• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sağol tatlım😍
Senin kızın da sen de ne güzelsiniz🥰
Valla kaç yaşında doğurdun bu kızı kardeş gibi duruyorsunuz😍😍
Kesin kesin bak bebeler de ikizler valla bi öyle bi böyle yapabilirler bizim net olmamız lazım :KK70:

Hayırlı olsun tatlım gözünaydın 🥰🥰

İlk dozlarda yanetki yaşamış mıydın canım? Ben de aynı durumdayım. 3 ü olmaya korkuyorum. 2.doz aşırı ağır gelmişti bana. Cesaret edemiyorum o yüzden. Ama işim de çok yoğun ve kalabalık oluyor oğlum okula gidiyor çok temasım oluyor covidden de korkuyorum. Çok arada kaldım :KK43:

Ayy Allah korusun bugecw hep kötü rüyalar görmüşüz. Ben de ağlayarak uyandım. Karnımda kist varmış dr diyor almazsak doğumda ikinizi de kaybedebiliriz almamız lazım ama alırsak bebeği kaybederiz diyor. Ne ağladım aldırmam da aldırmam diye.
Güzel şeylere çıksın rüyalarımız. Kötülükler uzak olsun hepimizden inşallah 🙏🏻🌸
20 yaşında anne oldum kuzum
Teşekkür ederiz canım🥰 bakan gözleriniz güzel😘

Tarti da hayatımda ilk defa 70 i gorunce kendimi avutma şeklim 😂😂

evet yaa bu nerden çıktı anlamadım🤷‍♀️ bu da yeni olayımız
Hava nemlendirici full açık olursa olmuyor ama sabaha karşı kapatıyorum ondan sonra olanlar oluyor. Peteklerden muhtelemen kurutuyor boğazımızı. Bide burun tıkalı olursa ağızdan nefes alıyorsak uyurken tamam🤭

Hava nemlendirici full açık olursa olmuyor ama sabaha karşı kapatıyorum ondan sonra olanlar oluyor. Peteklerden muhtelemen kurutuyor boğazımızı. Bide burun tıkalı olursa ağızdan nefes alıyorsak uyurken tamam🤭

burnumun olayını çözdü tamamen artık hiç kurumuyo, boğazımdaki nasıl bi kuruma biliyo musun yutkunurken acıyo resmen🥶

Ya kızlar benim mide bulantım hala geçmedi:KK43: İlkinde bu kadar uzun sürmemişti.Bulantıdan uyuyamıyorum yine 1 haftadır:KK43: Sizde de hala devam ediyor mu?
Çok nadir yolluyor kuzu ama rahatsız edecek derece de değil benim ki 😔. Nasıl rahatlatılir ki midelerde su süreçte ilaçların etkisi olmasın?

Tarti da hayatımda ilk defa 70 i gorunce kendimi avutma şeklim 😂😂

hahaha-laugh.gif

Back
X