- 2 Ağustos 2013
- 38.877
- 132.187
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #100.781
Hadi bil bilJou kim acaba
kız bende üst modelini 210 TL ye aldım indirimdeydi güya 125 e düştü geçen ay şimdi kaç bakmıyorum canım sıkışmasın ye
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bil bilJou kim acaba
kız bende üst modelini 210 TL ye aldım indirimdeydi güya 125 e düştü geçen ay şimdi kaç bakmıyorum canım sıkışmasın ye
![]()
Yumurta beyazı verebilirsin deneyerek kuzum tahin veriliyor sanırım bende daha vermedim. Domates salçası kullanılabilir demişti doktor ama çiğ domatesi bilmiyorum. Ben daha salçada kullanmadımKizlar simdi 8 aylik bnm minik, ben daha tahin vermedim domates vermedim yumurta beyazi vermedim, veriliyo mu bu ayda?
Bi de gecen gun keci sutunden yogurt denedim iki kasik hemen omuzlari kabarmis ya, denemeye devam ediyimmi birakimmi napicm
Öyle hiç uyumuyor kız yatağını istiyor :))Yanına alıp uyudunmu hiç oyle ediyorum bazen uyumadımı yanıma alıyorum![]()
Sanada geçmiş olsun canımJou kim acaba
![]()
Arpa şehriye pilavını haşlayarak mı yapıyorsun kuzu kısaca anlatır mısın?Öğlen brokoli çorbası yaptım. Akşam da kıymalı arpa şehriye pilavı yaptım onu çekmemişim
Eki Görüntüle 3212115
Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsinYaaa ne kadar tatlısınız, topiğinizden çıkamıyorum oku oku gülümseyerek yüzüm ağrıdı. Ben 2023 Ağustos annesi olacağım nasipse, bir doğum korkusudur gelip gidiyor arada kalbimi yokluyor. Biraz rahatlarım belki diye sizlere bakınmaya girdim, doğum sayfalarını bulamadım bile. Biraz pozitif doğum hikayelerinden bahsedebilecek ya da direkt içimi biraz ferahlatacak tavsiyelerde bulunabilecek anneler varsa çookk memnuniyetle dinlerim. Allah hiçbirinizin kucağından evladınızı eksik etmesin, sağlıkla yaşayın bir ömür inşallah.![]()
Uyuşturuyorlar kesi de merak etmeAmin çok teşekkür ederim
Ben sezeryanı düşününce sezeryandan, normali düşününce normalden korkuyorum. Biliyorum bir şekilde doğacak, üstüne düşünüp detaylarla korkmamın bana bir faydası olmayacak farkındayım. Ama yok, beynim durmuyor.
Sezeryanda sonrasında ilk kalkıştan, iyileşme sürecinden ve ameliyatlı şekilde bebek bakmaktan korkuyorum. Normalde doğum anında kesi olursa uyuşturulmadan kesilmesinden, suni sancıdan, bebekle ilgili bir aksilik yaşamaktan korkuyorum. Bilmiyorum, şu an sizleri okuyup geçecek diyebiliyorum anca.![]()
Ne zor işlerAllah’ım bir çıkar yol göstersin inşallah sıkıntısız birini bulursun artık, ne kadar çok sorun çıkardı insanlar sana
Kalabalık deyince elim ayağım titriyor
![]()
Olmadı bir doktora mı yazsan kuzum gerçi 9. Ay kontrolü gelmiş olmadı lazım gideceksen doktora bir göster.
Ay benimki yemiyor şu yulafı elmayı çiğden mi koydun kuzumEki Görüntüle 3212277
Bugunun kahvaltisi
Elmali yulaf (pekmezli)
1/4 avokado
1/2 zeytin
1 pankek
Yarisi yerse ne ala![]()
Ay evet geçen araştırdım alerjidenmiş. İyi bari biliyormuşsun okuyunca panikledim biran..
Balkabağı çorbasını red etti benimki dün yemedi sıpaSebze sevmiyorsa ne verilebilir ki çorbaya kıyma vs katsan olmaz mı acaba en azından gerekli proteini alır. Bende halen çok acemiyim aklıma bir şey gelmiyor yemek konusunda
![]()
Ayy bende eltinin yurutecini bekliom o verecekti alma boşa dedi .
Ama acaba yürüme arkadaşı mi alsam diom çünkü çok hevesli.
Bnm de sağ taraf omzumun ordan çok fena ağrı var. Kol kası yapcam bu gidişle de![]()
sahalara o günlük döndüm sonra kaldı aynen devam . Çıkamadım deprem fln muhabbetine moraller bozuk olunca. Ama bu haftasonu yine bi çıkasım var bakalım .
Haftaya da büyük kızın sınıftan ark larını çağırayım diom anneleriyle . Ama ne yapcam nasıl ne zaman hazırlıcam hiç fikrim yok![]()
Olacak o kadar,meme bagimlisi cocuk sonuçta:)bakiciyi sevmesine sevindim inş aksilik yaşamadan devam edersin canm
Amann iyiiÖyle hiç uyumuyor kız yatağını istiyor :))
Sanada geçmiş olsun canım![]()
Abooo beni tanıdında yanıtladın sandımJou kim acaba
![]()
Ayy evet ya puf eşim Cuma’ya giderken vereyim dedim ama bulamıyorum yok kafama takıldıKim çıkardı bu göbek bağını ilk acaba hep onun yüzünden birde bunu düşünmek zorundayız![]()
Olması normal cok aman amann olay birşey değil yaniBu kadar düşüş hayatımda görmedim yaaaaa![]()
Hayırlı olsun kuzum nasıl rahat mi sevdi mi kuzucumBu markayı bilmiyorum kuzum. Oto koltuk düşüne düşüne kaç ay geçti valla zor işler yaaa. Geçen gün karar verdik şubatın son günü sipariş verdik Kraft Neptune i-size 0-36 aldık.
Oyy ne bileyim ya sanki bu kızçe yürüme arkadaşıyla da yapabilecek gibi hiç oturmak istemiyo koltukta ayakta tutuom bi seviniyovalla kuzu kesinlikle yürüteç yürüme arkadaşı için erken 2-3 ay sonra ancak yürüme arkadaşını kullanır
vallahi tek kollu canavarız![]()