Haziran gözüküyor benim 6 gün var aramızda. Ama gününde doğmuyorlarmış zatenGrubun en miniği benim bebiş galiba![]()
Yaaa hamile kalmadan önce tabii normalde kız diyordum ama sağlık olsun diyordum cano ensonda hamile kaldımm hep erkek hissetmeye başladımmm ama bu son ultrasondan sonra bana kız gelmeye başladı sankii bilmiyorum buara hep kız hissediyorum inanırmısın bugün hiç midem bulanmadı soğanla aram çokkötüydü çok iyi geçtiii yemek yapmamla mesela
Ama tabii bugün manava gittimm kötü kokular aldım resmenn leş gibiyürüyüşte yaptımm temiz hava aldımm yaparken hep bebek arbaalarla millet parka geliyolar yürüyüşe falan ama hepside çok küçük cano ya diyelim çocuk büyüdü zaten çabuk büyüyo aldığımız araba yazık olmiycakmi ben genede daha büyük almayı düşünüyorumm ana kucağından kalıyo kenarda kullanılmicak sonra
Belkide canoo yaa amann bu pastil bana iyi geldi yaa çok şükür bugün daha iyiydimmaa süper belki de senin de bulantı dönemin bitmiştir![]()
Ben bakıncaa onlara bebelerine bakıyolarrKız erkek hiç önemli değil canım, sağlıkla gelsin.
Benim bi gün iyi bi gün kötü sanki mide.
Bugün iyiydi, şimdi yemek yedim, yemekten sonra biraz coştu.
Ohhh, yürüyüş ne iyi gelmiştir.
Bebek arabalarının markalarına baksaydın.
Hatta hamileyim, iki tur deneyebilir miyim falan.
.

Dahada yazacağidimdeee dedim yazma![]()
MinikkuşşYaz yaz, içinde kalmasın.
.
Benim randevum önümüzdeki cuma. Sata göre 11+1, geçen haftaki ultrasona göre ilerlediyse 12+0 oluyorum. Daha erken bence benim belli olmaz kuzum heyecan devam![]()
Hiç belli olmaz canım, @rollercoaster’ın 12’li haftalarda belli oldu sanki.
Erkekse görünebilir.
.