tombul tombul tatlı oluyorlar amaGöz korkutmayayım ama doğurması zor hele de normalde. Arkadaşım sezeryan olursun demişti bana hatta kilosu yüzünden, ben de doktorum bir şey demedi demiştim ama işin aslı zordu. Sonra kendisi de geçenlerde doğum yaptı 3900 lerde falandı galiba onunki de ve planlı sezeryandı bebeği zor çıkardılar başka doktorlar falan girdi doğumun yarısında dedi. Ondan fazla da kilolu olmasınlar 3500 peri fazla aşmasınlar diyelim
O zaman şöyle yapim şimdi 2-3 haftam var kontrole o zaman 6 .ayda tam olacak hayırlısıyla 24.haftadayimGöz korkutmayayım ama doğurması zor hele de normalde. Arkadaşım sezeryan olursun demişti bana hatta kilosu yüzünden, ben de doktorum bir şey demedi demiştim ama işin aslı zordu. Sonra kendisi de geçenlerde doğum yaptı 3900 lerde falandı galiba onunki de ve planlı sezeryandı bebeği zor çıkardılar başka doktorlar falan girdi doğumun yarısında dedi. Ondan fazla da kilolu olmasınlar 3500 peri fazla aşmasınlar diyelim
Hele o yanaklar of oftombul tombul tatlı oluyorlar ama
Herkesin ayni olacak diye bir sey yok canim belki de ben 30.haftafa kasilmalarim olup erken dogum riski dediklerinde istirahat almistim o surecte pek yuruyus yapamadigimdan acilma olmamistir kim bilir.Çok üzüldüm ya insallah benim çok uzun sürmezİstanbul Anadolu yakasında güzel bir doktor arıyorum bende korkularimda var tabi. İlk başta sezeryan planladm basur sorunlarım vardı onun tedavisini şuan oluyorum ondan şimdi normal doğum istedm arastiriyorum işte
Ben kertiş gibiymisim saçlar dimdik o yüzden zayıf sevmiyorum hayırlısıyla sağlıklı olsun tamamda birazda tombiş olsun kıyafet olsuntombul tombul tatlı oluyorlar ama
eşim zaten hayatında bebek tutmamış alamam ben elime çok küçük olacak diyor canını acıtırsam söyleyemicek diyor sanki bana söylicekHele o yanaklar of of
Kıyafet giydirince poncik bacaklar kollar
Öyle benimki yanaktan gözlerini açamıyordu. 4 gün ödemler gidince açabilmiştitombul tombul tatlı oluyorlar ama
ben 1800 kg doğmuşum annem parmak bebek diyorlardı sana diyor sütte fazla emmemişim ama çocukken hastaneden çıkamıyordum hastalıktanBen kertiş gibiymisim saçlar dimdik o yüzden zayıf sevmiyorum hayırlısıyla sağlıklı olsun tamamda birazda tombiş olsun kıyafet olsun
Bende sağa yatınca ağrıyor kalça pert .Yan yayarken kemiklerim aciyo of niye ki
3500 ideal aslında çok kiloda zararlı bakalım Allah nasıl nasip ederseÖyle benimki yanaktan gözlerini açamıyordu. 4 gün ödemler gidince açabilmişti
Bildim orayı wvet geçen de bi elbise aldık oradan çok beğendikCanım hamamyolunda kuyumcu caddesinin arkasında sıra sıra bebek mağazaları var oğlumda oradan da bir iki kez alışveriş yapmıştım. Pamuklu onlar da güzel oluyor. Benim de bildiğim başka bir yer yok ne yazık ki internetten alıyorum çoğunlukla
Ya çok tatlı maşAllahKızlar ya link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama sabah çok tatlı bişey izledim takip ettiğim bi sayfa değil reklam amaçlı paylaşmıyorım hemen beliriyeyim de ban falan yemeyeyim yasaksa
Onda midir acaba yaa valla korktum.Bi kac gune dek bu kadar yoktuBende sağa yatınca ağrıyor kalça pert .
Ama alıştım 2 hafta olacak yuruyemiyordum bile şimdi yürüyorum ağrı acı var ama alıştım sanırım2 hafta önce inleyerek yataktan kalkıyor ayağımın üzerine basamıyordum bebek büyüdüğü içinmiş
Ben simiti bile çiğneyip yutamazmisim en çok zoruma giden bu 2-3 yaşında yasitlarim cignemeden yutarmis bak ya hala hafızamda çocuk psikolojisi ne kadar önemliben 1800 kg doğmuşum annem parmak bebek diyorlardı sana diyor sütte fazla emmemişim ama çocukken hastaneden çıkamıyordum hastalıktan
Ben kendimce ona yorumladim bizim doktor buna cevap yazmaz sorsam o yüzden kendi tesellimOnda midir acaba yaa valla korktum.Bi kac gune dek bu kadar yoktu
Anladım canım o zaman hazırlıklı ol. Açıkçası hepimizin o riski her zaman var, tedbirli olmak iyidir. Bende haatane çantasını yakında tamamlayacağım ne olur ne olmaz diyerek. Zararı olmaz bi köşede dursun. senin ihtimal daha fazlaysa sende bekleme hiç, hazırla hastane çantasını da tabi. Dolaba koyacakların içinde küçük hurçlar oluyor alabilirsen onlardan al, yıka ütüle onlarla sakla. Tertemiz dursunlar.Canım yorumun için teşekkür ederimplesanta previa yüzünden erken doğum riski var ya o yüzden benim 32 yi beklememem lazım :/ 25.haftamda kontrolüm var eğer o zamana kadar düzelmemişse başlayacağım ben eşyalara artık
İnşallah planladığın gibi olur canım öyle yap senO zaman şöyle yapim şimdi 2-3 haftam var kontrole o zaman 6 .ayda tam olacak hayırlısıyla 24.haftadayim
Muzu kaşarı sütü kefiri yoğurda ayrana abanimbaktım haftasında ileri bir dur yaparım. Hep bebekmi bizim hormonlarla oynayacak sıra bizde
3500 ideal ya benimkinin fazlaydı hatta o ay doğan en büyük bebek dediler bizimkine herkes tosun falan diyordu3500 ideal aslında çok kiloda zararlı bakalım Allah nasıl nasip ederse
Hee iyiiymiş durduk yere yemiyim banYa çok tatlı maşAllah
Yok kuzum bende şarkı felan paylaşıyorum ihi en basiti aldiklarimizi alacaklarimizin linkini resmini atıyoruz banlanan görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?