2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
tombul tombul tatlı oluyorlar ama

O zaman şöyle yapim şimdi 2-3 haftam var kontrole o zaman 6 .ayda tam olacak hayırlısıyla 24.haftadayim
Muzu kaşarı sütü kefiri yoğurda ayrana abanimbaktım haftasında ileri bir dur yaparım. Hep bebekmi bizim hormonlarla oynayacak sıra bizde

Herkesin ayni olacak diye bir sey yok canim belki de ben 30.haftafa kasilmalarim olup erken dogum riski dediklerinde istirahat almistim o surecte pek yuruyus yapamadigimdan acilma olmamistir kim bilir.

Ben kertiş gibiymisim saçlar dimdik o yüzden zayıf sevmiyorum hayırlısıyla sağlıklı olsun tamamda birazda tombiş olsun kıyafet olsun
ben 1800 kg doğmuşum annem parmak bebek diyorlardı sana diyor sütte fazla emmemişim ama çocukken hastaneden çıkamıyordum hastalıktan

Yan yayarken kemiklerim aciyo of niye ki
Bende sağa yatınca ağrıyor kalça pert .
Ama alıştım 2 hafta olacak yuruyemiyordum bile şimdi yürüyorum ağrı acı var ama alıştım sanırım 2 hafta önce inleyerek yataktan kalkıyor ayağımın üzerine basamıyordum bebek büyüdüğü içinmiş

Bildim orayı wvet geçen de bi elbise aldık oradan çok beğendik fazla bi yer yok ne yazık ki burada

Kızlar ya link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama sabah çok tatlı bişey izledim takip ettiğim bi sayfa değil reklam amaçlı paylaşmıyorım hemen beliriyeyim de ban falan yemeyeyim yasaksa

Ya çok tatlı maşAllah

Yok kuzum bende şarkı felan paylaşıyorum ihi en basiti aldiklarimizi alacaklarimizin linkini resmini atıyoruz banlanan görmedim

Onda midir acaba yaa valla korktum.Bi kac gune dek bu kadar yoktu

ben 1800 kg doğmuşum annem parmak bebek diyorlardı sana diyor sütte fazla emmemişim ama çocukken hastaneden çıkamıyordum hastalıktan
Ben simiti bile çiğneyip yutamazmisim en çok zoruma giden bu 2-3 yaşında yasitlarim cignemeden yutarmis bak ya hala hafızamda çocuk psikolojisi ne kadar önemli
Halada boğaz deliğim böyle

Anladım canım o zaman hazırlıklı ol. Açıkçası hepimizin o riski her zaman var, tedbirli olmak iyidir. Bende haatane çantasını yakında tamamlayacağım ne olur ne olmaz diyerek. Zararı olmaz bi köşede dursun. senin ihtimal daha fazlaysa sende bekleme hiç, hazırla hastane çantasını da tabi. Dolaba koyacakların içinde küçük hurçlar oluyor alabilirsen onlardan al, yıka ütüle onlarla sakla. Tertemiz dursunlar.

İnşallah planladığın gibi olur canım öyle yap sen
3500 ideal aslında çok kiloda zararlı bakalım Allah nasıl nasip ederse
3500 ideal ya benimkinin fazlaydı hatta o ay doğan en büyük bebek dediler bizimkine herkes tosun falan diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…