• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar simdi 8 aylik bnm minik, ben daha tahin vermedim domates vermedim yumurta beyazi vermedim, veriliyo mu bu ayda?
Bi de gecen gun keci sutunden yogurt denedim iki kasik hemen omuzlari kabarmis ya, denemeye devam ediyimmi birakimmi napicm
Yumurta beyazı verebilirsin deneyerek kuzum tahin veriliyor sanırım bende daha vermedim. Domates salçası kullanılabilir demişti doktor ama çiğ domatesi bilmiyorum. Ben daha salçada kullanmadım 🙈

Yaaa ne kadar tatlısınız, topiğinizden çıkamıyorum oku oku gülümseyerek yüzüm ağrıdı. Ben 2023 Ağustos annesi olacağım nasipse, bir doğum korkusudur gelip gidiyor arada kalbimi yokluyor. Biraz rahatlarım belki diye sizlere bakınmaya girdim, doğum sayfalarını bulamadım bile. Biraz pozitif doğum hikayelerinden bahsedebilecek ya da direkt içimi biraz ferahlatacak tavsiyelerde bulunabilecek anneler varsa çookk memnuniyetle dinlerim. Allah hiçbirinizin kucağından evladınızı eksik etmesin, sağlıkla yaşayın bir ömür inşallah. 💖
Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin 🥰 Çok heyecanlı, biraz endişeli zamanlar içinde doğuma yaklaşıyor insan çok iyi anlıyoruz hepimiz şuan yaşadıklarını ☺️ Bende normal doğum yaptım çok az kesi de oldu. Evet su patlatıldıktan sonra sancılar biraz şiddetleniyor ama doğum yapınca hiçbir şey kalmıyor öyle bir rahatlama geliyor ki anlatamam hele o minnakı görünceki duygu yoğunluğunu tarif edemem 🥰
İster istemez endişeleniyoruz bilmediğimiz bir şey ama hep şunu arada söyledim herkes doğuruyor onların ne bir eksiği ne bir fazlası var 😁

Amin çok teşekkür ederim 🌻🌻

Ben sezeryanı düşününce sezeryandan, normali düşününce normalden korkuyorum. Biliyorum bir şekilde doğacak, üstüne düşünüp detaylarla korkmamın bana bir faydası olmayacak farkındayım. Ama yok, beynim durmuyor.
Sezeryanda sonrasında ilk kalkıştan, iyileşme sürecinden ve ameliyatlı şekilde bebek bakmaktan korkuyorum. Normalde doğum anında kesi olursa uyuşturulmadan kesilmesinden, suni sancıdan, bebekle ilgili bir aksilik yaşamaktan korkuyorum. Bilmiyorum, şu an sizleri okuyup geçecek diyebiliyorum anca. 🥲
Uyuşturuyorlar kesi de merak etme ☺️ Doktoruna güvenmek önemli yoksa zaten hepimiz önce Allah a emanetiz 🍀

Ne zor işler 😕 Allah’ım bir çıkar yol göstersin inşallah sıkıntısız birini bulursun artık, ne kadar çok sorun çıkardı insanlar sana 😣 Kalabalık deyince elim ayağım titriyor 😣

Valla kuzum öyle bunaldım ki pazar günü akşam dedim işyerini arayayım gelemiyorum ben diyeyim o kadar bunaldım ki süreçlerden
abla bu hafta işe başladı bakalım şuan için iyi gidiyor umarım 2-3 ay sonra düzen oldu derken tekrar aynı şekilde gündem olmaz

Balkabağı çorbasını red etti benimki dün yemedi sıpa 🙈 Sebze sevmiyorsa ne verilebilir ki çorbaya kıyma vs katsan olmaz mı acaba en azından gerekli proteini alır. Bende halen çok acemiyim aklıma bir şey gelmiyor yemek konusunda 😣

benimde gelmiyor brokoli çorbası yapmış dün abla ilk başta sevmemiş ama sonra yemiş
kıyma kullanmadım tavuk suyu et suyu offffffffffffffffffffffffffffffffff

Ayy bende eltinin yurutecini bekliom o verecekti alma boşa dedi .
Ama acaba yürüme arkadaşı mi alsam diom çünkü çok hevesli.
Bnm de sağ taraf omzumun ordan çok fena ağrı var. Kol kası yapcam bu gidişle de 😂

valla kuzu kesinlikle yürüteç yürüme arkadaşı için erken 2-3 ay sonra ancak yürüme arkadaşını kullanır
vallahi tek kollu canavarız :D

😂sahalara o günlük döndüm sonra kaldı aynen devam . Çıkamadım deprem fln muhabbetine moraller bozuk olunca. Ama bu haftasonu yine bi çıkasım var bakalım .
Haftaya da büyük kızın sınıftan ark larını çağırayım diom anneleriyle . Ama ne yapcam nasıl ne zaman hazırlıcam hiç fikrim yok 😂

valla olsun kuzu ayda bir kere çok çok iyi gelir insana
bende çıkamadım uyurken sanki duvalar üstüme üstüme geliyor
bende çağırmıştım annelerle beraber güzel olmuştu zaman olursa çeşit artırırım dedim kızlara :D neyseki zaman oldu ve bişiler hazırladım
ç.arşamba akşamda okul arkadaşının annesi çağırdı çok güzel oldu çocuklar çok eğlendi güneşide babası getirdi sonra yanımıza :)
gece uykusu 8-8,30 arası olduğu için bir yerde duramıyoruz pek ya

Olacak o kadar,meme bagimlisi cocuk sonuçta:)bakiciyi sevmesine sevindim inş aksilik yaşamadan devam edersin canm

inşallah canım her an birşey çıkar psikolojisindeyim oluruna bıraktım stres olmamaya çalışıyorum Rabbim can sağlığı versin
bu arada bensiz olduğu için sanırım gece hiç dalmıyor sürekli memede duruyor yada kalkıyor tekrar ayağımıza alıyoruz
bir huzursuzluğu var ama anlamadım :(

Back
X