• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben kaynatmayıp ısıttığım için ocaktan alıyorum elimle kontrol ediyorum. İdeal sıcaklığa ulaşınca koyuyorsun mayasını 🤗
Bu arada fırında mayalayanlar🙈

Ben fırında 2 kere denedim ikisinde de kavanozlar devrildi sütler fırının rezistansına geçti ikisinde de servis çağırdım fırını götürdüler. Bir daha tövbe ettim fırında mayalamaya🤣🤣

Kızlarrr muane oldum, çok şükür ikiside iyiler 🤲
Cinsiyete baktı biri erkek diğeri kıza benziyor dedi 😍 erkek olan belliydi ayakları hep oynaktı 😂😂
Kıza benziyor olan bebişte gayet sakindi dudakları büklüm büklüm hanım hanımcık uzanıyordu 😍😂

Haftaya yine çağırdı bu kez beyinleri geriden gitmesin diye ilaç vereceğini belirtti sıkıntı yok sadece tedbir amaçlı veriyormuş. İlaç olarak demir hapı ve vitamin verdi

Hayy aksi reçeteyi kaybettim heyecandan 🥴 e nabıza düşer demi kızlar

Darısı sizlerin başına inşallah güzel haberlerle 🤰:emir_bebek::nazar:
Gözün aydın canım. Kazasız belasız tamamına erdirsin Rabbim. 😊

Ocaktan eğer tam mayalanma derecesinde aldıysan mayalayabilirsin. Ama biraz fazla ısıttıysan ortalama istenen değer 45-50 yazıyor intrrnette (ben 52 gibi mayalıyorum ) bu derecelere gelmesini beklemelisin

Ben fırında mayalamıyorum kuzum onu arkadaşlar yanıtlar.
Ben kaynatmayıp ısıttığım için ocaktan alıyorum elimle kontrol ediyorum. İdeal sıcaklığa ulaşınca koyuyorsun mayasını 🤗
tamamdır kızlar çok teşekkür ederim
Bu arada fırında mayalayanlar🙈

Ben fırında 2 kere denedim ikisinde de kavanozlar devrildi sütler fırının rezistansına geçti ikisinde de servis çağırdım fırını götürdüler. Bir daha tövbe ettim fırında mayalamaya🤣🤣
aha kaos. kesin benim de başıma gelir hahahha

Bende doktorun yanından çıktım biraz önce her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür 14+3 günlüğüz cinsiyetimizi de öğrendik uzun uzun kontrol etti perinatolog için 18 haftadan itibaren gidebilirsin dedi inşallah hayırlısı olur 🙏
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsünler inşallah 🥰🥰🤗 nr güzel haberler geliyor allah daim etsin inşallah

Bende doktorun yanından çıktım biraz önce her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür 14+3 günlüğüz cinsiyetimizi de öğrendik uzun uzun kontrol etti perinatolog için 18 haftadan itibaren gidebilirsin dedi inşallah hayırlısı olur 🙏

Ay hadi hayırlı olsun, oğluş geliyo demek. 😉

Gözün aydın canım benim. 🥰
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. 😉

.

çok seviniyorum hepinizin adına🧡 benim haftaya perşembe randevum asla geçmiyor yaa

Balkiz94 Balkiz94 Caniiim gözünAydın oğlusun mu oluyor🥰🥰🧿. Rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin 🤲 Amin. 18. Haftadan sonra detaylı olur mu dedi 😯? Allah o zaman ben yine dayanamaz erken giderim kim beklicek 20. Haftayi
18. Haftadan itibaren yapılabilir dedi kuzum özellikle sordum bende öyle yaparım herhalde 14 teyim şu an detaylidan sonra tekrar gel dedi bana. Ohoo dünyanın sonunda gideceğim bu gidişle 😂😂
Evet kuzum oğlan anası olacakmisim 😂

Back
X