• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
1 tabak kizartma bol ekmekle suan yedikten sonra bunu görüp üzülmem 🤣🤣
Ahahaha kızartma candır ya 😁 ben de az önce doktordan çıktım. İkinci için tedaviye başlıyorum 🙈 Dr hemen 6 kg veriyorsun dedi. Şimdi ilaçla regl olacağım o zaman daha hızlı verirsin dedi. Yaza kadar kızıma kardeş gelmezse tekrar tüp bebek 😁

Benim kızım klasik Türk ya 😁 pankek, yulaf vs hiç sevmiyor. Baya tereyağında yumurta pişirip vereceksin ona ya da haşlayıp vereceksin eline de ekmek arada da ekmeğe labne sürüyorum kuru kuru gitmesin diye😂
Öğlende kavurmalı pilav, haşlanmış karnabahar ve yoğurt verdim. Akşama halasına gideceğiz artık orada ne varsa börek olur kısır olur 🤣🤣

Ahsen oturmadığı için daha😂😂
Ben 3. Aydan beri kucağımda yıkıyorum yatırıyorum balık gibi daha pratik ve ksa sürüyor.Kim uğraşacak küvetiyle doldur boşalt :)
Yemek konusunda kızıma cok ceşit yaptdım yemekelr kahvaltılar atıştırmalıklar vs…2 tane olunca yapmıyorum vallahi ne halim ne zamanım kalmıyor:(Kizimin masallahi var bugun bezini cikarip cikarip cope atti blr glttlm mutfagin her yerine çiş yapmış😳Yuvalet eğitimine başlayamadım kala çiş söylemiyor bezini cok dolduruyor diye.Kaka yapt satlerce dolaşır taahtsız olmuyor kız hiç:(Lağzımlık alıcam haftasonu ona da

Domates ve salçay geçtinizmi kızlar?Geçen domates vardı corbadan 2 kaşık verdim sadece yanakları kızardı hemen sizde de oldu mu?

Ben 3. Aydan beri kucağımda yıkıyorum yatırıyorum balık gibi daha pratik ve ksa sürüyor.Kim uğraşacak küvetiyle doldur boşalt :)
Yemek konusunda kızıma cok ceşit yaptdım yemekelr kahvaltılar atıştırmalıklar vs…2 tane olunca yapmıyorum vallahi ne halim ne zamanım kalmıyor:KK43:Kizimin masallahi var bugun bezini cikarip cikarip cope atti blr glttlm mutfagin her yerine çiş yapmış😳Yuvalet eğitimine başlayamadım kala çiş söylemiyor bezini cok dolduruyor diye.Kaka yapt satlerce dolaşır taahtsız olmuyor kız hiç:KK43:Lağzımlık alıcam haftasonu ona da
Dogru diyosun vallahaaa boylede çokta üsengeclik oluyo kovayı doldur bosalt falann 😀😀😀

Benim kızım klasik Türk ya 😁 pankek, yulaf vs hiç sevmiyor. Baya tereyağında yumurta pişirip vereceksin ona ya da haşlayıp vereceksin eline de ekmek arada da ekmeğe labne sürüyorum kuru kuru gitmesin diye😂
Öğlende kavurmalı pilav, haşlanmış karnabahar ve yoğurt verdim. Akşama halasına gideceğiz artık orada ne varsa börek olur kısır olur 🤣🤣
Ya maşallah benimki de senin kıza çeksin biraz 😂

Aboovvvv 😋😋

Yemek konusunda kızıma cok ceşit yaptdım yemekelr kahvaltılar atıştırmalıklar vs…2 tane olunca yapmıyorum vallahi ne halim ne zamanım kalmıyor:KK43:Kizimin masallahi var bugun bezini cikarip cikarip cope atti blr glttlm mutfagin her yerine çiş yapmış😳Yuvalet eğitimine başlayamadım kala çiş söylemiyor bezini cok dolduruyor diye.Kaka yapt satlerce dolaşır taahtsız olmuyor kız hiç:KK43:Lağzımlık alıcam haftasonu ona da
Ay ben yıkayamam ya kıpır kıpır durmuyor düşürürüm 😂

Valla 1 taneyle bile zorlanıyoruz da biz. Allah kolaylık versin. Ay demek ki hazır tuvalet eğitimine

Ay seni merak ediyordum canim ne zaman işe başlayacaksın bakıcı işi tamam mı alışma sürecine girdin mi 😀
Elsa355 Elsa355 canim sen ne yaptın
Canım ben pazartesi başladım bugün şöyle derin bir oh çektim bir haftayı bitirmenin rahatlığıyla. Oğlum ablayla bayadır kalıyordu zaten günde bir saat falan bahsetmiştim. Şimdi de 8de bırakıyorum 12-1 arası gelip emziriyorum biraz oynuyoruz vs. Çıkışta da 3gibi evde oluyorum. Uyum sağladık çok şükür. Geceleri uyumuyo çok ağlıyor ama sanki diş ağrısı inleyerek uyanıyor sık sık. Sen ne yaptın bakacak ablayla

Kızlar oğlumun burnunun yanında yağ bezesi gibi bir şey çıktı su toplamış gibi de duruyor i. Bugün götürdük et beni olabilir dedi. Geçebilir kaladabilir dedi doktor. Hiçbir şey anlamadan geri döndük 🤷

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar oğlumun burnunun yanında yağ bezesi gibi bir şey çıktı su toplamış gibi de duruyor i. Bugün götürdük et beni olabilir dedi. Geçebilir kaladabilir dedi doktor. Hiçbir şey anlamadan geri döndük 🤷
Yapcak birşey yok oda öyle haline bırakcan canım 🥰

Domates ve salçay geçtinizmi kızlar?Geçen domates vardı corbadan 2 kaşık verdim sadece yanakları kızardı hemen sizde de oldu mu?
Ben bizim yemeklerden veriyorum 1 aydır falan domates salçasında sorun olmadı. Geçen hafta domates çorbası verdim çok az yanakları kızardı ama ben öyle olunca ara ara az az veriyorum ki bünyesi alışsın yani kızarıklık oldu diye vermeyi bırakmıyorum 🙈
Ya maşallah benimki de senin kıza çeksin biraz 😂
Benmki bence bana çekmiş. Ben yemek yemeyi çok seviyorum ve istahliyim da😁 çocuk annesini rol model alıyor ya ben işte sürekli onu mama sandalyesine oturtup yemek yiyorum 4.ayindan beri o da 6.ayda bana katıldı 😁 öyle çok dolu dolu yemiyor ama herseyden veriyorum az az.

Eki Görüntüle 3209686
Hanımlar firar girişiminde bulunmuş birileri,söyleyin ne ceza vereyim 🤤

Ceza olarak totosunu ısır annesi 😍
Öğle yemeği pek etmiyorum yaa harikasın bitanem herzamanki gibii
Yulaflı armut ettim kıza ama pek durmuyo çok yoruldum akşam yemegini şimdi vercem dünkünden aciktısanırım

Yarasın minnoka ben sabahları sürekli yumurtadan sıkılır diye veriyorum yuları elma ve tarçın çok yakışıyor 😍
Anaaa ben foto çekmedim dünkü bulgur pilavından verdim. Akşama tavuk göğsü haşlycam bide yoğurt çorbası yaparım 🤭

Oohh yarasın minnoka zengin menü 😍

Evet karıştırma olaylarına girildiyse tamamdır :) zeusta bu işin içinde 😍
IMG_20230224_184840.webp

Back
X