- 13 Kasım 2020
- 1.307
- 2.488
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.881
Ahahaha kızartma candır ya1 tabak kizartma bol ekmekle suan yedikten sonra bunu görüp üzülmem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha kızartma candır ya1 tabak kizartma bol ekmekle suan yedikten sonra bunu görüp üzülmem![]()
Ben 3. Aydan beri kucağımda yıkıyorum yatırıyorum balık gibi daha pratik ve ksa sürüyor.Kim uğraşacak küvetiyle doldur boşalt :)Ahsen oturmadığı için daha![]()
Hahahahahahahah dogru uzanmak istiyo dimi bosver uzansınn napcak oturuppAhsen oturmadığı için daha![]()
Dogru diyosun vallahaaa boylede çokta üsengeclik oluyo kovayı doldur bosalt falannBen 3. Aydan beri kucağımda yıkıyorum yatırıyorum balık gibi daha pratik ve ksa sürüyor.Kim uğraşacak küvetiyle doldur boşalt :)
Yemek konusunda kızıma cok ceşit yaptdım yemekelr kahvaltılar atıştırmalıklar vs…2 tane olunca yapmıyorum vallahi ne halim ne zamanım kalmıyorKizimin masallahi var bugun bezini cikarip cikarip cope atti blr glttlm mutfagin her yerine çiş yapmış
Yuvalet eğitimine başlayamadım kala çiş söylemiyor bezini cok dolduruyor diye.Kaka yapt satlerce dolaşır taahtsız olmuyor kız hiç
Lağzımlık alıcam haftasonu ona da
Ya maşallah benimki de senin kıza çeksin birazBenim kızım klasik Türk yapankek, yulaf vs hiç sevmiyor. Baya tereyağında yumurta pişirip vereceksin ona ya da haşlayıp vereceksin eline de ekmek arada da ekmeğe labne sürüyorum kuru kuru gitmesin diye
Öğlende kavurmalı pilav, haşlanmış karnabahar ve yoğurt verdim. Akşama halasına gideceğiz artık orada ne varsa börek olur kısır olur![]()
AboovvvvBenim kızım klasik Türk yapankek, yulaf vs hiç sevmiyor. Baya tereyağında yumurta pişirip vereceksin ona ya da haşlayıp vereceksin eline de ekmek arada da ekmeğe labne sürüyorum kuru kuru gitmesin diye
Öğlende kavurmalı pilav, haşlanmış karnabahar ve yoğurt verdim. Akşama halasına gideceğiz artık orada ne varsa börek olur kısır olur![]()
Ay ben yıkayamam ya kıpır kıpır durmuyor düşürürümBen 3. Aydan beri kucağımda yıkıyorum yatırıyorum balık gibi daha pratik ve ksa sürüyor.Kim uğraşacak küvetiyle doldur boşalt :)
Yemek konusunda kızıma cok ceşit yaptdım yemekelr kahvaltılar atıştırmalıklar vs…2 tane olunca yapmıyorum vallahi ne halim ne zamanım kalmıyorKizimin masallahi var bugun bezini cikarip cikarip cope atti blr glttlm mutfagin her yerine çiş yapmış
Yuvalet eğitimine başlayamadım kala çiş söylemiyor bezini cok dolduruyor diye.Kaka yapt satlerce dolaşır taahtsız olmuyor kız hiç
Lağzımlık alıcam haftasonu ona da
Ben domates salçası kullanıyorum 1 haftadır sorun olmadıDomates ve salçay geçtinizmi kızlar?Geçen domates vardı corbadan 2 kaşık verdim sadece yanakları kızardı hemen sizde de oldu mu?
Ömrünün sonuna kadar oturacak nasıl olsaHahahahahahahah dogru uzanmak istiyo dimi bosver uzansınn napcak oturupp![]()
Tabiiii canı nasıl istiyorsaÖmrünün sonuna kadar oturacak nasıl olsa![]()
Canım ben pazartesi başladım bugün şöyle derin bir oh çektim bir haftayı bitirmenin rahatlığıyla. Oğlum ablayla bayadır kalıyordu zaten günde bir saat falan bahsetmiştim. Şimdi de 8de bırakıyorum 12-1 arası gelip emziriyorum biraz oynuyoruz vs. Çıkışta da 3gibi evde oluyorum. Uyum sağladık çok şükür. Geceleri uyumuyo çok ağlıyor ama sanki diş ağrısı inleyerek uyanıyor sık sık. Sen ne yaptın bakacak ablaylaAy seni merak ediyordum canim ne zaman işe başlayacaksın bakıcı işi tamam mı alışma sürecine girdin mi
Elsa355 canim sen ne yaptın
Domates salçası kullandım ben de birkaç kez sıkıntı olmamıştıDomates ve salçay geçtinizmi kızlar?Geçen domates vardı corbadan 2 kaşık verdim sadece yanakları kızardı hemen sizde de oldu mu?
Yapcak birşey yok oda öyle haline bırakcan canımKızlar oğlumun burnunun yanında yağ bezesi gibi bir şey çıktı su toplamış gibi de duruyor i. Bugün götürdük et beni olabilir dedi. Geçebilir kaladabilir dedi doktor. Hiçbir şey anlamadan geri döndük![]()
Aynen jou ne olduğu da belli değil zatenYapcak birşey yok oda öyle haline bırakcan canım![]()
Ben bizim yemeklerden veriyorum 1 aydır falan domates salçasında sorun olmadı. Geçen hafta domates çorbası verdim çok az yanakları kızardı ama ben öyle olunca ara ara az az veriyorum ki bünyesi alışsın yani kızarıklık oldu diye vermeyi bırakmıyorumDomates ve salçay geçtinizmi kızlar?Geçen domates vardı corbadan 2 kaşık verdim sadece yanakları kızardı hemen sizde de oldu mu?
Benmki bence bana çekmiş. Ben yemek yemeyi çok seviyorum ve istahliyim daYa maşallah benimki de senin kıza çeksin biraz![]()
Öğle yemeği pek etmiyorum yaa harikasın bitanem herzamanki gibii
Yulaflı armut ettim kıza ama pek durmuyo çok yoruldum akşam yemegini şimdi vercem dünkünden aciktısanırım
Anaaa ben foto çekmedim dünkü bulgur pilavından verdim. Akşama tavuk göğsü haşlycam bide yoğurt çorbası yaparım![]()